Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4 gün su yok.

Brigand

Öne çıkan mesajlar

İzmir'de merkezde oturanlar sürekli aynı sıkıntıyı çekiyor.

Balçova, Bornova, Karşıyaka, Narlıdere hep özelikle bu konuda daha rahat ilçeler...

4 gün su mu kesilir bu yaz gününde ? Ne biçim hizmet bu ?

Bıktım ben. Eve su deposu yaptıracam yemin ediyorum.

Zaten hatayda oturanların canına minnet. Kaç yıldır hatırlamıyorum metro yapılmadı koca koca otobüsler bile ara sokaklardan gidiyor, en azından 2 yıl daha tamamlanması beklenmiyor...

Ne biçim hayat yahu bu? İzmir izmir izmir derler izmirde bok var yemin ediyorum, 4 gün su kesik kalacak, ciddi anlamda bok olacak izmirde.

Ayrıntılar

* KONAK, KARABAĞLAR, BUCA, GAZİEMİR VE GÖRECE

iZSU Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; Tahtalı barajından kente su aktaran 2200 mm çaplı beton boruda meydana gelen arızanın onarım çalışmaları nedeniyle aşağıda sayılan bölgelerde su kesinti programı uygulanacağı belirtildi.

Kesinti programının 03.08.2009 Pazartesi günü saat 09:00'dan başlayarak onarım çalışmalarının seyrine göre en fazla 4 gün süreceği ifade edildi. Arızanın onarımı süresince vatandaşların mağdur olmaması için kesinti bölgelerine olanaklar doğrultusunda ve kentteki su tüketimine bağlı olarak kısmen su verilmeye çalışılacağı bildirildi.

Beton borunun onarım gerektiren bölümünün açılmasıyla birlikte, arızanın büyüklüğü ve onarım şekli kesin belli olacağı için; kesinti süresi ve kapsamına ilişkin tekrar duyuru yapılarak, kamuoyu daha sonra tekrar bilgilendirilecektir.

Su kesinti programı uygulanacak yerler şöyle; Görece, Adnan Menderes Havaalanı, Gaziemir'in tamamı, Aktepe, Peker Mahallesi, Buca'nın tamamı, Eskiizmir, Cennetçeşme, Uzundere, Limontepe, Yeşilyurt, Bozyaka, Karabağlar'ın tamamı, Hatay'ın tamamı, Basın Sitesi, Bahçelievler, Esendere, Kadifekale'nin tamamı, Eşrefpaşa, Çimentepe ve Ballıkuyu.

http://www.izsu.gov.tr/

Sosyal ağlarda paylaş

suyundan da koy

mınıskm böyle iş mi olur lan

alıştık artık gerçi, evde 2 bidon su yedekte bekliyor, şükür yalnızım bu aralar, gündüzleri de iş güç, idare edicez artık.

izmirin sevmediğim tek yanı belediyesi, akp kazanmasın diye paso chp'yi seçip duruyorlar.
akpsinin de chpsinin de
Sosyal ağlarda paylaş

Antalya da leş gibiydi , İzmir bana göre (oraya gitmişliğimle gördüğüm kadarı ile) aynen kötü halde. Siyaset uğruna akp şöyle böyle dense de genel olarak chp nin belediyeleri aldığı kentlerin durumu kötü.

Şu su kesintisi akp li bir belediyenin olduğu kentte olsa kyamet kopmuştu , haber sitelerinde flaş haber olarak görürdük :).
Sosyal ağlarda paylaş

izmir belediye baskani da melih gokcek gibi bir adam olsaydi, inan ayaga kalkardi millet.

haha bi de akp olsaydi ayaga kalkardi herkes falan diyor... sanki akp ulkede magdur :) ne firsatcisiniz, herkesin dilinde bi antalya bi de izmir ahah. ankarada da yillardir cankaya belediyesi.

vazgecin bu islerden, en azindan sayac mayac dogal gaz uguruna vatandasin cebinden para gitmiyor ;)
Sosyal ağlarda paylaş

ne yani onarım yapılmasın mı? bakın ne demiş

"Beton borunun onarım gerektiren bölümünün açılmasıyla birlikte, arızanın büyüklüğü ve onarım şekli kesin belli olacağı için; kesinti süresi ve kapsamına ilişkin tekrar duyuru yapılarak, kamuoyu daha sonra tekrar bilgilendirilecektir."

yani nerenin belediyesi olursa olsun su şebekesinde bozukluk varsa onarmak gerekecektir. CHP de olsa AKP de olsa değişmeyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel arkadaşım bu işin bir bileni var yolu var yordamı var. Suyu kes tamir et aç olmaz ki.

Mühendisi var adamı var. Çağır, yaptırt, suyu kesmeden hallet. Yedek bir hat çek az da olsa su ver.

Hayır sürekli aynı bölgelerin suyu kesiliyor. Üstteki arkadaşın dediği gibi karşıyakada hiç kesildiğini görmedim. Veya balçovada kuzenim oturuyor onların orada kesildiğini hiç görmedim. Her ay kesiliyo kardeşim, yazın da uzun uzun kesiyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...