Hapl0 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Böyle salak bi banka görmedim kredi kartı başvurusu yaptım 1 haftaya gelir dediler aradım başvuru 1 ay içinde kabul edilir 1 ay içindede kart size ulaşır dedi.İlk defa 2 ayda getirilen kredi kartı görüorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Sen bi de akbankla çalış bakalım noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 sen onu bırak şekerbank ile çalış bak bi nooluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 onu da bırak hsbc ile çalış bak nooluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 citibank ile çalış mohogohom noloyo bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 finansbank mesela kart vermekte o kadar hevesli o kadar istekli ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 rüyamda bana da kart vermişlerdi. Üstünde finansbank yazıyodu. Bide sağ üst köşesinde "Öğrenci" yazıyodu. Bende karta bakıp, "Babandır lan öğrenci!" diye atarlanıyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 eyvallah fistan, özetledin durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 fakirseniz geç gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 kart almaman için işarettir belkim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 zaten ne zaman başvurmaya gitsem bi pürüz çıkıyo. 1 kere kimliğimi unutmuşum 1 kere öğrenci kartımı kaybettim başvuru günü. 2 kere form bankada kayboldu. bu defa da ben gitmedim başvurmaya. İçim bayıldı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 hazır topak ı warken sorayım, en -ama EN- kısa sürede kredi kartı veren banka hangisi? limit olabildiğince düşük olacak, fakir-öğrenci işi olacak artık ne derseniz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Şimdi Finansbank yazdınız ya buraya, hepimizin telefon numarasını falan bulup 789ar kere daha arayacaklar kart alın diye. Ben yazdım 2 etti, 3.yü yazarsak müşteri temsilcisi üye olacak buraya demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 0 555 648 52 85 Finansbank telefon kiminse sıçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Fistan said: 0 555 648 52 85 Finansbank telefon kiminse sıçtı. bi kaç pati hadi arayın numarayı finansbank mı ora diye sorun hadi bakayim.. bende sonra arayıp ben finansbank, arayan soran oldumu diyecem hadin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ben garantiye 6 ay önce banka kartı başvurusu yaptım daha elime geçmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Finansbank dan kredi kartı almayın,kapatırken çok sorun çıkıyor.cidden çok dandik banka,prestijini kendi düşürüyor. Garanti de geç veriyor,bir sürü şey istiyor ama garanti iyi seviyorum ben,memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 finansbankı 1.5 dk içinde kapattım telefondan, kredi kartını ertesi hafta açalım, içine de para yükleyelim dediler bende kıramadım gerçekten kapatana kadar böyle devam etcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar