schaker777 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Yabanci shardlar bu kadar cogaldi her gecen adamda yok 7x server bileniniz var mi yok eglenmek icin guzel bir server bileniniz var mi gibi sorular soruyor. Bence baggio da scripting & uo shardlari bolumune bu cecil's i iste ne vardi birde yabanci server onu sekil 1-a daki gibi yazsin milletin sormasina gerek kalmaz <---sekil 1-a---> Cecil's Pvp Area--------pvp.kicks-ass.net,2593 World at War-----------waw.no-ip.info,2593 ... ... ... ... <---sekil 1-a---> mesela yani belki birgun diger sharing adresleride ayni seyi yaparlar fena olmaz deil mi? [signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. [Bu mesaj schaker777 tarafından 11 Haziran 2004 12:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Siz oraya yazdiniz da ben eklemedim mi?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 :D tamam yazdim[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 osi[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar