pch Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paticik erkeklerin nasıl insanlar olduğunu tüm dünyaya gösterecek bu anketi açmaktan gurur duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 son acılan gay-bar topikinden sonra böle bişi bekliyodum.iice korkmaya basladım :( .. dişlerimi fırcalarım,jöle kullanırım,parfümsüz cıkmam,giyimime dikkat ederimi. makyaj yapmam abi,manikür pedikür yaptırmam korkarım acıtıo onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Dişlerimi günde 1 kez fırçalarım.Kızla buluşcaksam 2 kez olabilir. Sprey kullanırım saçlar için jöle saç döker asdf parfüm sıkarım Kıyafetin temizliğine önem veririm Arada bir :P yıkanırım. Başkada bi bok yapmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 hayır bi de forumun adı paticik ya paticik öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 abi geçmişe dönmeyelim off yine başlancak niye paticik ya falan diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Yüzüme maske falan yaptırırım arada. Bi de bi kaş var maşallah dedemden kalma salsam capon karate ustalarına benzerim. O yüzden aldırmıyorum ama uçlarını kestiriyorum. Yoksa gözüme falan girer yani kaşlar :( Sonra parfümsüz çıkmam, sık sık yıkanırım dışarı çıkıyorsam. Saçlarıma çok dikkat ederim. Ama jöle kullanmam. Manikür pedikür ne lan? SDfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ah pelin ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bakalım gay çıkcak mı hiç Bu arada tırnak yiorum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 manikür pediküre 4-5 ayda bir gidiyorum.onun harici el bakımıma dikkat ederim sürekli krem sürerim.yüz içinde baya ugraşırım.siyah noktaydı maskeydi peeling falan filan :) kaş değilde yanagımda cıkan 3-5 tane tek kıl oluyor onu çekerim cımbızla.bu kadar.ha birde günde 2 kez duş alırım.duş almadan kafamı camdan dışarı cıkarmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 o ne lan topmusunuz dedim ama kaşlarımın ortasını alıcam lan bi garip duruyolar=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Ah şükrü ah! Ne var bunda? Suratım yağlı mı kalsın? Kaşlarım gözüme mi girsin? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 tek kaş gezmemek, tırnak kesmek le metroseksin ne alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kermit said: o ne lan topmusunuz dedim ama kaşlarımın ortasını alıcam lan bi garip duruyolar=/ Olm o değilde acımasızgerçeklerdeki nazlı sana benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 manikür fıtıwı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Dartanian said: kermit said: o ne lan topmusunuz dedim ama kaşlarımın ortasını alıcam lan bi garip duruyolar=/ Olm o değilde acımasızgerçeklerdeki nazlı sana benziyo o ne lan nazlı kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kas kil tüy aldirmam giyimime cok dikkat ederim sac sakal trasi herzaman taabiki tirnaklarimi düzenli olarak keserim (kirli tirnaklardan nefret ederim) ama öyle manikür pedikür o olaylar biraz ters bize. beni seven böyle sevsin yada s... gitsin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Oylamada haftada bir bile banyo etmemi tıklamış millet. Yorum yapanların hepsi süslü çıktı. Küfür gibi. Edit: Valla yerine göre vakti olan hanımların bile gidip ellerini ayaklarını, başka yerlerini ikinci kişilere temizletmeleri bile garip geliyor. Bırak erkekler bunları ve belki daha fazlasını yaptıracak. Korku filmi gibi. Erkek dediğin hergün duşunu alsa, terlemesini engelleyecek kokusuz bir ürün kullansa, yeter işte. Fazlası akıllara zarar. Güzel görünüp görünmediğinin ayarını yapan erkek çok itici :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kermit said: Dartanian said: kermit said: o ne lan topmusunuz dedim ama kaşlarımın ortasını alıcam lan bi garip duruyolar=/ Olm o değilde acımasızgerçeklerdeki nazlı sana benziyo o ne lan nazlı kim http://forum.paticik.com/read.php?73,4217154 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Seçeneklerde niye "karşlarım tertemiz, alınmasına gerek yok. Ellerimde kendinden manikürlü gibi" yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Yani özene bözene yaratılmısım attention piliz diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 begaşlarımınarasınaalayorumbazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ewt sonuçlar normal. dewam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 çok bakir bi tenim var yumuşacık anam beni çok iyi bakmış bebekken mis mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 dişleri günde 1 kez fırçalayanlar hiç dişçi koltuğuna oturmadılar heralde :) ben her gün 3 kez fırçalıyorum lan. dişin orjinalliği bozuldu mu geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kaşlarım doğuştan şekilli o kısmı ellemeye gerenk yok. Saçlar uzun olunca bakım şart oluyor.Schwarzkopf(doğru yazdım sanırm) turuncu bi sıvı gayet güzel. Dişler yatmadan önce mutlaka.Sabahki dinçliğe göre belki fırçalarım. Parfüm şart tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar