Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askerlik hakkında

Joker

Öne çıkan mesajlar

Default olarak, yoklamanızı yaptırdıktan tam bir sene sonrasında sizi askere alıyorlar (tecil işlemi vs yoksa). Gidin yoklamanızı yaptırın, bu işlemler sırasında da erken dönem sevki için ne zaman, neler yapmanız gerektiğini oradaki yetkililere sorun. Sizi bu konuda çok güzel bir şekilde yönlendiriyorlar (malum, bu işin şakası olmuyor).

Ama şöyle bir sorun da var, ben bunu internetten araştırırken her şehrin belirli celb dönemlerinde asker yolladığını öğrendim. Mesela İstanbul Ağustos celbi için asker alırken, Malatya aynı dönem için asker yollamıyor gibi bir durum mevcut. Ama bu olay sadece laf olsun diye yapılmış birşey midir yoksa uygulamada olan bir şey midir bunu bilmiyorum.

Yukarıda da söylendiği gibi en sağlıklı verileri bir askerlik şubesinden öğrenebilirsiniz, şubeye gitmekten, şubeyi aramaktan korkmayın. Kütüğünüzün olduğu şubeye gitmek konusunda da +1

Ekleme: Bu sitenin Yedek Subay İşlemleri > Erken Sevk işlemleri bölümünde biraz bilgi bulabilirsiniz ama yine de şubeye gidin derim.
Sosyal ağlarda paylaş

E tamam işte, yoklamanı yaptırdın mı yaptırmadın mı onu bilmiyorum ama yoklamanı yaptırdığın anda sana 1 sene sonrasına hadi gel asker ol diyecekler. Sende o sırada ordaki görevlilere o zamana kadar vaktim yok daha erken dönemde sevk olmak istiyorum dersen hiçbiri sana pürüz çıkartmaz merak etme.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...