Regalya Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Olm wtf? bune lol motormu taktınız =] Tebrikler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 he lele valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 gz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 eu :21 world:30 ,tebrikler.. bir dahaki instance da ilk 20 de olacağınız artık belli oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 khala said: Nefr said: khala said: SINESTRA DOWN!! gz, dun geldi realm first mesajin Sağolasın Nefr, sen devam ediyor muydun WoW'a ya? yok yav yani ediyorum da, hani oyle eskisi gibi degil. ya da daha dogrusu cook eskisi gibi =P o raidden raide kostugumuz so what equ falan donemi gibi degilim yani. 5 80 den sadece birini 85 ledim hala, o derece casualim. pvp yapiyorum eglesiyorum falan, mutluyum ehu edit; arada ben mesajini gorene kadar bir gz daha gerekmis tabii, bir daha gz heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Oyunda görürsen at bi mesaj eski günleri yad edelim heroic felan çeviririz :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ilk 20 de görmeyi bekliyoruz, başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Guildimizin Facebook sayfası açılmıştır. Bundan sonra gelişmeleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz. Catastrophe Official Facebook Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Arkadaşlar ne diyebiliriz ki. Çok güzel işlere imza attınız. Devamı gelecektir. Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 mage alımınız var mı? mementovitae adındaki char'a sahip oyuncu arkadaşımız haftada 6 raid olduğunu ve katılımın 100% olması gerektiğini ifade etti. Lakin forumunuzda direk bu yönde bir kural göremedim. Tam olarak durumun aslı nedir ;) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Elemental Shaman, Death Knight (Tank ve DPS), Druid (Feral ve Balance) ve Retribution Paladin alımı yapılacaktır. Başvuruları http://www.catastrophe-gaming.com sitesinden yapabilir, http://www.facebook.com/CatastropheGaming sitesinden de sorunuz varsa sorabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Bu arada [I Can't Hear You Over the Sound of How Awesome I Am] achievementini bossu 1 kere pull-reset ile başladığımız için kaçırdık. Muhtemelen (MMO Champion'da çıkmadığına göre) World First geliyormuş, sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 alan yok cidden daha, deli reklam olurmuş mmo-champ ana sayfa falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Genç Teko'nun maceraları. Coming soon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaerFegaR_ Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 pro edit. true story. balon var dediler geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turti_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Çok edepli BG oyuncularınız var yanlız.. Neydi adı.. Mamazon. Sabah sabah böyle söveni ilk kez görüyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mamazon CATASTROPHE uyesi diildir (e'nin uzerindeki vurgu isaretine dikkat edersen). http://eu.battle.net/wow/en/character/dunemaul/mamazon/simple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turti_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 hom bilmiodum o zaman kusura bakmayın:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Dunemaul'da 3-4 tane fake guild kurdular Catastrophe isminin son harfini değiştirerek. Sadece CATASTROPHE'u dikkate alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Fanboi'larımız Dunemaul'u işgal etmiş durumda, durduramıyoruz. Bizden önce level 25 olabilirler bu arada bu kadar üyeyle rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 gavurlar isyan etti mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilcuppp Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Edit: Lütfen guildler ile ilgili sorunlar için kendi forumlarını kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 oo balonlu drama q_q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulgs Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 @ evilcuppp lol thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar