sirraziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ya demin excalıbur un haritasına baktım siteden rvr gercekten asmıs sanırım topraklar birbirine girniş kaleler felan bu oyununda tadı rvr de olduguna göre buyuk ihtimal exc a gireriz... cvplar için tşkkr ederim ama sorularımla daha cok basınızı agrıtacam bunu da söliyim :)[signature][hline]Friends teach what u WANT to know, enemies teach what u NEED to know.. Kharon Von Lazarus... Kuduz Tenten Can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Hic etrafa bakmadan daha once 19237 defa sorulmus sorulari tekrar sormadigin surece sorun olmaz, cevaplariz :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirraziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bisey daha sorcam nden bu ecaluburda albionlar eziq kalmıs?[signature][hline]Friends teach what u WANT to know, enemies teach what u NEED to know.. Kharon Von Lazarus... Kuduz Tenten Can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 oyunu daoc un kendi serverindan çok rahat çekersin sana lasim olan oyunun exe dosyasi ve dll dosyasiydi sanirsam ben toa i öle çekmiştim 700mb filandi :) he tabiki bağlantin ii olmali sen si+toa yi çekersen 1 -1.5gb filan tutar heralde[signature][hline]Soulforged 07 Haziran 2004 16:17 tarihinde demiş ki: Okey burdaki herkes haksız sen 5up3rdud3sun padron. [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 09 Haziran 2004 18:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: sirraziel, 09 Haziran 2004 18:03 tarihinde demiş ki: bisey daha sorcam nden bu ecaluburda albionlar eziq kalmıs?Albler genelde sayica ezici olan ustunluklerini (alarm clock raidleri disinda) maharette gosteremiyorlar, ondan olsa gerek.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 toa 2 cd beah 1.5 küsür gb bi yer tutuo =P aluv seninde sorularını alabiliriz istiosan lksjdflksjd gesp satmasaydım bi daa daoc oynamazdım ama eminim. acayip baymıştım çünkü. hem daocu satmasaydım binbir çeşit oyunu deneyip en iisinin daoc olduuna da karar veremezdim. para babası deilim ben senin gibi ahah neyse şuan elimde 7 tane lvl 50 var seç beğen? ben mincer oynuom şuan durlag manyağı kendi kasıo artileri falan ahah =P[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary [Bu mesaj -Aragorn- tarafından 09 Haziran 2004 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bende si yüklüydü onu bir klasöre kopyaladim ve kopyaladiim yere toa.exe ve toa in dll dosyasini bi arkadaştan alip koydum çaliştirdim yaklaşik 700mb yükledi sonra giridm toa alemine ;s[signature][hline]Soulforged 07 Haziran 2004 16:17 tarihinde demiş ki: Okey burdaki herkes haksız sen 5up3rdud3sun padron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Baggio, 09 Haziran 2004 18:10 tarihinde demiş ki: said: sirraziel, 09 Haziran 2004 18:03 tarihinde demiş ki: bisey daha sorcam nden bu ecaluburda albionlar eziq kalmıs?Albler genelde sayica ezici olan ustunluklerini (alarm clock raidleri disinda) maharette gosteremiyorlar, ondan olsa gerek. gösterenler de var sirraziel merak etme sen. n00b bu insan. kaç kere rvr ye gelmiş relicleri savunmaya gelmekten başka ahah[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary [Bu mesaj -Aragorn- tarafından 09 Haziran 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: SeriaLKilla, 09 Haziran 2004 18:13 tarihinde demiş ki: bende si yüklüydü onu bir klasöre kopyaladim ve kopyaladiim yere toa.exe ve toa in dll dosyasini bi arkadaştan alip koydum çaliştirdim yaklaşik 700mb yükledi sonra giridm toa alemine ;s enteresant. ben öküzler gibi yükledim toa yı 10 dk sürdü cd den lol[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary [Bu mesaj -Aragorn- tarafından 09 Haziran 2004 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 lol yalanmi ?alblerin halini her seferinde rvr de goruyoruz,beceriksizliklerini 1 vs 10 ile kapatmaya calisiyorlar ve basariyorlarda,acaba alb mainlanddakiler nasil lvl aliyor o kadar kalabaligin arasinda..gerci 1 mob vs 10 yapilarak 1 saat icinde binlerce mob kesilebilir ki buda yeterli olur onlarin lvl almasina,tek yapmalari gereken moba vurmak exc-alb leri icin,dusunmelerine gerek yok[signature][hline]Ranger : Druid : Nightshade(Excalibur) Spartan, 25 January 2004 14:31 tarihinde demiş ki: yahu kızların her gün gördüğü şeyler, nesi ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 12 küsür saatte çektim ben. zaten toa active olan acc için sirf sidisi yok die toa box a para verip 1 hafta camdami bekliyim lol[signature][hline]Soulforged 07 Haziran 2004 16:17 tarihinde demiş ki: Okey burdaki herkes haksız sen 5up3rdud3sun padron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ehah durlag öyle yapıo hep. si active ken gitti aldı sonra elinde patladı cd key. toa yı da öle yaptı ahuahuah[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary [Bu mesaj -Aragorn- tarafından 09 Haziran 2004 18:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: -Aragorn-, 09 Haziran 2004 18:14 tarihinde demiş ki: gösterenler de var sirraziel merak etme sen.Evet, bkz. 8 (DH) vs 69 (anonim alb korosu). Albe gectin diye bazilari gibi oyunu ogrendigin kisilere laf atma modasina kapilma bu arada :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 [bir ustteki mesaj quote edilmez -bag] *! Zuh Zuh*[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary [Bu mesaj -Aragorn- tarafından 09 Haziran 2004 18:26 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Baggio tarafından 09 Haziran 2004 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirraziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ahah forumlardaki ustunlugunu ezici bicimde kullanıyor baggio[signature][hline]Friends teach what u WANT to know, enemies teach what u NEED to know.. Kharon Von Lazarus... Kuduz Tenten Can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bir ustteki mesaji quote etmisti onu sildim sadece (hoslanilmayan ve yasak birsey, ema'dan terligi yeriz sonra), o tip mudahaleler yapacak kadar aciz degilim merak etme :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Baggio, 09 Haziran 2004 18:44 tarihinde demiş ki: Bir ustteki mesaji quote etmisti onu sildim sadece (hoslanilmayan ve yasak birsey, ema'dan terligi yeriz sonra), o tip mudahaleler yapacak kadar aciz degilim merak etme :) he?[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary [Bu mesaj -Aragorn- tarafından 09 Haziran 2004 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirraziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 yukluyorum yarına kesin ... burdaki cocuklları da bulastırırım bu illete baya bi kufur yiycez ama olsun... uo ya sokarkende oyle demişlerdi 7 yıldır oynuyolar.... hamsters and rangers everywhere , rejoice[signature][hline]Friends teach what u WANT to know, enemies teach what u NEED to know.. Kharon Von Lazarus... Kuduz Tenten Can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: sirraziel, 09 Haziran 2004 18:58 tarihinde demiş ki: uo ya sokarkende oyle demişlerdi 7 yıldır oynuyolar.... w00t!?!?[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary [Bu mesaj -Aragorn- tarafından 09 Haziran 2004 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Hanım kos daoc babps the kenkler gelmis[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 [bir ustteki mesaj quote edilmez -bag] yürü be zegna yafrum beea heyt böle de posta konulmaz ki muahauh[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary [Bu mesaj Baggio tarafından 10 Haziran 2004 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Baggio, 09 Haziran 2004 18:10 tarihinde demiş ki: said: sirraziel, 09 Haziran 2004 18:03 tarihinde demiş ki: bisey daha sorcam nden bu ecaluburda albionlar eziq kalmıs?Albler genelde sayica ezici olan ustunluklerini (alarm clock raidleri disinda) maharette gosteremiyorlar, ondan olsa gerek. hey yavrum hey... sen adam gibi rvr grouplarina girmedigin icin daha once emain e ulasamadin veya First Cohort , Black Falcons a denk gelmedin heralde.. olsun buyunce alirlar seni LA veya vgn group una hic olmazsa amg ye kadar yetisebilirsiniz saglam alb group a denk gelmedikce.[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L9(HAPPY NOW!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Albler eziktir varmı ıtıraz eden ?[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Ben merakli degilim alb zergine karsi bir veya iki grupla sansimi denemeye, ya da 'ub3r r0x0r l33t dud3' guildlerine girmeye Ceti'cigim, senin oyun stil veya zevkinle bir degil, onun icin anlamaya veya kiyaslamaya calisma sana zahmet.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Ceti, 10 Haziran 2004 12:39 tarihinde demiş ki: said: Baggio, 09 Haziran 2004 18:10 tarihinde demiş ki: said: sirraziel, 09 Haziran 2004 18:03 tarihinde demiş ki: bisey daha sorcam nden bu ecaluburda albionlar eziq kalmıs?Albler genelde sayica ezici olan ustunluklerini (alarm clock raidleri disinda) maharette gosteremiyorlar, ondan olsa gerek. hey yavrum hey... sen adam gibi rvr grouplarina girmedigin icin daha once emain e ulasamadin veya First Cohort , Black Falcons a denk gelmedin heralde.. olsun buyunce alirlar seni LA veya vgn group una hic olmazsa amg ye kadar yetisebilirsiniz saglam alb group a denk gelmedikce. bu herifleri 100 kere 1 fg vgn, LA veya dem hibbies ile kapıştırsak en fazla 3 kere kazanırlar. abarmayalım pls[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar