Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFAEL: Galatasaray - Maccabi N 06.08.2009 @ 21:00

unK

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

Abi Barış'ı hiç beğenmedim ben. Nasıl beğendiniz anlamıyorum? Bütün maç kasap kasap dolaştı herif. Tamam gaz topçu koşuyor falan ama normalde çok daha iyi oynar. Bol bol top kaybı yaptı ve sürekli rakibi sakatlamaya çalıştı. 3 tane falan kırmızı görmeliydi şu maçta..

barış her zaman kasaptı :)
Sosyal ağlarda paylaş

yahu barış a nasıl laf ediyosunuz ayıptır.geldiğinden beri sonuna kadar mucadele ediyor.tamam dağlara şutları var.şut çekmeyi ögrenemedi daha.bazen sapıtıyor ama bu takıma çok faydası var.

nonda iyi bir yedek oldugunu gösterdi.gerçi ben supheliyim ondan hala.lig başlayınca bizi kanser edebilir :).cunku kritik zamanlarda rahat golleri atamıyor.maçı tıkayabilio.

bide geçen sezon koşamıodu bildiğin.
linderoth hayırlıusı :).uğurda aynı şekilde

aydına gelince valla herife sabrettik o kadr.tek maçla kandıramaz bizi :)

6-0 önemsiz.rakip kötüydü.ama insan reykardla gelen degişikliği fark ediyor.o adam gitmesin lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Barış genel olarak çok iyi. Çok beğeniyorum. Ama bu maçta hiç beğenmedim. İki kafa golü, ki bence rating bile yükseltmemeli, dışında bişey yapmadı adam. Bol bol top kaybı yaptı, hayvan gibi fauller yaptı. Tazı gibi koştu ama boşa koştu. Pres yaptı desen her presinde faul yaptı kasap. Yani bu maçta nasıl övülür ki? Genel olarak çok beğenirim, iyi ki de var ama yani bu maç için övemem kusura bakmayın :)

Ayrıca Aydın'a sabredilse şimdi çoktan büyük yetenekti. 2 maç 60ar dakka oynatıp ondan sonra "bu çocukta iş yok" denmez yani. Sür sahaya 5 maç ardarda ilk onbirde bak noluyo o çocuk. Tecrübe lazım biraz. Kumaş var, hız var. Rahat adam eksiltiyo dikine oynuyo. Sadece fazla heyecanlıydı. Son maçta onu da atmıştı efsane oynadı işte. Çocuğa şans vermezsen, iki heyecandan kazmaladı diye hemen kesersen verim alamazsın. Kimse sabrettik falan demesin yani. Türkiye ligi ne saçma. 2 maç birazcık oynayınca çocuğa şans vermiş oluyoruz o kullanamamış oluyo :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...