Dacop Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Meraba sayın patinaj halkı hemen soruma geçicem. araba bu. 2001 model volvo s40. Diyorumki bu arabaya cam filmi uygulasam nasıl olur? Bazı arkadaşlarım kötü bazılarıda iyi olur diyor tabi arada ben mağdur oluyorum. Ama ben patinaj halkına güveniyorum siz ne derseniz onu yapıcam şimdiden sağolun :) ps: bu arada resmi internetten buldum. Jantlarda metalik gri renktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 şöle diim,eski model araç bu heralde,bendede 2000 model polo var,ilk aldığımda bende cam film yapcaktım; bana dediler ki doğallığı bozulur,yaptırmadım.aradan 1 yılı aşkın bi süre geçti,hiç pişman diilim,yaptırırsam gerçekten doğallığının bozulcağını düşünüyorum,eski tarz arabalara,eğer modifiyesi yoksa,bence yakışmıyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Selam, Cam filmini ne için istiyorsun; A.Güvenlik B.Güneşe karşı C.Karizma Bence aracın rengi koyu olsaydı bir nebze kurtarırdı ama bu atrz araçlarda biraz sırıtıyor bana göre. Orjinal hali daha güzel :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ben babain gunes alerjisi oldugu icin yaptirdim ben sevmiyorum kendi arabamda yok mesela gece araba kullanmak izdirap oluyo resmen her yer karanlik gunes gozluguyle gece araba kullanmak gibi tercih meselesi tabe on cama yaptiran bile war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Valeron said: modifiyesi yoksa,bence yakışmıyor pek. +1 Ayrıca ön cam yasak di mi ? Değilse bende düşünebilirim ön cama, en açık olandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 on sag sol camlar yasak on cama yaptiran war o derece diyorum polis duruduruyo cea kesiyo hatta sokturmzsen baglaticam diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ön yanlarla ilgili bi problem yaşamadım daha. ama ön camı zorlamıyım en iyisi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 onnarda yasak normalde tek serbets kisim arka yan camlar aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yan falanda yasak bildiğim kadarıyla,çok koyu rengi. ön tarafa yapmamak lazım önünü göremiosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Selam, Hele küçük boyutlu siyah camlı araçlar bende gülme etkisi yapıyor :) Özellikle kırmızı Getz :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 arka cam gerekli benim için. gunes ısıgından cok rahatsız olan bi gozum var ve gece karanlıgında arkamdan gelen aracların kısa farları bile gozumu cok rahatsız ediyo ama ozellikle siyah arabaya cok riskli bisey mesela film taktırmak. tonunu tutturma ihtimaliniz sıfıra yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 BonePART said: on sag sol camlar yasak on cama yaptiran war o derece diyorum polis duruduruyo cea kesiyo hatta sokturmzsen baglaticam diyo tam olarak nasıl adlandırılıyor hatırlayamadım ama 1,2,3 diye karartma vardı, 3 mesela kapkara yapıyordu direk. önleri 1 yapınca pek fazla göze batmıyordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 muayene yapılan yer özelleştiği için artık filme karışmıyorlar.geçiriyorlar muayeneden. uyuz bi polise denk gelmedikçe sorun olmaz. gelirseniz de eğer , memur bey arabayı ablam, annem vs. kullanıyo trafikte sıkıştıryorlar rahatsız ediyorlar ondan yaptırmak zorunda kaldım derseniz pek problem yaratmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Cintonik said: muayene yapılan yer özelleştiği için artık filme karışmıyorlar.geçiriyorlar muayeneden. uyuz bi polise denk gelmedikçe sorun olmaz. gelirseniz de eğer , memur bey arabayı ablam, annem vs. kullanıyo trafikte sıkıştıryorlar rahatsız ediyorlar ondan yaptırmak zorunda kaldım derseniz pek problem yaratmıyorlar. AYNEN o sekilde yirtiyo babam mesela bide gunes alerjisi felan on cama seyde yapiyolar TT hayvan gibi on cam war ya baya karizma olyo sey gibi oyuncak araba gibi bole siyah camli felan ama bildigin tabut oluyo ici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 -all said: BonePART said: on sag sol camlar yasak on cama yaptiran war o derece diyorum polis duruduruyo cea kesiyo hatta sokturmzsen baglaticam diyo tam olarak nasıl adlandırılıyor hatırlayamadım ama 1,2,3 diye karartma vardı, 3 mesela kapkara yapıyordu direk. önleri 1 yapınca pek fazla göze batmıyordu sanırım. ben cama cakmak tutan polis gordugumden belli olmuyoru gectim yane adam kilsa cakmak tutuyo film eriyo soktur gel diyo ceza yaziyo 10 gunde sokturmen felan lzim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 3m diye bi firma var orda yaptırırsan ilginç bi şekilde muaynede sıkıntı yaşamıyosun. Ayrıca hem aracı güzel gösterio hem güvenlik açısından daha iyi oluyo hem güneşten biraz daha korunuyosun hemde aracın içi döşemeler vs daha az yıpranıo. benim araçta ön camda bile var geceleri park ederken camları indirmek dışında hiç bi sıkıntısı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Selam, Abi gece park ederken cam indirmek nedir yaa :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 üzerine düşünüp çözdüm ben. hani gece karanlık, film daha da karanlık yapıyor, aynalardan bakıp mesafeyi kestiremediğinden camları indiriyor. saygılar.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar