syd Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 nerde içsem farklı tatta geliyor evde güzel ve kolay olarak yapmanın sırrını bilip de paylaşacak var mı? edit : abi benim rom beyaz deil zenci çıktı bi de o var napcam siyah romla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Kolay yapmak diye bi sey yok. Acacan muzigi, onun esliginde naneleri dovmeye baslayacan; ama havanda degil tabi, bardakta yapman lazim. Limonunu da tadina baka baka koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 senin rom aromalıdır. olmaz onla. esmer şekeri koyuyorsun, üstüne nane, kırık buz ile bardak içinde eziyorsun. sonra içine rom'u ve sodayı ekliyorsun. oluyor sana mojito. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Of çok severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 mojito bardağında yapıyorsan 3-4 dilim lime koyup üzerine bir çay kaşığı esmer şeker döküyorsun. tokmakla eziyorsun. sonra üzerine 1 cl lime şurubu 1 cl şeker şurubu katıyorsun, 7-8 nane yaprağı koyuyorsun. küp ya da kırık buzu basıyorsun. sonra beyaz rom koyuyorsun 6-7 cl. (tercihen bacardi ya da havana club) üzerine sade soda koyuyorsun, karıştırma çubuğuyla karıştırıp içiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 naneler ezilirse tadı acı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 tam yararı olur mu bilmiorum :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Ferrero said: naneler ezilirse tadı acı olur. nane hafifçe ezilmezse mojito olmaz o. ben 1300 tane kokteyl biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 bu ülkeye mojitoyu ben getirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 mojito dünyanın en overrated içkisidir herhalde. Nane ve rom sevmeyenler ne yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 yazın sıcakta iyi gidiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Fistan said: Ferrero said: naneler ezilirse tadı acı olur. nane hafifçe ezilmezse mojito olmaz o. ben 1300 tane kokteyl biliyorum. BEN 6 YASIMDAN BERI ICIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Fistan said: Ferrero said: naneler ezilirse tadı acı olur. nane hafifçe ezilmezse mojito olmaz o. ben 1300 tane kokteyl biliyorum. dooru diyo biraz da olsa ezmek şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Fistan said: Ferrero said: naneler ezilirse tadı acı olur. nane hafifçe ezilmezse mojito olmaz o. ben 1300 tane kokteyl biliyorum. Romu ben buldum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 lime nedir abi direk limon desenize havanızdan geçilmiyor maşallah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 BonePART said: Fistan said: Ferrero said: naneler ezilirse tadı acı olur. nane hafifçe ezilmezse mojito olmaz o. ben 1300 tane kokteyl biliyorum. BEN 6 YASIMDAN BERI ICIYORUM Photoshopda anne memesine tekel etiketi yapacaktım, üşendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 memeden içmaz o, şişeden diker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Privhunter said: lime nedir abi direk limon desenize havanızdan geçilmiyor maşallah :P lime limon değil beolm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 off cahil varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 şaşırmamak lazım 21. yüzyılda hala müslümanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 limeları yoksa hurma yesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 lime limon değil ne demek ya, 3 ay boyunca limon bulamayıp lime yemiş bi adam olarak hiç bir farkları yok diyebilirim. Limonun yeşil ve daha ekşi tadlısı. Lİmonun Hulk versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 limon değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ama limongiller iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bildigin limon koruk limon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar