roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Popeye said: ilke sarı bill patiyi okumuyordur yorma kendini bu kadar askdjlsdjlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 google in bizde en cok kullanilmasinin sebeplerinden biri, adamlar site adresini bile google a aratiyorlar, browser adres kismina girmiyorlar. Cok dangalak kullanici gordum oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 evet dostum bu topikte bunu dile getiren olmamış çok teşekkür ederiz bu noktaya parmak bastığın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 AHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 BEYLER GOOGLEDA SİTE ADRESİ ARIYOR DANGALAKLAR YA! OYSA BANA BAKIN. TELEFON DEFTERİNDEN WEB SİTESİ ADRESİ BULUYORUM. ÇOK ZEKİ VE ÇOK PRO BİR KULLANICIYIM. HİÇ GOOGLE'DA ARAMA YAPMADIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Söylendimi bilmiyorum ama bu tamamen bazı yeniyetme internet kullanıcılarının gireceği sitenin adresini bile google a yazması yüzünden böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 sitelere girerken googla yazıp girmeseler türkiyede bu kadar çok kullanılmazdı bunu fark edemeyecek kadar safmısınız 6 sayfa yazı yazmışsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 bence bu kadar çok kullanılmasının sebebi yurdum insanının sitelere doğrudan girmek yerine google'a site adını yazmasıdır. evet evet. benim şahsi kanaatim bu yönde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 hayır yanılıyorsun, sitelere girerken hep googledan girdikleri için böyle oluyor. bilmiyorsun işte öğren de gel arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 evet bizzat şahidim. paticige google a www.paticik.com yazarak giriyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 şimdi bu arkadaşlar google'a adres yazıyorlar.. taam mı? sonra entera basıyorlar. sonra ilk çıkan linke tıklıyorlar.. taam? işte ondan çok kullanıldı olarak geçiyor bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 insanları kandırmayın. mod olarak doğruyu söyleyip kapatıyorum.. insanlar aptallık yapıp girecekleri adresi bile google'a yazıyor sonda çıkan sonuca tıklayıp giriyor... yoksa olmaz böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar