Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Catastrophe Guild Başlığı - 1

Regalya

Öne çıkan mesajlar

yuh be! olm ruh hastasımısınız niye uydurayım lan böyle bir hikaye, alla allaaaa, hayır yani sanki imkansız bir şey söylemişim de millet atıyorsun diyor, neyse hocam ya catas ın sayfasını rezil etmeyelim!

alt tarafı türkiye de çok iyi oyuncuların olduğuna dair yaşadığım bir örneği veriyim dedim olayı nereye getirdiniz. sonra diyoruz ki türkiye de niye esport gelişmiyor! ulan kimse inanmıyorki!
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar yapıyolar oynuyolar ısde bunda ne varkı daha dune kadar taktıkler ıcın yabancı guıldlerın sayfalarını movılerını ızleyen bızler degılmıydık? Turklerden basarılı bır guıld cıkmıs sunu yapmıs bunu yapmıs sonrada bu basarılarını paylasmıs bundan dogal ne varkı bunu anlamıyorum 5 seneye yakın bır sureden berı wow oynuyorum o arkadasların ne kadar zorluk cekdıgını neler yasadıklarını az cok tahmın edıyorum ıclerınde evlı olanlar,calısanlar,okulları olan bır cok arkadas vardır onların durumundakı ınsanların boyle buyuk basarılar yakalaması turkıye kosullarında bana gore gercekden buyuk olay basarılarının devamını dılıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Madem ki konumuza geri dönelim :)

Arkadaşlar önümüzdeki content bildiğiniz gibi 4.2 patchi ile Firelands raid contentine hızımızdan hiç birşey kaybetmeden, hatta daha da iddialı bir şekilde girmek ve çok hızlı ve yoğun bir süreç içerisinde bitirmek hedefindeyiz. Bunları yazarken, çıtamızı yükseğe koyarken, tabi ki abartarak, atıp tutarak iş yapmıyoruz. Gayet kendinden emin, ve ayakları yere basar şekilde ilerliyoruz.

Mevcut kadromuzu güçlendirmek istedigimiz için dps kadromuza,
bir adet Feral Druid,
bir adet Enh. Shaman,
bir adet Shadow Priest ve
bir adet Moonkin Druid recruit etmeyi düşünüyoruz.
Bunun yanında Tank spotuna bir adet Feral Druid Tank veya Blood Death Knight alımımız açıktır. Tabiki tek spece bağlı kalmayıp, raidin ihtiyacına göre offspec'ine özen gösterip hakkıyla oynayabilmek bizim için büyük bir artı özelliktir.

Bunun yanısıra, kendinden emin, iddialı, amacı ve hedefleri bizimki kadar yüksekte olan, başarıya, yeni shiny tittle ve epix!lere doymayan, her geçen gün ile birlikte combat mekanikleri degişirken yerinde saymayıp kendini geliştiren;
Dahası, raid için harcadıgı vaktin değerini bilip her dakikasını daha da kaliteli bir raid ortamı için harcayan oyunculara her zaman kapımız açıktır.

Şu anda sitemiz tekrardan yapım aşamasında olduğundan, malesef kısa bir süre boyunca sitemiz üzerinden başvuru alamayacağız. Bu süre içerisinde online pm. ile guild üyelerine ulaşırsanız onlar sizi gerekli kişiye/kişilere yönlendirecekler, yardımcı olmaya çalışacaklardır. Sitemiz aktif hale gelinceye kadar görüşmek üzere.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...