Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 hakem penaltıyı vermedi.. gitti 15 kontor.. bi de nonda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 mor forma iyi olmuş.karşıdaki takım dandik ama ben yinede gs den cok umutluyum.yani transferi falan geçtim reykard 3 seneden az kalırsa bu takımda yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Bilica kırmız görmüş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bilica kırmızı yemiş ne alaka böyle bi maçta . efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 cok alakasiz kirmizi gordu. yani dogru duzgun temas yok. son adam da diyemeyiz yarisahada yapti herif hamleyi heh. Hakem biraz costu. Sari anlarim da Kirmizi komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 catlikethiief said: bilica kırmızı yemiş ne alaka böyle bi maçta . efsane.yukarda fener attı yazmış biri ondan şey ettim. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 edit: ya neyse diğer başlığa yazarım fener maçının şeyini. d-smart'a kafam girsin şimdilik, bu maçla ilgili yorumum o olur mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 sen nerden okudun futbol kurallarını, cin ali kitabından mı? arkanda kimse yoksa falan filan? yanında var, mesafe 50 metre. hakem saçmaladı. bu kadar basit. neyini yorumluyorsunuz hala anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 3 gene barış gene kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 nonda 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 gene nonda 5 heh.post kasıyorum gollerle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 nonda 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ya bu kontor ısı neydı gol basına gelen turkcell de varmı boyle olay ? eleme maclarını kacırdık a.k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 DeBuffAndHeal said: 6'dan fazla atmayinda iddaa yatmasin. valla yatti gibi senin iddaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 İzlemek isterdim bu maçı yahu... Soru: bitince biyerler özet verecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Darqainu said: DeBuffAndHeal said: 6'dan fazla atmayinda iddaa yatmasin. valla yatti gibi senin iddaa yatmiyo galiba fail oldum durduk yere xD ayrica ben de ozet izlemek istiyorum ama kablotv var gstv yok galiba onda :/ bi keitanin golunu gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 keıtanın taklaya gormek ısterız agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 vay birader nonda hattricki mükemmel frikik golüyle attı ahah.. yıllardır aradığımız adam bizdeym,iş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 yatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 nonda hattrick yapmış, aydın iyi oynadı deniyor, gol yemeden maç bitiriyoruz. yolunda gitmeyen bişeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 yok mu dijitürk de özet veren bi vatan evladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Ahah aynen hacı, noluyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 nonda 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 nonda attığı kadar kaçırdı gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 theCio said: ya bu kontor ısı neydı gol basına gelen turkcell de varmı boyle olay ? eleme maclarını kacırdık a.kaveada var..ligde gol başı 3 avrupada 15..haftalık da -7 kontor..ben bi haftada 150 kontor almış oldum ahah.. kontor gelince kapatcam tabi =) haftaya boşa durmasın sonra gene açarım rakibe göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar