vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ahahaa,neyse afiyet olsun.acı atmıssındır umarım ya da biber.ohh mis ohaa gözüm dönmüs lan aclıktan yazıyomus biber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 işte içine biber koydum 4 tane yetti ya ayranımı da söyledim sanırım kendi canımda çekti :( offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Dartanian said: HEPİMİZ 2012DE ÖLÜCEZ YİYİN maya kültüründe var sanirim böyle bir olay valla iyi olur kurtuluruz bu hayattan offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 hamburger var içeride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 O biberler bugün üzdü beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 hamburgeri gördüm, domates ve soğan yedim iyi geldi. eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 2 haftadır çok az, az yağlı ev yemeği yiyorum 1 dilim kepek eppeğiyle öğlenleri de şeftali falan yiyorum haftada 3 gün hoca eşliğinde diğer günler kendim pilates yapıyorum asd 3 kilo verdim henüz ve şu hamburger çekici gelmedi o derece bıkmışım kendimi tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Gerek olmayan yapmasın ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Ohh. Önce evde kıymalı içi hazırladık. Kıyma domatese biber sarımsak. Sonra pideciye gidip fırında yaptırdım. Afiyetle yedim. Nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Kola da içtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Arma said: Ohh. Önce evde kıymalı içi hazırladık. Kıyma domatese biber sarımsak. Sonra pideciye gidip fırında yaptırdım. Afiyetle yedim. Nefis. böyle çok ucuz oluyo evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 5 kıymalı 10 liraya patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 şimdi bi wupır söyledim. yiyemeyeceksek niye yaşıyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Arma said: 5 kıymalı 10 liraya patladı. sizin orda hayat pahalıymş ya bizim burda 5 kıymalı 5 lira. içini götürürsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 3.75 kıymalı yaptırma parası. Geriside iç. İçle beraber 10 kaat yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ahh ahhh yiyip kilo alamamak ne kadar kötü içki hem bırakılırmı yaa offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Ramazan geliyo zaten 1 ay bırakırsın Ne bırakıyonuz ya sanki x2 günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Llama said: yiyip kilo alamamak ne kadar kötü allam sana geliyorum. resmen hayatta en çok istediğim şey falan skfls hatta yedek midem olsun istiyorum. 2.midem falan olsun. yesem yesem doymasam falan. midemi de sevmiyorum zaten,bgn bi çeyrek midye tavayı bitiremedim. ühühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Dartanian said: Arma said: 5 kıymalı 10 liraya patladı. sizin orda hayat pahalıymş ya bizim burda 5 kıymalı 5 lira. içini götürürsen abi aslında kendin yaptırınca gönül rahatlıgıyla yumuluyosun.ama tat olarak olmuyo lan dısardan yaptrdgn daha güzel oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bu bırakılırmı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 vivavale said: Dartanian said: Arma said: 5 kıymalı 10 liraya patladı. sizin orda hayat pahalıymş ya bizim burda 5 kıymalı 5 lira. içini götürürsen abi aslında kendin yaptırınca gönül rahatlıgıyla yumuluyosun.ama tat olarak olmuyo lan dısardan yaptrdgn daha güzel oluyo :D Gönül rahatlığıyla yiyorsun. Bence güzelde oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 paşa mantısı ( yağ mantısı ) mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Eralp said: Aaaa kızdım. algıda seçicilik antenleri çalışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Algida. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar