Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Evlenme yaşı 15'e insin!"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya bırakın kız hain plânların peşinde bence. 5-10 sene sonra herif geberir zaten kız da onun sefasını sürer sdfg.
Ayrıca evet evlenme yaşı 15'e düşürülsün. Banane ben de evlenmek istiyorum. Naz sen de istiyodun dimi sdf.
Mesaj tarihi:
iyi de 18 de evlenmiş
boş konuşmuş sonra da
ne isterse onu yapar yani 18 deki kızın da aklı ona yetiosa yapsın. 20 yaşında aynı paraya sahip taş gibi adam vardı da evlenmedi mi sanki kız. parayı seçmiş. 7 kız da itiraz eder tabi miras olayı, ayrıca 7 KIZI VARMIŞ ADAMIN. yazık lan, bi ömür neler çektirdiler kimbilir adama. İnadına alıp parasını da bu kıza bırakırsa şaşırmam.
Mesaj tarihi:
bence 15 e inmesin ama iner gibi olsun bi süre. 16 ya kadar insin sonra birden 30 a çıksın.
3-5 ay böyle devam etsin sonra 1 er 1 er 16 ya kadar insin, tam 15 e geldiğinde sıra birden 25 e falan çıksın.ansızın 15 güne insin 1 ay falan, kulakltan kulağa duyulsun bu, tam kitlelere ulaşmışken 18 e çıksın. uzun bi süre kalsın orda.sonra 1 er 1er ..
Mesaj tarihi:
"Pen Duick" said:

Bence 21'e çıksın evlenme yaşı.

Hatta 45 olsun millet iyice kudursun sdf. Evlenme yaşı reşit olma yaşıdır. Yani reşit olma yaşı neyse o. Senin dediğini yapmaları için reşit olma kanununu düzenlemeleri lâzım sdf.

Sonra birden 99'a çıksın :P.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

bence 15 e inmesin ama iner gibi olsun bi süre. 16 ya kadar insin sonra birden 30 a çıksın.
3-5 ay böyle devam etsin sonra 1 er 1 er 16 ya kadar insin, tam 15 e geldiğinde sıra birden 25 e falan çıksın.ansızın 15 güne insin 1 ay falan, kulakltan kulağa duyulsun bu, tam kitlelere ulaşmışken 18 e çıksın. uzun bi süre kalsın orda.sonra 1 er 1er ..

Çözüm budur.
Mesaj tarihi:
Asteroth said:

RakıBalık said:

Çözüm budur.

Güzel çözüm sundum dimi :P
  • Yeni Oluştur...