Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 bir arkadaş gönderdi ama kullanmakta geç kaldım başkası kullanmış bile, varsa lütfen hala key aramaktayım, özel mesaj atarsanız çok severim. Saolun.
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 gerek kalmadı, buldum. Sağolun yine de.
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Burda sürekli güncelleniyo geçen gün arkadaşlara 4-5 tane aldım http://www.dota-utilities.com/2009/10/heroes-of-newerth-beta-keys-hon-beta.html?commentPage=25
kerim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bu da nası closed-beta'ysa kumbara oldu
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 o siteden nasıl key alındığını keşfedemedim. yardımcı olursanız bu garibe...
nefermu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Elinde fazla key olan varsa çok makbule geçer [email protected] Çok teşekkürler
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bi de facebookta Heroes of Newerth fan'i olun. Fan'i olduktan sonra discussion board'larda nonstop bedava key datıyolar. Twitter'dan da takip ederseniz adamları, hangi gün saat kaçta vermeye başlayacaklarını falan söylüyorlar. Adamlar zaten open beta'da. Closed beta'nın isminin closed olması ve bütün bu beta key olayına girişmelerinin tek sebebi marketing. Adamlar bu beta key olayını çoooooooook çok iyi kullanıyorlar marketingde.. Facebook/myspace/twitter'ı domine etmişler hem haberlerini duyuruyorlar hem de open beta'ya adam getirip pre-purchase ettirip önceden para alıyorlar.
Goering Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 eski üyelerin tamamına +3 invite hakkı verildi.. başlayabilirsiniz dağıtmaya =)
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 öm den mail adresi gonderin, invite gondereyim.
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Goering said: eski üyelerin tamamına +3 invite hakkı verildi.. başlayabilirsiniz dağıtmaya =) * BETA Account Invitation - CLOSED Beta invites have been temporarily disabled. We expect to have them reactivated soon. We appreciate your support of HoN through the beta process. Thank you for your patience, S2Games Support diyor bende
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 invite geldi hanıııım varmı isteyen?
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 nerden geldi ya ? ben niye edemiyorum invite ?
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 yok gelmemiş :( mail geldi 3 invite hakkı verdik size diye, arkadaşa yollayayım dedim birini, yok şuan hakkınız yok falan diye ayak yaptı
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 You have 5 Beta invites available. 5 geldi bana
Experimental Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 3 inviteim varmış pm atana yollarım
Goering Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 sadece eski üyelere +3 invite hakkı geldi önceden de 2 vardı... o eski 2'yi almadıysan +3'ü alamıyorsun, üyelik tarihi ile alakalı... Aluriel said: nerden geldi ya ? ben niye edemiyorum invite ?
lucasthehacker Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 arkadaslar bana da biri gönderebilir mi acaba? yanıp tutuşuyoru honhonhonhon diye :S mailim [email protected] ya da özel mesaj gönderse biri çok mutlu olacağım
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Goering said: sadece eski üyelere +3 invite hakkı geldi önceden de 2 vardı... o eski 2'yi almadıysan +3'ü alamıyorsun, üyelik tarihi ile alakalı... Aluriel said: nerden geldi ya ? ben niye edemiyorum invite ? harcamıstı o 2 taneyi ben. ama yeniden gelmedi işte. isteyenler var hala tanıdıklardan.
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 lucas attım sana invite 2kişiyi daha invite edebilirim isteyenler yazsın ilk 2 ye gönderim davetleri.
lucasthehacker Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 @DoubleW eywallah gözüm saolasın mesaj atmadığım yabancı forum kalmamıştı o yüzden teşekkür için sana da mail attım hem ingilizce hem türkçe :)
cihan87 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 dostum bana da invite atarmısın teşekkürler. cihana87[at]gmail.com
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 lucas önemli diil:) cihan sana da gönderdim
Öne çıkan mesajlar