Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bende kilo almaya calisiyorum ama bu aralarda cok sigara iciyorum 55 kiloya kadar düstüm sonu hayir ola bu isin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Meth kesin zayıflatır. İrade önemli tabi o konuda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Abi diyet denen şey yalandır en önemli olan spordur.Vanille cinsiyet itibariyle bunları diyebiliyor ama erkek dediğin canlı zaten doğal olarak beslenmek ve hayvan gibi yemek düşünüceleriyle doğmuştur. Kalkıp müsli yemek kepekli ekmek fln bunlar günü kurtarır. Öküz gibi yiyeceksin ama sporunu da yapacaksın ben mesela haftada 2-3 kez fast food yerim ama spora da gider cardio da en az 500-600 kalori yakarım. Senin durumunda ise sana kurtarıcı bişey biliyoum.Eve wii al gerçekten onların boks oyununda fln galiba ayakta durmana da gerek yok öküz gibi kalori harcıyorsun.Ben 2 hafta oynadım terden öldüğüm boks maçları hatırlıyorum.Hemde ev rahatlığı olduğu için ayrı bi kral durum.Kısacası spor yapar gibi geçeceksin wii'nin başına adam döveceksin ben şahsen nefret ettiğim herifleri düşünüp oynardım epey işlevsel bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Eheh wii güzel fikirmiş aslında ama alabilme ihtimalim çok düşük şu 3 aylık dönemde. Ya dizinin iyileşmesini bekle diyenler olmuştu,zaten dizimin iyileşme hızı kilo vermemle de alakalı.normal bi insana göre daha fazla yük biniyor.onun için kilo vermek öncelikli şart. Şuan gelen yorumlar dahilinde, akşam ekmek ve pilav türevleri yemiyorum.Et yiyeceksem öğlen yiyorum ve dışardan hiç birşey söylemiyorum.Birde kahvaltılık corn flakes aldım oda güzel oldu memnunum :) Onun dışında önerileri açığım halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Bide 8kglik dumbbell aldım iyi bir omuz ve kol çalışma programınız varsa yararlanabilirim.ayaklar yatarken kollar boş durmasın biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Boci said: Vücuda streç film = Ter. Abi zihinde patlayacak imajlardan kaçının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Frantic said: Bide 8kglik dumbbell aldım iyi bir omuz ve kol çalışma programınız varsa yararlanabilirim.ayaklar yatarken kollar boş durmasın biraz :) Kilonu boyunu tam bilmiyorum ancak 8kg lık dambılla omuz çalışmaya başlamak pek iyi olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 NoS said: Abi diyet denen şey yalandır en önemli olan spordur. Kalkıp müsli yemek kepekli ekmek fln bunlar günü kurtarır. Öküz gibi yiyeceksin ama sporunu da yapacaksın ben mesela haftada 2-3 kez fast food yerim ama spora da gider cardio da en az 500-600 kalori yakarım. Senin durumunda ise sana kurtarıcı bişey biliyoum.Eve wii al Çok güzel bir yazı olmuş. Frantic cidden çok üzücü bir olay geçmiş başından, geçmiş olsun. Ne için kilo vermen gerekiyor bilmiyorum ama ayağa kalkıp spor yapıp o şekilde kilo vermen çok daha sağlıklı olur. Evde yatarak kilo vermeye çalışmak anca sinilerini bozar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Rukh said: NoS said: Abi diyet denen şey yalandır en önemli olan spordur. Kalkıp müsli yemek kepekli ekmek fln bunlar günü kurtarır. Öküz gibi yiyeceksin ama sporunu da yapacaksın ben mesela haftada 2-3 kez fast food yerim ama spora da gider cardio da en az 500-600 kalori yakarım. Senin durumunda ise sana kurtarıcı bişey biliyoum.Eve wii al Çok güzel bir yazı olmuş. Frantic cidden çok üzücü bir olay geçmiş başından, geçmiş olsun. Ne için kilo vermen gerekiyor bilmiyorum ama ayağa kalkıp spor yapıp o şekilde kilo vermen çok daha sağlıklı olur. Evde yatarak kilo vermeye çalışmak anca sinilerini bozar. Ayağa kalkıp spor yapmayı bende istiyorumda zaten onu daha kısa sürede yapabilmek için kilo vermem şart.zaten diyorum ya dizimin eski haline dönmesi için de zayıflamam şart,dizimin eski haline dönmesi ve spor yapabilmem de şart.bir nevi her durumda zayıflamam gerekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Yürüyebiliyor musun peki yani bi problem çıkmadan uzun süre ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 NoS said: Yürüyebiliyor musun peki yani bi problem çıkmadan uzun süre ? Yaklaşık 2-3km yürüdükten sonra aşırı ağrı yapıyor gün içinde.Bide merdiven inip çıkmak acayip yamultuyor.Her bi adımı attığımda diğerini atarken kontrol benden çıkıyormuş gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Yürüyüş de olmaz bence seni en iyisi diyetisyen paklar biz ne desek boş abi sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar