Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo DS oyun tavsiyeleri ve tartisma topici

Anelor

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125081517&CS_Category=_NINTENDO_KONSOL806&CS_Catalog=_OYUN___HOBI

şunu alsam sıfır teknosadan, bi de şu r4 hede hodo microsd adaptörlerinden alsam yeterli olur değil mi? yoksa bunları da kırmak için pspdeki gibi özel aygıtlar mı gerekiyor?

bi de DSi ve DS Lite farkı tam olarak nedir, DSi'a fazladan 200-250tl vermeye gerek var mıdır (garibanım ben zaten veremem de merak ettim =), bir de şu teknosadaki fiyattan (350) daha ucuza garantili bulabilir miyim bilen var mı? Teşekkürler şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125081517&CS_Category=_NINTENDO_KONSOL806&CS_Catalog=_OYUN___HOBI

şunu alsam sıfır teknosadan, bi de şu r4 hede hodo microsd adaptörlerinden alsam yeterli olur değil mi? yoksa bunları da kırmak için pspdeki gibi özel aygıtlar mı gerekiyor?

bi de DSi ve DS Lite farkı tam olarak nedir, DSi'a fazladan 200-250tl vermeye gerek var mıdır (garibanım ben zaten veremem de merak ettim =), bir de şu teknosadaki fiyattan (350) daha ucuza garantili bulabilir miyim bilen var mı? Teşekkürler şimdiden.

R4 problemini taktıktan sonra hiç bir problem yaşamayacaksın. Ayrıca R4 alacaksan, bunu yabancı sitelerden yapman yanlısıyım. Biraz geç gelebilir fakat orjinal ürün gelir. Yani sonuçta legal olmayan bişey olmasına karşın, o ürünün bile korsanları var.

Niye DSLite, niye DSi dersen de, Slot-2 derim. "SuperCard" denilen GBA uyumlu kartıda alırsan, nostaljik tüm Gameboy oyunlarını da oynayabilirsin.

Fiyat ise şu anda teknosa'da bayağı iyimiş. İnternet üzerinde ya da istanbul'da ki teknoloji pazarlarında 280 üstüne bulabilirsin. Fakat dükkan garantili olur. Spot üründür. Öeah yoruldum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Luminous Arc 2'den devam ediyorum ben DS Lite bence de daha iyi dedikten sonra.

Oyundan 28 chapter varmış. Ben daha 10'dayım. Ama her chapterdaki cutsceneler, diyaloglar, karakter etkileşimleri falan rahatça bir manga volume dolduracak kadar geniş. 8 saat kadar oynamışım, abartısız bunun 5 saati cutscene ile geçti.

Farklı bir deneyim. Manga okur gibi oynuyorum. Ama öykü sardı. Karakterleri de çok sevdim. Daha önce hiçbir SRPG oyununda dövüşleri bunun gibi duygusal oynamamıştım. Birbirlerine yakıştırdığım iki karakteri hep yana yana falan dövüştürüyorum. Güçlü karakterin sevdiği adamı kurtarmak için dövüşte kendisini feda etmesine el ayak oluyorum. 15 dakika süren cutscene bittiğinde yani bölüm gelsin heyecanıyla dövüşleri hemen bitirmeye çalışıyorum.

Oyun budur ya... Daha önce sadece Baldur's Gate'de, Planescape'de, Arcanum'da falan karakterleri bu kadar sevmiş, öyküleriyle bu kadar ilgilenmiştim. Oyun konunun kalitesi açısından onlarla pek yarışamaz, Fall-From-Grace gibi karakterler de yok elbette (aşağıya resmini koydum Grace'in, içimden geldi; var mıdır Grace'e aşık olmayan FRP'ci be???); oyun konu açısından bir shounen. Bilen bilen nasıl olduğunu. Fairy Tail, Flame of Recca gibi birşey işte.

Tavsiye ederim.

Bu DS'de mükemmel oyunlar var.

http://shrines.rpgclassics.com/pc/planescape/images/characters/grace.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

abi bilemiyorum ya yani psp yi cok hevesle aldim exclusiveleri icin mgs olsun killzone olsun arcade oyunlar mortal kombat tekkendir yaris oyunlari burnouttur iyi guzel oynuyorumda baya oynadim ama kesinlikle bi DS in pratikligi rahatligi yok bence bi oyun max 256mb DS de psp de 1gb a kadar yolu var 1 psp oyunu indirip oynayana kadar 500 tane ds oyunu indiriyorum falan
Sosyal ağlarda paylaş

neande said:

DS, güncel oyun çıkarmada ve insana RP yaptırmada çok üstün. Hangi konsolda bir mumu, konsola üfleyerek söndürebiliyorsunuz ki? Ya da kendi haritanızı konsol üzerine kalemle çizebiliyorsunuz?

hehe zelda oynamışsın bakiorum baya ^_^

ben de o tarz şeylerden etkilendim evet

ben japonyadan aldım dsi ı 170 dolardı o yüzden lite a bakmadım bile alırken. Tek sorunu japonca menusu ama nasılsa kart alınca acekard gibi menu ingilizce oluo oyunları zaten ingilizce seçiosun sorun olmuo pek. O kadar japonca da biliorum zaten hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...