BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Ayrica hane boyu deil isleviydi? Hane onemli olan ic guzelligiydi? Yillarca ole demediniz mi?
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ahah tartıştıınız şeye bak kız seksten sekse koşar adam ölsün diye sonra o parayla tedavisini de olur gerekirse
napae Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 BonePART said: Bi cok hatun kisi war bamyayi efenime soliyim fasulyeyi en cok seviyoruz diyolar mesela o kadar sebze arasindan. Onnar denemis mi ki kabakli havuzlu patlicanli felan turluyu. işte denemeden en çok hangisini sevdiklerini bilemezler ki.
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 akıllı olan kimseye zorla bir şey yaptıramazsın hele hele 17 yaşındaki birine. şimdi "17 yaş çok küçük bıt bıt" demesin kimse 17 gayet yeterli bir yaş her şey için. burada sorun olacak tek şey belki yaş farkıdır ki kız mutluysa -ki bence mutlu- bize afedersiniz bok yemek, toprak'ın servetini düşünüp masturbasyon yapmak kalır.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Gozumu kaparim goevimi yaparim diyosun yane yenge.
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 pogodi said: ahah tartıştıınız şeye bak kız seksten sekse koşar adam ölsün diye sonra o parayla tedavisini de olur gerekirse terazine abandım pigidi! (tu)
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 napae said: BonePART said: Bi cok hatun kisi war bamyayi efenime soliyim fasulyeyi en cok seviyoruz diyolar mesela o kadar sebze arasindan. Onnar denemis mi ki kabakli havuzlu patlicanli felan turluyu. işte denemeden en çok hangisini sevdiklerini bilemezler ki. Bu kiz biliyo belki. Forumdada mesela bi suru adam war favorileri asyali ama sorsan bi koniciva demislikleri yok.
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 herkes kendi görev ve sorumluluklarının bilincinde olsun asd
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 çok dert edenlerimiz kızın yerine gönüllü seks yapsın.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ya kızmayında anam beni evlendirmeye çok meraklı ben desem ana evlendir yeminlen karşıma 100tane kız koyar bende seçerim :) yani çok garip gelmedi be bu konu bana
napae Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 dkjsadf yuh. tamam artık ben de kızmıyorum bu olanlara. hayatının en iyi seksini falan yaşar belki kız. üstüne paraya da konar. belki bi sene sonra boşayıp yüklü miktarda para koparır falan. ama kız mutlu değil bence yine de, adam onu okutuyo diye evlenmiştir. okulu bitince boşar falan, ama belki okul bitemeden adam ölür. aman ne güzel hayat ya. darısı bütün pati kızlarının başına o zaman.
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 50 kızın içindeydin de seçilmedin diye mi bunca atar?
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ben adamın 50 kişi arasından seçtim demesine takıldım.ne seçiyosun ki sen? köle seçiyo sanki hem kim getirmiş göstermiş katalog mu var ne bu yea. aralarındaki yaş farkına zaten girmiyorum bariz babası satmış. normal insan kızını 23892 yaş farkı olan biriyle evlendirmez. kız da dedesi yaşında adama aşık olmadığına göre. money talks.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 burtonesk said: çok dert edenlerimiz kızın yerine gönüllü seks yapsın. CAATTTTTTTT FIGHTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
napae Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 atar falan yok. eğlenmeye bile başladım bu olayla.
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Bella said: ben adamın 50 kişi arasından seçtim demesine takıldım.ne seçiyosun ki sen? köle seçiyo sanki hem kim getirmiş göstermiş katalog mu var ne bu yea. aralarındaki yaş farkına zaten girmiyorum bariz babası satmış. normal insan kızını 23892 yaş farkı olan biriyle evlendirmez. kız da dedesi yaşında adama aşık olmadığına göre. money talks. dostum parıldayan zekanın ışınlarından gözlerim kamaştı!..
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 harbi kıskanmayın yaw kızı. hem bence 50 diil 150 kişi de bulurdu adam ve evet money talks. ayrıca alt tarafı seks yani nedir ki her gün yaptığımız şey.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 burtonesk said: 50 kızın içindeydin de seçilmedin diye mi bunca atar?ahahen
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 @Nakamura konuşmak için konuşmak.. yazmak için yazmak ..
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 elbette ne sandın.. en çok sesi boş teneke çıkarır ;)
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kişi kendini bilirmiş tebrikler.
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Saeros said: KIZIN ÖLÜSÜ ÇIKICAK O EVDEN VAH EVLADIM DSFKLJASLDFKJASD
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 oha amma ciddileşti lan topic. haldun dormenle dev müzikal.
Öne çıkan mesajlar