-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 kız varsa konu dağılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bilmem kızmışmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 OF AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 dayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 abi fazla kasmana gerek yok,burdakilerin çoğu böyle baba parasıyla kendilerini bi b.. sanan tipler tabii az birazını dışarda bırakıyorum dikkat,onun için fazla kaale almıycaksın bunları,%5 i adam gibi tartışmaya girer,gerisi bir elinde çokealla diğer elinde sümüğüyle tek parmakla klavye de birşeyler yazmaya çalışır onun için relax ol,onlar dalga geçiyorsa bakmazsın konuya es geçersin,olur biter,sonuçta benim gözümde burdakilerin nickleri sadece harflerden ibaret çoğunun değeri yok gözümde ayrıca sadece darkfall konusu ve mmo konusundan dolayı giriyorum ,kaale alma yani çoğunu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Hersey böyle basladi... PowerfulDarkness said: vaniLLe said: PowerfulDarkness said: Ayar yemek isteyen yer. Kaşınmayacaksın uslu duracaksın ayar da yemeyip keyfine bakacaksın. Ya da lafını yiyip susacaksın AMA HEPSINDEN ÖNCE..... *yutkunur* INSAN OLACAKSIN! Yutkunmadan önce ağzına alma faslı var tabi grinning smiley. İNSAN OLACAKSIN olmaz o benim lafım da da da grinning smiley. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 sen kocaman bir çılgınsın. adın ismail olsa gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ShadowFury said: ağlama melis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 köşeye gidip tek başına ağlicak orda şimdi sakin ol dostum.sadece bir forum bu. önce insan olmak önemli hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 abooo kızgın kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ahahaah efsane quoteları buraya aktariym dedim ama gülmekten beynime o2 gitmiyor. mutlaka okuyun o konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 tatildeyim.. yormayın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: . Kuzenim diyor ben saçmalıyormuşum o yüzden Konu Dışı'nda 311313 tane konu varken sadece benimle dalga geçiliyormuş. Gizliden gizliye hoşuna gidiyor ama sende bilmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar