Joker Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 beyler bi dhaki toplama için (sanırım aralık civarında) başvursam askere alıyorlarmı direk beni aralıkta yoksa yığılma var diye 2-3 sefer sonraki ne sallıyorlarmı. malum herkez askere başvurdugu bi dönemdeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yokmu bi bilen up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 abi dene $ansını ben sabah kayıt yaptırtcam i$te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bu arada sonraya atarlarsa yüksek müksek bi$i ayarlarsın, tecil ettirirsin istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 onlarla uğraşmıyım. eğer ileri atacaklarsa iş filan bulcam. ama bi sonrakine alıcaklarsa işe filan girmiyim 2-3 ay için. işyerine ayıp olur. onun için öğrenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 abi vallahi bende seninle aynı durumdayım; kararsızım ama genede sabah kayıt yaptıracagım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 peki nasıl öğrenebiliriz. mesela sen sabah kayıt yaptırınca sana diceklermi şu tarihte alıcaz seni diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yok demicekler bildigim; belli bir süre sonra belli oluyorda. hakkaten ke$ke bilgili biri gelsede aydınlatsa. ama yani yüksek falan yapıcaksan; aralıktan sonraya verirlerse, ocakta yükseğe ba$vurursun tecil ettirirsin. hem çalı$ıp, hem yüksek yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ama şimdi ona göre iş arıcam yada aramıcam ocağı bekleyene kadar :) zaten şimdi aramaya başlasam ocakta anca bulurum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 önce git aserlik şubesine sor yahu, korkma direk tutup götürmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Cumartesi, Pazar ve Pazartesi Ağustos'a başvurup kabul olanların sınavları vardı, 10'unda da yerleri ve süreleri belli olacak. Geç kalmışsınız biraz, kışın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 abi aralıkta ba$lama olayı için diyorduk zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Yamuk okumuşum demek ki pardon :p Alırlar tabii daha kaç ay var, tam başvuru süresini de gidip sorun en sağlamı. Kütüğünüzün olduğu yere giderseniz sıra da beklenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Default olarak, yoklamanızı yaptırdıktan tam bir sene sonrasında sizi askere alıyorlar (tecil işlemi vs yoksa). Gidin yoklamanızı yaptırın, bu işlemler sırasında da erken dönem sevki için ne zaman, neler yapmanız gerektiğini oradaki yetkililere sorun. Sizi bu konuda çok güzel bir şekilde yönlendiriyorlar (malum, bu işin şakası olmuyor). Ama şöyle bir sorun da var, ben bunu internetten araştırırken her şehrin belirli celb dönemlerinde asker yolladığını öğrendim. Mesela İstanbul Ağustos celbi için asker alırken, Malatya aynı dönem için asker yollamıyor gibi bir durum mevcut. Ama bu olay sadece laf olsun diye yapılmış birşey midir yoksa uygulamada olan bir şey midir bunu bilmiyorum. Yukarıda da söylendiği gibi en sağlıklı verileri bir askerlik şubesinden öğrenebilirsiniz, şubeye gitmekten, şubeyi aramaktan korkmayın. Kütüğünüzün olduğu şubeye gitmek konusunda da +1 Ekleme: Bu sitenin Yedek Subay İşlemleri > Erken Sevk işlemleri bölümünde biraz bilgi bulabilirsiniz ama yine de şubeye gidin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Eğer tecilin aralıga kadarsa sorun yok aralıkta gidersin.Ha aralıktan sonraki bi tarih icin tecilliyese,erken sevk dilekçesi vericeksin ki onu da kabul ediyorlar.Her şekil Aralıkta askersin bu arada ben de aralıkta askerim büyük ihtimal xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ya bizim korktugumuz yer yok "bu sene git, seneye gel" demeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 E tamam işte, yoklamanı yaptırdın mı yaptırmadın mı onu bilmiyorum ama yoklamanı yaptırdığın anda sana 1 sene sonrasına hadi gel asker ol diyecekler. Sende o sırada ordaki görevlilere o zamana kadar vaktim yok daha erken dönemde sevk olmak istiyorum dersen hiçbiri sana pürüz çıkartmaz merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar