EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Zorlu bi mobla savaştıktan sonra iyice azalan hp,ap ve mp yi tekrar doldurmak için ne gibi şeyler var oyunda oturup beklemekten başka? novice medic alarak heal yapabiliyorum ama bu seferde mind pool düşüyor onun dolmasını beklemek zorunda kalıyorum mind poolu nasıl doldurabiliyoruz hızlıca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satilikJEDI Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 armorunu cikaracaksin ve /sit bundan daha hizli bir dolum olmaz ayrica hizli dolmasini istiyosan willpowerini yuksek tutacaksin ister food ye ister stat migration yap ayrica mindining gitmesini isteimyorsan specialda ahrisa adli foodu oneririm focusunu artirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Yiyecekti buff tı falan bayıyor beni :) Bide şey soracaktım armor giydiğimizde statlar düşüyor combatta statların önemi varmı? yani hp,ap ve mp dışındaki diğer statlar combatta işe yarıyormu mesela con. str. falan eğer işe yarıyorsa tam olarak işlevleri nedir ayrıca marksman için(pvp yapmıyorum) statlar nasıl olmalıdır genel olarak hangisi yüksek olmalı vs (aynı zamanda novice medic, yani heal kullanıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 2600+ gibibuff lar oldugu surece hic bi onemi yok. srt ve quickness zaten special kullandiginda nekadar pool un gidecegini belirliyor. const ve quickness ise regeneration rate ini belirliyor. const ve quickness in bi degeri var oda 2600 buff la cok onemli degil. zaten mind buff i aldinmida 1 bradny ile t21 bile kullansan 900 hamlik bi comp suit le 1 mind in bile gitmez. benim mind haric tum alt poolarim 400 dur healt 1100 action 400 mind 1100. yeni sistem gelince degistirecez gerci :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 buff istemiyorum ben buff sız lazım bana buff yokken en iyi statlar neler onları söyleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshuatree Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hem buffsız oynıycam, hem de hiç Ham cost olmasın diye bişey yok. Ama illa istiyosan yaz aşağıdakileri, kullan : Brandy : Mind/Focus/Wİllpower 40 dk. civarı +400 Ahrisa : Focus +400 10 dk. Accaragaum gibi bişey : +600-700 cons. stamina zamanını unuttum Canape : Mind/Focus/Willpower +600 10 dk. Ama bunları kullanmak saçma. Secondary statleri maksimum yaptır, Health ve Action'ı minimum. Ve buffsız dövüşme. Composite'le, 2 Brandy ve Ahrisa kullanırsan sürekli, çok az Mind harcarsın. Sadece VK çok mind harcar. Onun için ben bi de Canape kullanırım sıkıştığımda. Mideni boş tutarsan Dodge ve diğer yiyecekleri de kullanabilirsin. Eğer iyi bir buff ve yiyecek, içecek kombinasyonu yaparsan, oyunda seni Nightsister Elder bile öldüremez zırhın dayandığı sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hp ve ap i min. yaptırırsam buff sız missiona gidemem bu durumda dimi :) neyse buff olayına bende gireyim madem peki bişey dikkatimi çekti bazı şehirlerde 2k lık missionlar varken bazılarında max 1k lık oluyor buff yaptırırsam daha zor missionlarmı gelir yoksa şehre göremi değişiyor bu olay? şu an marksman skillim 0302 scoutta var combatta bi işe yarıyormu bilmesemde 1010 :) şu pistolu masterlayıp pistoler skillini almayı düşünüyorum ne tavsiye dersiniz bol xp için?(özellikle jedi kasanlar nasıl yapıyor hızlıca xp almak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 azimle pek buff yaptirmadan oynayan biri olarak, pvm de buffsiz baya sey yapiliyor valla..ama biraz olsun ilerlediginiz professionda gelismis olmak gerekiyor.. ben sahsen temp olarak rifleman da sadece leggings ve chest armor giyiyorum...mind statlerim maxda...canape ve brandy kullanarak buffsiz pekala pvm de is yapabiliniyor..sadece durum sakata gittiginde helmetimi takiyorum.. professionla alakali ham barlari food la desteklemeden zirhli/yari zirhli pvm az zor gibi.. pistolleer iken sadece helmetle dolasip health action alakali hamlara abanmak da mantikli (pvm) dipnot. pvm derken hangi yaratik olursa olsun kek gibi saldirmaktan ziyade ilk 3 prone shot avantajini ve terrain avantajlarini kullanarak oynandigini varsaydim :) skill seviyenizin tekabulu moblari rahatlikla sololayabilirsiniz...fecide heycanni oluyo eheh[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 aaa mono! *!sürünerek monoya yaklaşır, suuuuuu diye bağırır*[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 mision terminalde çıkan görevlerin zorluk dereceleri senin skill durumuna (elinde o an tuttuğun silahın ilgili skilli), grupta isen grubun toplam skill durumuna ve gezegenine göre değişir. mesela tatooine'de 0 skill ile mission almaya kalktığında 6 zorluk dereceli missionlar listelenir. dantooine'de 0 skill ile mission almak istersen 32 zorluk çıkar. endor'da 40 zorluk dereceli mission alabilirsin 0 skill ile. scout skilleri daha çok ya da daha hızlı vurmanı sağlamaz ama exploring tree'si, düzgün olmayan yüzeylerde daha hızlı hareket etmeni sağlayacağından savaşta büyük avantaj verir. hunting treesi hayvanlardan daha fazla et, deri veya kemik toplamanı sağlar.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hehe hepnize yetcek kadar var roz! :p[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Buff olmadan savaşmak aslında güzeldir ama seviyen yükseldikçe daha güçlü yaratıklarla savaşman gerekecek ve buff kesin yaptırmak gerekecek.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bir buff icin 10k ile 20k arasi para istendigi sürece bu bünye her cesit izbeliğe başvuracaktir. belki ilerde cok koymayacak ama yapabildigim maximum mission 2k ile 3k arasinda olunca insanin sinirleri hop hop ediyor. neyse allahtan rifleman'e geçtik t21 aldık bir brawler ya da carbineer filan olsak sürüm sürüm sürünecez demek. aslinda aklimda bir stat mig var paylasip fikir aliyim dedim. biraz garip olabilir mantik kusura bakmayin: health action str : minimum cons quikness : 700 800 arasi mind focus: full willpower: allah ne verdiyse (daha dogrusu ne kaldiysa) mantıgımı açıklıyım bir t21 buldum normalindan cok az daha iyi bir dmg'i var 7.6 sec recharge yakinda conceal shot'im acilicak 3 prone'un ikisinde overcharge ya da mind shot (enemy'e bagli) sonrasinda CS ile elimden geldigi kadar kendimi göstermeden 3 ya da 4 vurusta indirmek (icinde bulundugum guild'de weapon smith var powerup alicagım) olmadi bir icecek/yiyecek her ne ise onu guildimden oldukca uygun fiyata alabiliyorum 1139 HAM veriyor yani 10k+ para vermeden brandy ve o halt ile gayet iyi bir HAM'a sahip olunuyor. bu mantıklı mı saçma mı?[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: hilikus, 09 Haziran 2004 11:15 tarihinde demiş ki: ben sahsen temp olarak rifleman da sadece leggings ve chest armor giyiyorum lol halen mi ? rancor yuvasına daldıgımızda bile böyle giyinip action action diyerek beni hop hop hoplattın ya helal olsun ehe *!popeye a.k.a itinayla konuları bulandıran*[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 conceal shot ile ileri seviyelrede ben sahsen 15-20 shot yakalanmadan vurdugumu bilirim ayni hedefe...ama tek sorun conceal shot random state dmg verir...birde strafe1 kadar guclu degil... onun disinda yicek iccek olaylarini dene derim :) birde en cok ham yiyen zirh parcalarini farkedildiginde giymeni oneririm..penaltidan az da olsa yirtmis olursun (ekonomi gucu!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ben valla yiyecek içecek olayına hiç girmedim henüz Zırh olarakta helmet,legs ve right biseps miydi ne işte onlar hariç diğer parçaları giyiyorum şu 2-2.5k veren missionlardaki mobları rahatça öldürüyorumda bunlar grupça saldırıyor o zaman ölüyorum genelde :) şimdi bide statları değiştirmeyi deneyeyim bakalım sadece helmet olayını yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshuatree Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Buff'a verdiğin 10k'yı, buffsız yok conceal shot yapıcam, yok vercupti içeyim, yok kaçayım diye harcadığın zamanda rahat rahat çıkarırsın..istersen test yap, zaman tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 rifle da ham costlarin minddan yedigini dusunursek (temiz bünye iken 100-300 mind cost per shot)... ya mind buff ya food...mind buff yaptirmak icin bekleyecegime sahsen iki lokma atistirir cikarim actiona hehe normal buff bi rifleman icin "cok" gerekli degil eger hardcore pvp yapmiyor yada kendini tank sanip en onden herseye ates ede ede kosarak gidiyorsa...asiri guclu su anda zaten (nerf geliyo baya ciddi hehe artik kosarak t21 le die-hard tribine girmek yemicek sanirim :) ) ama xp grind icin olsa hepsinden jumbo menu alim birde yanima healer isterim derim...ama minimum dan maximum etki sorulursa daha farkli oluyor...tavsiyem biraz gelistikten sonra zirhlari bufflari geride birakmak...[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ben daha çok canape tercih ediyorum huntlarda , ama pvpde ahrisa yiyorum , böylece rifleman ile savaşırken adam mind'e dalınca bi de benden special mind giderken cabuk dolum olur ölmem :D[signature][hline]SWG Char : Ranitach Guild : None (RIP Soon) Faction : Imperial Professions: Novice Brawler 0-4-4-0 Master Swordsman Novice Fencer 0-0-0-2 Novice Marksman 4-0-0-4 Novice Rifleman 1-0-0-2 Novice Scout 0-0-4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Rifleman olup overt dolasiyorsaniz saat de 30 lt benzin harcayan amerikan arabalari gibi olursunuz hele bir de ustunuz de 90% protection li heavy bir armor olursa . Focus ve Mind i yuksek tutacagim diye saat de 3 brandy ondan cok daha fazla da canepe tuketirsiz bir muddet sonrada tukenirsiz tabii, rifleman ile pvp pahali istir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooMKaiseR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 lol arna araba ornegi super olmus direk kendimi gordum surekli buffli canapeli brandy li ve powerboost macrolu :)) uzun bir gunde 4-5 overt rebel bulucam da pvp yapicam diye 150 k fln yedigim olurdu ama bitti o gunler huzur coh da para mara yok orda :)[signature][hline]The KresanT Science Blaster LVL 14 City of Heroes Justice Server Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Co-Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: hilikus, 10 Haziran 2004 13:58 tarihinde demiş ki: rifle da ham costlarin minddan yedigini dusunursek (temiz bünye iken 100-300 mind cost per shot)... ya mind buff ya food...mind buff yaptirmak icin bekleyecegime sahsen iki lokma atistirir cikarim actiona hehe normal buff bi rifleman icin "cok" gerekli degil eger hardcore pvp yapmiyor yada kendini tank sanip en onden herseye ates ede ede kosarak gidiyorsa...asiri guclu su anda zaten (nerf geliyo baya ciddi hehe artik kosarak t21 le die-hard tribine girmek yemicek sanirim :) ) ama xp grind icin olsa hepsinden jumbo menu alim birde yanima healer isterim derim...ama minimum dan maximum etki sorulursa daha farkli oluyor...tavsiyem biraz gelistikten sonra zirhlari bufflari geride birakmak... sen hala oynuyor musun genc.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 benim hatırladığım en son sürünüyodu lol[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 hehe bir zamanlar sürünüyo dedigin o twilek varya...artik bestine mafyasinin basinda :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Yahu ben pistolerla eskiden bodyshot yaparken action point gidiyordu Bugün buff deneyeyim dedim(yanımdaki helper droid sayesinde bedavaya geldi :P) ama eleman mind poolu bufflamadı bu sefer mind point gidiyor bodyshot yapınca ne iş bu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar