Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Worm hakkında (Acil)

madsoul

Öne çıkan mesajlar

beyler ben win32.blaster worm temizliyicisinide cektim , sonra microsoftun yardım kısmına geldim orda bana win32.sasser worm dediler onu temizlememi soylediler symantecin sitesine girdim cektim ikisininde fixerını ama ikiside bulamıo wormu yani iki worm de degil , benim tam sorunumda su ,

"" nete girer girmez , LSA Shell (bilmemne version)
Gecersiz islem yuruttu kapatilacak diyor..Ok kapa diyorum kapa dedikten 15 sn sonra NT AUTHORITY SYSTEM diye bisey bilg.i kapama eylemi baslatıyo onu iptal ediyorum (shutdown -a) ama Ctrl+Alt+Del yaptıgımda yurutulen dosyalar yazıyor ama yanlarında kullanıcı adı yazar ya islemler bnolumunde bende orda (bilinmiyor) yazıyor ve windows allak bullak oluyor , yurutemiyorum bi cok islemi kullanıcısız kullanıyorum bilg.i diyebilirim size..
Lutfen acilen yardımlarınızı bekliyorum beyler acil..
Simdiden tesekkurler..[signature][hline]Mail: [email protected]
Msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Sorununu tam anlamıyla anlamadım ama dediğin hataya benzer durum arkadaşta çıkmıştı bilgisayarı 60 sn. kapatıyordu bu hatayı verip dediğin gbi bu bir çeşit worm.Tam olarak çözüm sağlamaz ama hatanın çıkmasını engeller nete girdiğinde.Zone Alarm yükle,nete girdiğinde orda worm çalıştığı görülür onu kapatırsan hata çıkmaz..Yardım edebildiysem ne mutlu bana..[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Sosyal ağlarda paylaş

Kesin oku

norton antivirüs 2004 kullan
o buluyor virüsü temizliyor..
ayrıca microsoft'un sitesinde var bi patch sasser worm'u için.
onu çek, adam hallediyor..

ayrıca bak:
http://www.microsoft.com/turkiye/guvenlik

http://www.microsoft.com

http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.sasser.worm.html - Symantec Sitesi

Çözüm:
http://www.microsoft.com/security/incident/sasser_printxp.mspx

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=3549EA9E-DA3F-43B9-A4F1-AF243B6168F3&displaylang=en - Security Update Windows XP : Önemli

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=3549EA9E-DA3F-43B9-A4F1-AF243B6168F3 Security Update'in Türkçe Windows XP için

Removal Tool:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=76c6de7e-1b6b-4fc3-90d4-9fa42d14cc17&displaylang=en[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Haziran 2004 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar tesekkur ederim yardımlarınız icin , ama butun tool ları cektim fix toolları cktim genede sorun gecmedi..
Windows update etmeye kalktıgımda ise bana Saatten kaynaklanan bi sorun oldugunu soyluyor saat ayarlarınızı gozden gecirin falan diyor windows update yapamıyorum nedense ,
ayrıca isletim sys ; win xp..
bu sorunu nasıl halledicem arkadaslar ?[signature][hline]Mail: [email protected]
Msn: > [email protected] <
Sosyal ağlarda paylaş

windows otomatik saat ayarı yapıyordu kendiliğinden hep..

saate tıkla (sağ altta var ya) internet saatini seç,
time windows'u seç
güncelleştire tıkla
[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Haziran 2004 00:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

www.free-av.com muydu neydi adresi o sitedeki "antivir" isimli dosyayı cektim nortonun fln bulamadıı wormleri buldu sildim smdi bilg. gayet iyi , guncellestirme yapamıyorum ama o kotu :D wormler girecek ben silicem herhalde bole yasayip gidicez.. yarın gidip orjinaL bi xp cd paketi alıp saglam bi format atıp bilg.i temizlemek istiyorum :) hepinize tesekkur ederim yardımlarınız icin , bir sorun olursa tekrar gelicem arkadaslar beni bekleyin.. (;
Sosyal ağlarda paylaş

Service Pak 1 denen guncellestirmeyi yukledim ama 2. yukleme asamasında yani tam yukleme bolumunde kullandıgınız urun anahtarı gecersiz iste korsan ise haber verin fln gibi cart curt seyler yzıyor , win cd'im crack'siz yani yuklerken cd key giriyorum ama genede boyle bir hata veriyor sizce neden ?
Illa gidip bi orjinal cd mi almalıyım (:[signature][hline]Mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

bu antivir bende setup'ı aylardır duruyo şimdi yükleyecem inşallah düzelir herşeyi yaptım tüm güncellemeler panda_antivir falan yükledim nafile bakalım ne olcek?[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
balkondan bebek sallayanları da sevmem
Silthanas, 08 Haziran 2004 12:55 tarihinde demiş ki:
ben kiyamete sevi$erek girmek istiyorum, boyle her yer yanacak..

Sosyal ağlarda paylaş

beyler tüm yamalrı yaptıktan (ve virüsü sildikten) sonra bi firewall programı indirin sorun çözülüyor yine sorun çıktı az önce bilgisayarda panda'nın firewall'unu açtım internete geri döndüm heyyo[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem

Sosyal ağlarda paylaş

hersey bir yanada antivir denen prog. mukemmel otesi spy ları buldu giriste about:blank sayfasında search sayfası cıkıyordu antivir buldu direk sildi flm mukemmel bir program siddetle tavsiye ediyorum arkadaslar , en ufak bi kıpırdamayı size bildiriyor..
neyse bunların dısında butrun windows update leri cektim ama service pack 1 kurulumunda urun anahtarıyla ilgili hata veriyopr onu nasıl duzelticem bide bunun hakkında bi bilgi verebilirmisiniz ,
Simdiden tesekkurler..[signature][hline]Mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

service pack çekmene gerek yok..
ayrıca korsan ürün tartışmak yasak burda hatırlayayım dedim..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

hııı pardon o zaman :D ama benim ürünüm korsan degil , yuklerken urun anahtarı istedi girdim ama ona ragmen boyle diyor , bitane daha orjinal xp cdsi alıcaz herhalde napalım (: ne kadardır orj. xp cdsi xp professional ?[signature][hline]Mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

bone bisey daha ,
spy var bilg.te yani acılıs sayfası www.yaramazturk.com die bisey oluyo , ve explorer hat safhada yavaslıyo , Araclar-Internet Seceneklerinde giris sayfasını degistirmeye girdigimde ise orası kullanılamiicak hale getirilmis yane o menu iptal edilmis..
cok ovduum prog. antivir biseyler buldu sildi ama gecmedi :D ne yapmalıyım ?
Sosyal ağlarda paylaş

forza spysweeper derim :D

ayrıca spy ve ana sayfa (ya da home page) diye aratırsan spyware'ler hakkında birşeyler bulman mümkün
misal örnek topic: http://www.paticik.com/forum/view.php?id=73694[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Haziran 2004 16:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

adaware 6.0

yükle bunu bilgisayara giren gerşeyi gör tüm yapılan deişiklikleri falan[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...