tinu Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 aha lan resimleri uyus adamlarsınız olm o ilk resimdeki vo0 denen vatandas ctrl + alt + del cafenin adı , ve bu cafede bi güzel caktılar bu cpl sampiyonuna, ama harbi uyussunuz lan :) ayrıca bir örnek verdik diye catas ın baslığınında içine edildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 kurbağa tedaş ve ttnet gibi kurumlar var baltalayan bunuda bir yere yaz tinu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 kurbagları kaldırdım yazının başına link koydum, resimli hikaye okumak isteyenler bakabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 f) Facebook sayfasinda boss taktikleri ayrintili olarak var boyle bir sey olursa uye olurum yoksa hayatta takip etmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 of yalnız tinu feci kapak yapmış. muhtemel gelecek cevaplar a: ben yalan söylüyorsun demedim ki, cool story dedim. b: ee olan olmuşta ne olmuş c: hebehübühibi... orjinal ve kasıntı bir cevap e: hiçbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 @Soulcube f)cafede çekilmiş resimlerin yerli ahali tarafından ezilip depresyona sokulup otel odasında ağlamasına menejerder işitilen azara uzanan hikayenin gerçekliğine kanıt değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 otel odasında ağlarken de çekilmiş fotolar isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 yuh be! olm ruh hastasımısınız niye uydurayım lan böyle bir hikaye, alla allaaaa, hayır yani sanki imkansız bir şey söylemişim de millet atıyorsun diyor, neyse hocam ya catas ın sayfasını rezil etmeyelim! alt tarafı türkiye de çok iyi oyuncuların olduğuna dair yaşadığım bir örneği veriyim dedim olayı nereye getirdiniz. sonra diyoruz ki türkiye de niye esport gelişmiyor! ulan kimse inanmıyorki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Adamlar yapıyolar oynuyolar ısde bunda ne varkı daha dune kadar taktıkler ıcın yabancı guıldlerın sayfalarını movılerını ızleyen bızler degılmıydık? Turklerden basarılı bır guıld cıkmıs sunu yapmıs bunu yapmıs sonrada bu basarılarını paylasmıs bundan dogal ne varkı bunu anlamıyorum 5 seneye yakın bır sureden berı wow oynuyorum o arkadasların ne kadar zorluk cekdıgını neler yasadıklarını az cok tahmın edıyorum ıclerınde evlı olanlar,calısanlar,okulları olan bır cok arkadas vardır onların durumundakı ınsanların boyle buyuk basarılar yakalaması turkıye kosullarında bana gore gercekden buyuk olay basarılarının devamını dılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 tebrikler ^^ http://www.techimo.com/forum/attachments/debateimo-politics-religion-controversy/23237d1271130396-suspects-mom-blames-fox-news-pelosi-threat-successful_troll.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaerFegaR_ Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Bi turnuvadan 300.000 usd kaldırsam herhalde bende otel odasına kapanabilirdim. Depresyondan degil tabi. 2vs1 3vs1 quake maçı yapardık rus clanı ile. Sana yanlış anlatmışlar olayı, büyük olasılık benim dedigim gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 valla catas başlığına daha fazla troll çekmemek adına cpl mevzusunu uzatmıycam bir örnek verdik troll cenneti oldu, catas a başarılar diliyorum eminim cok daha basarılı olacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Regalya said: @Soulcube f)cafede çekilmiş resimlerin yerli ahali tarafından ezilip depresyona sokulup otel odasında ağlamasına menejerder işitilen azara uzanan hikayenin gerçekliğine kanıt değildir. insan aklı işte, bir çıkar yolu bulur elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 bana demişsinizde troll boş insan olma diye bir mesaj attım benden sora 30 tane atılmışki ben kotu maksatlı sormamıstım laf sokma amaç degildi geyik olsun diye sordum.yoksa inş ilk 10a girsin catasda feysbuk olayı bana sacma gelmişti sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaerFegaR_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Madem ki konumuza geri dönelim :) Arkadaşlar önümüzdeki content bildiğiniz gibi 4.2 patchi ile Firelands raid contentine hızımızdan hiç birşey kaybetmeden, hatta daha da iddialı bir şekilde girmek ve çok hızlı ve yoğun bir süreç içerisinde bitirmek hedefindeyiz. Bunları yazarken, çıtamızı yükseğe koyarken, tabi ki abartarak, atıp tutarak iş yapmıyoruz. Gayet kendinden emin, ve ayakları yere basar şekilde ilerliyoruz. Mevcut kadromuzu güçlendirmek istedigimiz için dps kadromuza, bir adet Feral Druid, bir adet Enh. Shaman, bir adet Shadow Priest ve bir adet Moonkin Druid recruit etmeyi düşünüyoruz. Bunun yanında Tank spotuna bir adet Feral Druid Tank veya Blood Death Knight alımımız açıktır. Tabiki tek spece bağlı kalmayıp, raidin ihtiyacına göre offspec'ine özen gösterip hakkıyla oynayabilmek bizim için büyük bir artı özelliktir. Bunun yanısıra, kendinden emin, iddialı, amacı ve hedefleri bizimki kadar yüksekte olan, başarıya, yeni shiny tittle ve epix!lere doymayan, her geçen gün ile birlikte combat mekanikleri degişirken yerinde saymayıp kendini geliştiren; Dahası, raid için harcadıgı vaktin değerini bilip her dakikasını daha da kaliteli bir raid ortamı için harcayan oyunculara her zaman kapımız açıktır. Şu anda sitemiz tekrardan yapım aşamasında olduğundan, malesef kısa bir süre boyunca sitemiz üzerinden başvuru alamayacağız. Bu süre içerisinde online pm. ile guild üyelerine ulaşırsanız onlar sizi gerekli kişiye/kişilere yönlendirecekler, yardımcı olmaya çalışacaklardır. Sitemiz aktif hale gelinceye kadar görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Başka nick mi bulamadın patato. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ahaa karandin deşifre oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Sertcocuk said: ahaa karandin deşifre oldu. karandin değilmiş yanlış anons oO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 herifin nickinde resmen Ragefreak yazıyor diğeri de Kemp zaten. Baya failsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Tersten okumayı düşünemeyen kişiler geleceğin mühendisi olacak işte, ne durumlara geldi ülke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Feral Druid, Balance Druid ve Rogue alımı yapılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 khala said: Rogue Rikymaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Gear'i o kadar kotu olmayan Hunter alimi yapiyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar