Gazanfer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 fdm kullaniyodum ama rapidshareden download yaparken sacmalamaya baslamisti son zamanlarda, benzer bi kac topikteki mesajlara guvenip idm kurdum 20 gun once. cok cok basarisiz buldum. bu kadar insan ne buluyo bunda anlamak cok zor. fdmnin gozunu seviyim. idmdeki downloadlarim bitsin, fdm kullanmaya devam edicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Utorrent-IDM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 idman döver her türlü. ek bilgi:8mb netlimitsiz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 idm / fdm'de auto-unrar var mıdır? yoksa bir şekilde ekleniyor mu? (auto-unrar = jdownloader'daki özellik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 hatredintern said: idman döver her türlü. ek bilgi:8mb netlimitsiz ^^ Ne şimdi bu? Segmentasyonu süper bir özellik sanıp, expert edasında yorumlar yapmak, ne diyim :) Cryptload ve JD dışında auto-unrar yok sanırım, FDM'de yok en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 hatredintern said: idman döver her türlü. ek bilgi:8mb netlimitsiz ^^ idm kullaninca telekom hizimizi mi artiriyomus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 bilmiş tavırlarınızı yesinler benim belirtmek istediğim nokta diğer kullandıgım yazılımlara göre dahafazla performans aldığımdır. -segmentasyon var agalar süper bi özellik koşun -idman kullanıyom telekom bana kıyak geçiyo hızım artıyo abovvv gibi fikirlere nasıl kapıldınız hayret; idman döver söver ezer biçer yok eder gibi fikirlerde şahsi düşüncemdir o battıysa orasını bilemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 edit:explorer sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 edit:explorer sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Download managerların öyle bir yetisi yok işte malesef, bağlantıyı iyileştirip hız arttırıcı. Anca daha fazla segment açarlar, karşı servera göre hızın artar ya da artmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 flash get classic 1.73 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Baggio said: Download managerların öyle bir yetisi yok işte malesef, bağlantıyı iyileştirip hız arttırıcı. Anca daha fazla segment açarlar, karşı servera göre hızın artar ya da artmaz. oke eyvlhh gg bb farklı frekanslardan konuşuyoruz neyse kacar ben bu topicden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 doğru diyo yalnız download managerların hızla alakası yok, sadece 1 part yerine 10 partla çekersen daha hızlı çeker başka bişe yaptıkları yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 flasget'i rapidshare'dan birşeyler indirirken kullanabilirsiniz ama bir part'ı indirirken pause etmeyin yoksa corrupt oluyor, bitmesini bekleyin önce. torrent içinse utorrent ya da azureus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar