Kalak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Lütfen!!!!!!! Aynı hesapta iki farklı account aynı anda nasıl oynanır hangi programla yapılır ve nasıl yüklenir. LÜTFEN MESAJ ATTIN!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Aynı account içerisindeki farklı charlardanmı bahsediyosun ??[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? [Bu mesaj Brook tarafından 10 Haziran 2004 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 dos a giriyorsun ayar yapmalısın önce... simdi dos a girdinmi ama restart atman lazım restartı attın dos a girdin (windowsdan dos a girince olmuyorda) sonra dir enter yapiyorsun c: diyorsun sonra format c: sonra E sonra enter ok 2 accountla girmeyi açıyorsun (bilgisayarını ikiye bölüyorsun bu sayede 1 hesapla 2 farklı account oynayabiliyorsun) kolay gelsin...[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Ultima online da aynı hesapta iki charla nasıl aynı anda oynanır onu soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Tamam Erutan yazmış dediklerini aynen uygula olacaktır.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Fake account ile girmek yasak sunuculara :yapma: ama erutanın dediğini yaparsan girebilirsin :-)[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Kalak, 10 Haziran 2004 17:42 tarihinde demiş ki: Aynı hesapta iki farklı accountCaps ile baslik atmaman gerektigi gibi, hesap ile account'un ayni manaya geldigini bilmen gerekiyor, ayni hesaptaki iki farkli sey olsa olsa char olur ki onlari bir arada oynamanin yolu yok benim bildigim. Erutan'in bir bildigi olmasa soylemez ama, onunkini dene bence.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Khazab Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 MulClient kursan daha iyi ve kolay.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… schaker777 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bak uo daki bir arkadasin online iken acc adini, sifresini yaz ve gir ne yazar "bu acc kullaniliyor" gibi birsey yazar demekki neymis GiRiLMeZmis[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… schaker777 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 adamin bahsettigi ayni acctaki iki carakterle ayni anda girmek buda benim bildigim kadariyla imkansiz[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Khazab Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 O zaten imkansız da, ayrı hesaplardan bir bilgisayarda girmek istiyorsanız : Mulclient tavsiye ederim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Xp Pro rulz. multı clıent neymı$ =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cr4yZz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Erutan yazdıklarını aynen yaptım ama olmadı :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lucas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 yannış yapmışsın demekki tam yap :)[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 hehe nası olmaz ya ben hep öle yapıp pc yi 2 ye bölüp yapıyorum oluyor :P[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… schaker777 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 adamin pc sine format mi attiriyonuz :) belki biraz daha basit soylemek lazim hem c: ye uo kur hemde d: ye uo kur ama soyledigim gibi ayni acc yaki iki char ayni anda GiReMeZ[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ya aynı account taki 2 farklı char ile oyunamı girlir bea . bi kere emulatır uyuomu . sen gircen kontrol etcek tamam girdin , sen oyundasın . Şimdi bir client daha açtım ( ki ikinciye error veriyor ) aynı şifreyi yazdım . Makina demeyecekmi adam oynuo die ?( ki başka bilgisayrlardan aynı şifreyi denersen "Someone is already using this account" diyor ) .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… schaker777 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: schaker777, 10 Haziran 2004 18:53 tarihinde demiş ki: "bu acc kullaniliyor" gibi birsey yazar bahsettigim sey oydu.[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. [Bu mesaj schaker777 tarafından 11 Haziran 2004 09:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ya_muu isimli program ile client'inizi patch'leyip istediginiz kadar acabilirsiniz.[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lost_ExTReMe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Sanırım multi client'dan kastınız farklı hesap ( account ) lar ile bir pcde iki client açılabilir ( Nasıl olduğunu bilmiyorum ama ). Ama gel gelelim aynı hesap ( account ) da bulunan 2 karakterin aynı anda oyuna girmesi teknik olarak mümkün değildir. Sanırım arkadaş aynı hesaptan bahsettiği için bu açıklamayı yapma gereği duydum. Bu arada farklı pc'lerden bile aynı account'dan bağlanılmaya çalışıldığı zaman son giren önceki gireni oyundan düşürür... Saygılarımla[signature][hline]ExTReMe / Lost Land Staff Member Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… schaker777 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ya tamam yazdik adamda heralde anladiki sormuyor bosu bosuna cevap vermeye gerek yok ama hala anlamayan varsa son birkez yazayim ayni accaunttun icindeki iki karakter ayni anda girmesi iMKaNSiZ(suan icin belki bir yolu bulunur) farkli accauntlardan girmek icinse Ya multiclienti bulmaniz lazim ama servera uyumlu bir version mesela 2.0.3 un mutlisini bulmaniz lazim boylece iki client acabilirsin VeYa arkadasin dedigi gibi uo nun patch gibi birseyi var istediin kadar client acabiliyorsun. VeYa bir kac tane uo kur pc ye o zaman acabilirsin ama bu pek tasrif ettigimiz bir yontem deil :P neysea umarim anlamayanlar anlamistir.[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. [Bu mesaj schaker777 tarafından 11 Haziran 2004 12:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… R3v3n4nt Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 off işiniz gucunuz ugrasinizmi yok silin topigi gitsin[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda Msn > [email protected] Icq > 6100072 =->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins _____________________________________ BaK aBuZeR Rv sizler kenklestirdihimiz bapcilardanmisiniz kenklestiremedigimiz bapcilardanmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… schaker777 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 oda guzel [Bu mesaj schaker777 tarafından 11 Haziran 2004 12:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Larethian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 aynı accountta bulunan 2 charı oyuna nasıl sokulabilirki denedinizmi bilmiyorum ama " someone using your account " gibisinden bişey diyor orada ilginize çakmedi sanırım[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… taz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 multi clienttan bahsediyosan, Ya_muU! isimli programı indir[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing multi client × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Kalak, 10 Haziran 2004 17:42 tarihinde demiş ki: Aynı hesapta iki farklı accountCaps ile baslik atmaman gerektigi gibi, hesap ile account'un ayni manaya geldigini bilmen gerekiyor, ayni hesaptaki iki farkli sey olsa olsa char olur ki onlari bir arada oynamanin yolu yok benim bildigim. Erutan'in bir bildigi olmasa soylemez ama, onunkini dene bence.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 MulClient kursan daha iyi ve kolay.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bak uo daki bir arkadasin online iken acc adini, sifresini yaz ve gir ne yazar "bu acc kullaniliyor" gibi birsey yazar demekki neymis GiRiLMeZmis[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 adamin bahsettigi ayni acctaki iki carakterle ayni anda girmek buda benim bildigim kadariyla imkansiz[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 O zaten imkansız da, ayrı hesaplardan bir bilgisayarda girmek istiyorsanız : Mulclient tavsiye ederim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Xp Pro rulz. multı clıent neymı$ =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr4yZz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Erutan yazdıklarını aynen yaptım ama olmadı :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 yannış yapmışsın demekki tam yap :)[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 hehe nası olmaz ya ben hep öle yapıp pc yi 2 ye bölüp yapıyorum oluyor :P[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 adamin pc sine format mi attiriyonuz :) belki biraz daha basit soylemek lazim hem c: ye uo kur hemde d: ye uo kur ama soyledigim gibi ayni acc yaki iki char ayni anda GiReMeZ[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ya aynı account taki 2 farklı char ile oyunamı girlir bea . bi kere emulatır uyuomu . sen gircen kontrol etcek tamam girdin , sen oyundasın . Şimdi bir client daha açtım ( ki ikinciye error veriyor ) aynı şifreyi yazdım . Makina demeyecekmi adam oynuo die ?( ki başka bilgisayrlardan aynı şifreyi denersen "Someone is already using this account" diyor ) .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: schaker777, 10 Haziran 2004 18:53 tarihinde demiş ki: "bu acc kullaniliyor" gibi birsey yazar bahsettigim sey oydu.[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. [Bu mesaj schaker777 tarafından 11 Haziran 2004 09:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ya_muu isimli program ile client'inizi patch'leyip istediginiz kadar acabilirsiniz.[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lost_ExTReMe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Sanırım multi client'dan kastınız farklı hesap ( account ) lar ile bir pcde iki client açılabilir ( Nasıl olduğunu bilmiyorum ama ). Ama gel gelelim aynı hesap ( account ) da bulunan 2 karakterin aynı anda oyuna girmesi teknik olarak mümkün değildir. Sanırım arkadaş aynı hesaptan bahsettiği için bu açıklamayı yapma gereği duydum. Bu arada farklı pc'lerden bile aynı account'dan bağlanılmaya çalışıldığı zaman son giren önceki gireni oyundan düşürür... Saygılarımla[signature][hline]ExTReMe / Lost Land Staff Member Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ya tamam yazdik adamda heralde anladiki sormuyor bosu bosuna cevap vermeye gerek yok ama hala anlamayan varsa son birkez yazayim ayni accaunttun icindeki iki karakter ayni anda girmesi iMKaNSiZ(suan icin belki bir yolu bulunur) farkli accauntlardan girmek icinse Ya multiclienti bulmaniz lazim ama servera uyumlu bir version mesela 2.0.3 un mutlisini bulmaniz lazim boylece iki client acabilirsin VeYa arkadasin dedigi gibi uo nun patch gibi birseyi var istediin kadar client acabiliyorsun. VeYa bir kac tane uo kur pc ye o zaman acabilirsin ama bu pek tasrif ettigimiz bir yontem deil :P neysea umarim anlamayanlar anlamistir.[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. [Bu mesaj schaker777 tarafından 11 Haziran 2004 12:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
R3v3n4nt Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 off işiniz gucunuz ugrasinizmi yok silin topigi gitsin[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda Msn > [email protected] Icq > 6100072 =->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins _____________________________________ BaK aBuZeR Rv sizler kenklestirdihimiz bapcilardanmisiniz kenklestiremedigimiz bapcilardanmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 oda guzel [Bu mesaj schaker777 tarafından 11 Haziran 2004 12:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 aynı accountta bulunan 2 charı oyuna nasıl sokulabilirki denedinizmi bilmiyorum ama " someone using your account " gibisinden bişey diyor orada ilginize çakmedi sanırım[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 multi clienttan bahsediyosan, Ya_muU! isimli programı indir[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar