Mortis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 lego rock bandi çekicem de nasıl oynanio guitar hero da o fazladan ekipman takman gerekiodu da, bunda öle bişey yokmuş nasıl basioruz , sırf stilusla mı taplioruz renklere touchpadde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 final countdown var diye indirdim ama solosu bile yok rezalet ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Zelda' nin yeni oyunu cikmis indiriyorum suan deneyen oynayan var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Şu an Luminous Arc 2 oynuyorum. Oyundan çok mangaya benziyor ama mübarek. Çok güzel öykü ama. Karakterler de mükemmel. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 denicem onuda bakalim cok canim cekti DS de oyun oynamayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 advance wars :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125081517&CS_Category=_NINTENDO_KONSOL806&CS_Catalog=_OYUN___HOBI şunu alsam sıfır teknosadan, bi de şu r4 hede hodo microsd adaptörlerinden alsam yeterli olur değil mi? yoksa bunları da kırmak için pspdeki gibi özel aygıtlar mı gerekiyor? bi de DSi ve DS Lite farkı tam olarak nedir, DSi'a fazladan 200-250tl vermeye gerek var mıdır (garibanım ben zaten veremem de merak ettim =), bir de şu teknosadaki fiyattan (350) daha ucuza garantili bulabilir miyim bilen var mı? Teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 dsi işte daha geniş ekranı var biraz daha ince , kamerası var , sd slotu var. hmm başkam başkam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 dsi in pil omru 6-7 saat kadar daha az o ozelliklerin penaltisi da var yani DS Lite daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Silphatos said: http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125081517&CS_Category=_NINTENDO_KONSOL806&CS_Catalog=_OYUN___HOBI şunu alsam sıfır teknosadan, bi de şu r4 hede hodo microsd adaptörlerinden alsam yeterli olur değil mi? yoksa bunları da kırmak için pspdeki gibi özel aygıtlar mı gerekiyor? bi de DSi ve DS Lite farkı tam olarak nedir, DSi'a fazladan 200-250tl vermeye gerek var mıdır (garibanım ben zaten veremem de merak ettim =), bir de şu teknosadaki fiyattan (350) daha ucuza garantili bulabilir miyim bilen var mı? Teşekkürler şimdiden. R4 problemini taktıktan sonra hiç bir problem yaşamayacaksın. Ayrıca R4 alacaksan, bunu yabancı sitelerden yapman yanlısıyım. Biraz geç gelebilir fakat orjinal ürün gelir. Yani sonuçta legal olmayan bişey olmasına karşın, o ürünün bile korsanları var. Niye DSLite, niye DSi dersen de, Slot-2 derim. "SuperCard" denilen GBA uyumlu kartıda alırsan, nostaljik tüm Gameboy oyunlarını da oynayabilirsin. Fiyat ise şu anda teknosa'da bayağı iyimiş. İnternet üzerinde ya da istanbul'da ki teknoloji pazarlarında 280 üstüne bulabilirsin. Fakat dükkan garantili olur. Spot üründür. Öeah yoruldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Sağolasın (: spot istemiyorum ya, teknosa iyiymiş o zaman spotu 280se, psp'nin spot 330-350 falan, garantili 500 civarı. yalnız supercard hangisinde var onu anlamadım, DSi'da mı? gerçi gb, gba oyunlarını falan oynayacağımı sanmıyorum. zamanında ilk nesil gb'm ile kapamıştım onları heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 DsLite'ta üstteki Slot-1, alttaki Slot-2; Slot-2'yi internete girmek içinde kullanıyorlar. Fakat performanslı değil. Bide Slot-2'yi küçümseyen adamı, GoldenSun paklar, Castlevania bıçaklar, Zelda bombalar, Advance Wars alır aşşağı... Heee heeey !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Luminous Arc 2'den devam ediyorum ben DS Lite bence de daha iyi dedikten sonra. Oyundan 28 chapter varmış. Ben daha 10'dayım. Ama her chapterdaki cutsceneler, diyaloglar, karakter etkileşimleri falan rahatça bir manga volume dolduracak kadar geniş. 8 saat kadar oynamışım, abartısız bunun 5 saati cutscene ile geçti. Farklı bir deneyim. Manga okur gibi oynuyorum. Ama öykü sardı. Karakterleri de çok sevdim. Daha önce hiçbir SRPG oyununda dövüşleri bunun gibi duygusal oynamamıştım. Birbirlerine yakıştırdığım iki karakteri hep yana yana falan dövüştürüyorum. Güçlü karakterin sevdiği adamı kurtarmak için dövüşte kendisini feda etmesine el ayak oluyorum. 15 dakika süren cutscene bittiğinde yani bölüm gelsin heyecanıyla dövüşleri hemen bitirmeye çalışıyorum. Oyun budur ya... Daha önce sadece Baldur's Gate'de, Planescape'de, Arcanum'da falan karakterleri bu kadar sevmiş, öyküleriyle bu kadar ilgilenmiştim. Oyun konunun kalitesi açısından onlarla pek yarışamaz, Fall-From-Grace gibi karakterler de yok elbette (aşağıya resmini koydum Grace'in, içimden geldi; var mıdır Grace'e aşık olmayan FRP'ci be???); oyun konu açısından bir shounen. Bilen bilen nasıl olduğunu. Fairy Tail, Flame of Recca gibi birşey işte. Tavsiye ederim. Bu DS'de mükemmel oyunlar var. http://shrines.rpgclassics.com/pc/planescape/images/characters/grace.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 abi kesinlikle psp aldim 2 oyun oynadim duruyor ole kenarda ama DS bambaska ya bazen bi gaza geliyorum kalkiyorum PS3 un laptopun basindan saatlerce DS oynuyorum alet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 cok bole guide yazasim var PSP vs DS konusunda gercekten cok farkli aletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 abi bilemiyorum ya yani psp yi cok hevesle aldim exclusiveleri icin mgs olsun killzone olsun arcade oyunlar mortal kombat tekkendir yaris oyunlari burnouttur iyi guzel oynuyorumda baya oynadim ama kesinlikle bi DS in pratikligi rahatligi yok bence bi oyun max 256mb DS de psp de 1gb a kadar yolu var 1 psp oyunu indirip oynayana kadar 500 tane ds oyunu indiriyorum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 DS manyagi oldum Might & Magic: Clash of Heroes indiriyorum suan screenshotlari falan beni benden aldi. Bu arada Kingdom Hears 358/2 cok kral oyunmus herkeze tavsiye ederim Elite Beat Agents harika oyun of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 DS, güncel oyun çıkarmada ve insana RP yaptırmada çok üstün. Hangi konsolda bir mumu, konsola üfleyerek söndürebiliyorsunuz ki? Ya da kendi haritanızı konsol üzerine kalemle çizebiliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 neande said: DS, güncel oyun çıkarmada ve insana RP yaptırmada çok üstün. Hangi konsolda bir mumu, konsola üfleyerek söndürebiliyorsunuz ki? Ya da kendi haritanızı konsol üzerine kalemle çizebiliyorsunuz? hehe zelda oynamışsın bakiorum baya ^_^ ben de o tarz şeylerden etkilendim evet ben japonyadan aldım dsi ı 170 dolardı o yüzden lite a bakmadım bile alırken. Tek sorunu japonca menusu ama nasılsa kart alınca acekard gibi menu ingilizce oluo oyunları zaten ingilizce seçiosun sorun olmuo pek. O kadar japonca da biliorum zaten hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 DS'in birinci yılı oldu artık benim için. Ama ilk oynadığım ve aşık olduğum oyun Zelda'ydı. Ve beni en çok etkileyenleri yazdım işte. Onları gördükten sonra bırakamadım zaten elimden. PSP mi, DS mi dendiğinde düşünmem bile. DS! Alternatif; DSi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Moshi moshi bu arada. Ohaayo Gozaimashta ve en sevdiğim; Baka! Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Elite Beat Agents acaip muthis bi oyun ya basindan kalkamiyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 abi başından kalk al eline götür yani çok sorun diel eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ahahah cik disari ya banliyorum seni bu topicten off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mortis said: abi başından kalk al eline götür yani çok sorun diel eheh http://silverssimstuff.files.wordpress.com/2009/01/ike-facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar