vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 alcak olsaniz hangi takiminkini alirdiniz? ben almak istiyorum da karar veremedim. benim seceneklerimin arasinda; Inter, Real Madrid, Celtic, Milan ve Boca Juniors var. ha bi de Villareal. Inter Real Madrid Celtic Milan Boca Juniors Villareal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ya ben beğenemedim bunları. celtic belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 sarışınsan celtic veya madrid in beyaz forması. esmersen inter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 hepsi çok çirkin bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 siz kendi begendiklerinizi yazin diye actim arkadaslar topigi. varsa aklinizda daha güzelleri söyleyin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kötünün iyisi real madrid diyorm o zaman. o güzel olur sana sdklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 celtic cok guzel. Rela Madridin de iki formasi da klasik ve guzel (daha karanlik tonda olani tercih ederim tabi). Onun disinda kotu. Ozellikle milan cok basarisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 koyu renk olan ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ben olsam TR de görmedim hiç ama Arjantinin şu forması http://image.lightinthebox.com/images/v/200811/151199907049298678335e9.jpg diğeride olsa Arjantinin ii olur http://www.lightinthebox.com/images/File/soccer/ZQYF032-shuoming.jpg senin seçtiklerinden milan forması var bende inter formasıda lisede almıştım kayboldu Boca Juniors forması bulamadım ama sipariş verdim özcana giderse getirecek ha bide aralarında sana gidicek olan Real Madridin beyaz forması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 http://soccerlens.com/shirts/files/2008/07/celtic-08-09-home-kit.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 oo messi yazan cok güzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 erucalavera said: http://soccerlens.com/shirts/files/2008/07/celtic-08-09-home-kit.jpg bunu koymaya gelmiştim. cok iyi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kermit (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Messi nin laciverti çok güzel görünüyor bulursan onu al=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 arjantinin mavi beyaz olanı vardı ama kaç sene önce aldıüım için çocuklen diyim artık yeğene vermiştim o takılıyodu naptı bilmiyom mavi beyaz olan adşdasta satılıyo ama diğer forma daha çok hoşma gidiyo bulsam kapıcamda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 futbolla hiç alakam yoktur direkt celtice tıkladım güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 real madrid, celtic bi de o arjantinin koyu renkli formasi arasinda gidip geliyorum simdi. internetten alirim heralde, burda bulmak baya zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Celtic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 villareal tırt resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Kesinlikle bu sezon alınması gereken forma. Ama en mükemmeli; Bi de koyduğun Inter formasını alma, Nike amblemi yok çakma sfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 arsenal de gecti aklimdan da o formanin yakalar falan bi erkege daha cok yakisir. o da iyi tabi. ama ben kafayi arjantine taktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Artık sokakta, barda, pubda Celtic ve Arjantin forması görmek istemiyorum.Halı sahaya dönüyor bazen ortam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Celtic : var Arjantin : var Boca Juniors : var Barça : var River Plate : var Hull City : var FC Kopenhag : var Atletic Bilbao : var Çaykur Rize : var Boluspor : var ESES : var Colo Colo FC : var Flamengo : var Botafogo : var Independiente : var + zilyon milli forma aklıma gelmedi +++ B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Oha Flamengo, 90'ların Arsenal forması çalışır.Sega reklamlı Overmars forması.Go takas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 çalacaktım bocs juniorsu sizin cafedende kıyamadım lna hgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar