Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 scout bence okadar iyi değil bir wardlık saltanatın var ayrıca ulti çok kullanışsız
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Flassh said: kimler var oynayan bi oyun atalım yabancılar bayık psr ne O_o bide b +30 -56 gibi şeyler yazıo onlar ne Psr, kendi rating'in Pro, noob oyunlar için olmasi gerek. +6/-32 oyun sonunda alacagin rating puanı. bazileri şimdidien +1700, 1600 filan diye kurmaya başlamiş.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Takıldığım bir nokta var. Yüksek rating adamların aynı takımdaki düşük ratingli adamlara göre daha az puan kaybetmesi gibi birşey mi var? Varsa neden?
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Gece özelliklerin hepsini kıstım ve normal bi şekilde oynayabildim . Çok denge lazım ama . Bi moon queen ortalığı yardırıyo ama genelinde güzel olmuş sevdim
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mighty_THoR said: scout bence okadar iyi değil bir wardlık saltanatın var ayrıca ulti çok kullanışsız ward' koysalar ne olacak hayvan gibi hızlanıyorsun invis'ken. Aytnen dediğim gibi 5.84 gondar la sniper karısımı birsey yapmıslar Ward'la yakalanıyorsa o hero scout'ın nooblugudur
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Scout çok imba, invis ol adamın dibinden ultiyi at bir daha invis ol ve kes adamı bu kadar.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ya öyle deme dün gece kırmızı başlıklı kız misali ormanda dolanıyordum ward varmış hız mız yemdi verdiler küsküyü
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Ben beta key ile aktivite ettiğim ve beta sitesine girebildiğim user-pass ile oyuna giremiyorum, bad data diyor, başka birşeyler mi yapmak gerekiyor?
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Gerekmedi bende. Forumlarda bir sor istersen.
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Venator said: Scout çok imba, invis ol adamın dibinden ultiyi at bir daha invis ol ve kes adamı bu kadar. invisken atabiliyormuyduk o ultiyi. hay kafama sıçıym.
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 beta accountları ile devam edebilecek miyiz releasede ona göre oynayım yoksa alıcam sadece bakınmak için :)
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Dwinz said: Venator said: Scout çok imba, invis ol adamın dibinden ultiyi at bir daha invis ol ve kes adamı bu kadar. invisken atabiliyormuyduk o ultiyi. hay kafama sıçıym. atarsında İnvis'ken ilk vurusunda belli bir damage veriyorsun. O yüzden invis olup Cooldown'ı dolduktan sonra 1 tane vurup sonra ulti basmak daha iyi. Sonra tekrar invis ol kovala. Yada zamanın varsa 2 invis damage'ı cak sonra ultile . Zaten cooldownları cok hızlı doluyor, ve az mana istiyor.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 2inci oynumu demin yaptim ilkinde chain atan bir adam almıstım 2v de kazandık da ben bise anlamamıstım o oyundan. simdi scout la oynadım v5 baya karısık oyun grafikler ama alisinca bence cok zevkli olur. power treadi zor yaptim ya :D ve cogu oyna giremiyorum niyeyse bekliyor sora geri dönüyor.
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 10 dakkadır oyun refresh yaparak açık olan oyun arıyor ancak bulamıyor :( neden ki acaba bir ayar filan mı yapmak gerekli? Vista'dan yada Norton 360'dan kaynaklanıyor olabilir mi acaba? Yönetici olarak çalıştır dedim update yapmaya başladı şimdi olcak sanırım :)
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Bende kaspersky'yi devre dışı bırakınca sorunsuz çalıştı.
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Oynadım ve fikrim Dota'nın grafik olarak değiştirilmiş ve 2'de yeni harita eklenmiş hali. Item'ları filan güzelce inceleyemedim ama dota'da olan tüm item'lar var sanırım ne aradıysam buldum, ek war mı onlara dikkat etmedim. 2 kere oynadım birinde Dota'nın Earthshaker'ı birinde Butcher geldi tüm büyüleri dahil aynıydı. Biraz farklılaştırmalarını umuyordum :S
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 bence ilerde dota clone harici diğer oyunlarda girebilir bu sisteme. sonuç olarak adamlar kafasına göre sanıyorum istediği gibi geliştirir olayı.
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Dota harici herolar var da ya cok OPlar ya da cok zayıflar digerlerine göre. Dengelemeleri lazım.
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Ya bi de ranged creepleri ( geliştikten sonra ) hero sanıp duruyorum, çok mu büyük oluyorlar yoksa bende mi problem var anlamadım, 2 kere ulti attım :)
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 başka key vere nsiteler bulan varsa haber eylesin :)
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 dreagloth said: Ben beta key ile aktivite ettiğim ve beta sitesine girebildiğim user-pass ile oyuna giremiyorum, bad data diyor, başka birşeyler mi yapmak gerekiyor? Bu hata server lardan kaynaklanıyormuş, son patch de çözemediler ve baya insan var bunu yaşayan. Benim gibi bağlanamayanlar varsa haber vereyim dedim. Firewall kapalı, avira kapalıyken bile veriyor, birde port açmıştım onu kapayım denicem akşama.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 üff shaman cok kotuymus ya. ya da ben beceremedim. ezdiler direk.
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 yunusemre said: Ya bi de ranged creepleri ( geliştikten sonra ) hero sanıp duruyorum, çok mu büyük oluyorlar yoksa bende mi problem var anlamadım, 2 kere ulti attım :) bi tek sen baran, herolar bariz farklı oluyo :P arcane said: Takıldığım bir nokta var. Yüksek rating adamların aynı takımdaki düşük ratingli adamlara göre daha az puan kaybetmesi gibi birşey mi var? Varsa neden? sistemi güzel oturtmuşlar aslında yüksek ratingli adam düşük ratingli adamlara karşı oynuyorsa az puan alıp fazlaca puan kaybediyor ama arada 200 ratingden fazla varsa puan kazanıp kaybetme durumu olmuyor büyük ratingli için kendi takımındakilere kıyasla da yüksek ratingli olan düşük ratingli olana göre daha fazla kaybediyor daha az değil, şık olmuş bence
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 We ran out of beta keys! Check back later in case we get more! Var mı fazladan alan ... böhü
Öne çıkan mesajlar