Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

multi client

Kalak

Öne çıkan mesajlar

Aynı account içerisindeki farklı charlardanmı bahsediyosun ??[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım...

Who is that ?

[Bu mesaj Brook tarafından 10 Haziran 2004 17:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dos a giriyorsun ayar yapmalısın önce...

simdi dos a girdinmi

ama restart atman lazım restartı attın dos a girdin (windowsdan dos a girince olmuyorda)

sonra

dir enter yapiyorsun

c: diyorsun
sonra

format c:

sonra E sonra enter ok 2 accountla girmeyi açıyorsun (bilgisayarını ikiye bölüyorsun bu sayede 1 hesapla 2 farklı account oynayabiliyorsun)

kolay gelsin...[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
Click Me And Type Something
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kalak, 10 Haziran 2004 17:42 tarihinde demiş ki:
Aynı hesapta iki farklı account
Caps ile baslik atmaman gerektigi gibi, hesap ile account'un ayni manaya geldigini bilmen gerekiyor, ayni hesaptaki iki farkli sey olsa olsa char olur ki onlari bir arada oynamanin yolu yok benim bildigim.

Erutan'in bir bildigi olmasa soylemez ama, onunkini dene bence.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

ya aynı account taki 2 farklı char ile oyunamı girlir bea . bi kere emulatır uyuomu . sen gircen kontrol etcek tamam girdin , sen oyundasın . Şimdi bir client daha açtım ( ki ikinciye error veriyor ) aynı şifreyi yazdım . Makina demeyecekmi adam oynuo die ?( ki başka bilgisayrlardan aynı şifreyi denersen "Someone is already using this account" diyor ) .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Adonis 1 lvl 32 Assasin
[Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım multi client'dan kastınız farklı hesap ( account ) lar ile bir pcde iki client açılabilir ( Nasıl olduğunu bilmiyorum ama ). Ama gel gelelim aynı hesap ( account ) da bulunan 2 karakterin aynı anda oyuna girmesi teknik olarak mümkün değildir. Sanırım arkadaş aynı hesaptan bahsettiği için bu açıklamayı yapma gereği duydum. Bu arada farklı pc'lerden bile aynı account'dan bağlanılmaya çalışıldığı zaman son giren önceki gireni oyundan düşürür...

Saygılarımla[signature][hline]ExTReMe / Lost Land Staff Member
Sosyal ağlarda paylaş

ya tamam yazdik adamda heralde anladiki sormuyor
bosu bosuna cevap vermeye gerek yok ama hala anlamayan varsa son birkez yazayim

ayni accaunttun icindeki iki karakter ayni anda girmesi iMKaNSiZ(suan icin belki bir yolu bulunur)
farkli accauntlardan girmek icinse
Ya multiclienti bulmaniz lazim ama servera uyumlu bir version mesela 2.0.3 un mutlisini bulmaniz lazim boylece iki client acabilirsin

VeYa arkadasin dedigi gibi uo nun patch gibi birseyi var istediin kadar client acabiliyorsun.

VeYa bir kac tane uo kur pc ye o zaman acabilirsin ama bu pek tasrif ettigimiz bir yontem deil :P

neysea

umarim anlamayanlar anlamistir.[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..
so, Forget the name... Play the Game..

[Bu mesaj schaker777 tarafından 11 Haziran 2004 12:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...