ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Hem yurtiçinde hem de uluslararası olarak, tasarımıyla büyük takdir gören, hatta ödül kazanmış dergiler aramaktayım. Dergilerin konuları önemli değil, önemli olan nasıl tasarımlar yapmışlar; nasıl yöntem uygulamışlar bunları görmek istiyorum. Teşekkürler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 AVAZ AVAZ DERGİ ÇOK MÜKEMMEL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ben LOG dergisini çok başarılı buluyorum bu konuda, log.com.tr adresleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 'basatap' bi de 'and mag' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Grafik Tasarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 SS dersinde incelemiştik bi kaç tane ama italyancaydı sanırım okula gidersem bi ara bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Industrial Design = İD Home Decor = İç mimarlık tasarımları tarzı ama onun yerine özel mesaj atarsan 1-2 tane internet sitesi önereyim daha rahat haberin olur herşeyden :) Bu arada sanırım aradığın o muhteşem dergi İD olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ingiliz pop dergisi. fransız wad (we are different) dergisi. frnasız numéro dergisi. ödülleri var mı bilemem ama güseldir bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 novum - grafik tasarim dergisi, yabanci, bir kapaklar yapiyor pef pef.. bant da fena degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 fransız ve fransızcanın karşısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Le Vogue Français Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ödül kazanmış mı bilmiyorum fakat hillsider da bayağı iyidir o konuda. ama gidip marketten satın alınabilecek bir dergi değil. üyelere dağıtılıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Türkiye'deki dergilerin tasarımı beni çok rahatsız ediyor. Yabancı dergilerin tasarımı gayet iyi. PSW var mesela seviyorum, Practical Photoghraphy var o da iyidir. Bedava okuyabileceğin warez-bb'nin dergisi var, The Scene olması lazım adı. Online indirebilir dergi ama onun da tasarımı gayet hoşuma gitti. Belki daha enteresan tasarımda dergiler vardır yabancı olarak ama görmedim onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar