Masticore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 rhythm heaven cok ilginç,güzel bir oyuna benziyor. Oynadım bi kaç bölüm süper oyun Test edildi , onaylandı (tu) Ama cok zor oyunhttp://ds.ign.com/objects/142/14256704.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 mm guzele benziyor hazir elite beat agents i bitirmisken bi el atabilirim ya bu arada bu ign in reviewlari anlatan adami ne kadar bayik konusuyor ya gametrailersdan sonra acaip garipsiyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Soma Bringer tavsiye ederim ben de. Hack'N'Slash ama epey zevkli. Diablo gibi iyi. İngilizcesi yok. Ama buradan çeviri yamasını indirebilirsiniz: http://somatrans.referata.com/wiki/Main_Page Oyunu ancak torrent'ten bulabilirsiniz, söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Az önce Spirit Tracks'i bitirdim. Oyun cidden müthişmiş. Flüt çalmayı özledim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 yaw şimdi bi sitede baktım da yanında aksesuarlarıyla + kargosuyla 330 tl ye geliyor alet link de bu vatandan baktım sadece alet 395 tl o da worldcard a :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Müthişmiş fiyat, kaçırma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 kargo gerçek kargo mu yoksa posta mı? 50tlden pahalı bir şeyi yurtdışından almaya korktum hep ben, teknosa da 350tlymiş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 kargo yaw 4-6 gün içinde ulaşır yazıyor.küçük bişey aldığında normal posta seçeneği çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Lopeth said: çok güzek çok http://www.youtube.com/watch?v=mTOvn8rwTGQ azuahahhauhu mukemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 oha süper http://www.youtube.com/watch?v=JeuLXs0zRNA&feature=player_embedded# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 oha cok iyi ingilizce versiyonu varsa affetmem hemen malum yerlere bakayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 "nutella yerim" said: Lopeth said: çok güzek çok http://www.youtube.com/watch?v=mTOvn8rwTGQ azuahahhauhu mukemmel kalemsiz nasıl oynuyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 kalemsiz oynanmiyorki zaten ama replay save alabiliyosun oynadiginin sonra izlerken bole oluyo tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 gençler var mı şöle bu aralar çıkmış action adventure tadında güzel konulu bi oyun hehe bayadır yeni oyun çekmedim sürekli bi ace attorney ve professor layton oynuorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Trace Memory epey güzeldi adventure olarak. Ama action yok onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 lopeth niye banlanmış ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 4 gün sonra Pokemon Gold Heart ve Soul Silver çıkıyor. Sabırsızlık ötesi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 pokemon gold heard yine aynı modda mı olacak pearl diamond vs gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Grafik olarak benziyor. Oyun zaten Silver ve Gold'un remake'i. Oynayanlar hatırlar, FireRed ve LeafGreen ile çok şaşırtmıştı Nintendo. Aynısını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Civilization: Revolution, Warhammer 40,000: Squad Command, Star Wars Battlefront: Elite Squadron, LEGO serileri (SW, HP falan) oyunları nasıl oynayan var mı? Birde Lotr Conquest baktım videolara fena değil gibi duruyor. Ama özellikle Star Wars: Lethal Alliance çok harika gibi geldi bana Zaten kardeşimle oynamak için Mario (ki New Super Mario imba ötesi sanırım :D ) ve Sonic'in tüm oyunları alınacak allahın emri şeklinde ama ikisinin birleşimi Mario & Sonic at the Olympic Winter Games oyunu da mükemmel gözüküyor. Lan daha aleti almadım ama ne oynayacam hepsini seçtim :D Aleti de 2 haftaya alırım herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 civilizations i oynadim ps3 versiyonunun dandik grafiklisi gayet guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Professor Layton and the Curious Village kadar güzel bir DS oyunu oynamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 çok iyi o evet, devam oyunları da o kadar olmasada harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ve belkide gelmiş geçmiş en zor oyun contra 4, ya ben artık yaşladım ya da bu manyak saçması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 FF Tactics A2'de çok iyiydi. FF4 nasıl? Normalini oynamadım ben o yüzden hikayeyi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar