Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik erkekleri ne kadar bakımlısınız bakıyım

pch

Öne çıkan mesajlar

Yüzüme maske falan yaptırırım arada. Bi de bi kaş var maşallah dedemden kalma salsam capon karate ustalarına benzerim. O yüzden aldırmıyorum ama uçlarını kestiriyorum. Yoksa gözüme falan girer yani kaşlar :(

Sonra parfümsüz çıkmam, sık sık yıkanırım dışarı çıkıyorsam. Saçlarıma çok dikkat ederim. Ama jöle kullanmam. Manikür pedikür ne lan? SDfsdf :D
Sosyal ağlarda paylaş

manikür pediküre 4-5 ayda bir gidiyorum.onun harici el bakımıma dikkat ederim sürekli krem sürerim.yüz içinde baya ugraşırım.siyah noktaydı maskeydi peeling falan filan :)

kaş değilde yanagımda cıkan 3-5 tane tek kıl oluyor onu çekerim cımbızla.bu kadar.ha birde günde 2 kez duş alırım.duş almadan kafamı camdan dışarı cıkarmam
Sosyal ağlarda paylaş

Oylamada haftada bir bile banyo etmemi tıklamış millet. Yorum yapanların hepsi süslü çıktı. Küfür gibi.

Edit: Valla yerine göre vakti olan hanımların bile gidip ellerini ayaklarını, başka yerlerini ikinci kişilere temizletmeleri bile garip geliyor. Bırak erkekler bunları ve belki daha fazlasını yaptıracak. Korku filmi gibi. Erkek dediğin hergün duşunu alsa, terlemesini engelleyecek kokusuz bir ürün kullansa, yeter işte. Fazlası akıllara zarar. Güzel görünüp görünmediğinin ayarını yapan erkek çok itici :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...