Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yok be kskya doru değil öteki tarafa doğru
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 sipeyskeyk said: çok üzgünüm,fail. şener şen olacaktı. şener şen+1
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 vay kaşar vay.. bide üste çıkmaya çalışmış 8 silindirli 4 zamanlı su soğutmalı motor!
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Nakamura said: vay kaşar vay.. bide üste çıkmaya çalışmış 8 silindirli 4 zamanlı su soğutmalı motor! ahahahahhaha bu ne hiddet abi ?
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 o sesler tvden geldi!! ... pantelonunu terledigi icin cikarmisti!! .... aslinda o ben diildim, kardesimdi!!!
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 valla yav. kız özgür seks hayatı istiyor belkide. namus olayını sekse indirgemeyin. bütün herkes sevişsin hadi.
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Nakamura said: vay kaşar vay.. bide üste çıkmaya çalışmış 8 silindirli 4 zamanlı su soğutmalı motor! ehahah hakkaten ha sizene diğer sayfada da biri rspu demiş isteyen istediğini yapar üste cıkar allta kalır özel hayatları XD edit:typo
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Nakamura said: vay kaşar vay.. bide üste çıkmaya çalışmış 8 silindirli 4 zamanlı su soğutmalı motor! altta kaldım, bide üste cıkıyım demiş işte
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 SenariouS said: ahahahahhaha bu ne hiddet abi ? birikmiş bi kinim var demekki bu anonimlere ^^
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 vay izmirli pis kaşar adi şırfıntı yollu alımlı güzel çekici bok kokan zeki edepli ahlaksız böylede devreleri yakarız. izmirlilere sövmeyin artık.haberi koyduğuma koyacağıma pişman etmeyin argadaşlar.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 seegilim izmirli. dağıtırım azınızı yüzünüzü
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 iyi de, izmirli'yle, izmir'le bi alakası yok ki söylediğimin. Zira bende izmirliyim.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Nakamura said: iyi de, izmirli'yle, izmir'le bi alakası yok ki söylediğimin. Zira bende izmirliyim. ziira mı?
Phyxantar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 kız bi kumar oynamış ve kaybetmiş işte, abartmayın
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 DeadSkinMask said: Nakamura said: iyi de, izmirli'yle, izmir'le bi alakası yok ki söylediğimin. Zira bende izmirliyim. ziira mı? canı saolsun
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bağ. (zi:ra:) Çünkü: “Yeter ki şu ikramiyeli çikolatalardan vazgeçiniz. Zira görüyorum ki merakınız günden güne artıyor.” -N. Hikmet.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bekarlığa veda partisi amarıkan gençlik filmlerinde olmuyo mu lan amma özenmişler garibanlar. burdan sözüm tüm herkese, ilerde bekarlığa veda partisi yapacak olursanız bulunduğunuz mekana bir ayna koyup kendinizi izleyin ya da videoya falan çekin cnbcye gönderirsiniz sonra
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Nakamura said: bağ. (zi:ra:) Çünkü: “Yeter ki şu ikramiyeli çikolatalardan vazgeçiniz. Zira görüyorum ki merakınız günden güne artıyor.” -N. Hikmet. çünkü mü ?
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Valeron said: Nakamura said: bağ. (zi:ra:) Çünkü: “Yeter ki şu ikramiyeli çikolatalardan vazgeçiniz. Zira görüyorum ki merakınız günden güne artıyor.” -N. Hikmet. çünkü mü ? bakamıcam
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yataktada olsa arkadaş arkadaştır ne demek ya :D
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 izmirli değil salakmış bu bildiğin. yeri yurdu yok süzme salak. kjhf.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Aiko said: yataktada olsa arkadaş arkadaştır ne demek ya :D ahah o lafa bende koptum.cıplakta olsa içimde de dolansa arkadaşımdır
Öne çıkan mesajlar