Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 sagolasın şu goblin'den kurtulduk mu peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Dralnu said: oynadim ben eglenceli baya, rating sistemi falan eklemisler; herolar degismis falan guzel olmus beta icin evet anında geldi keyim akşam eve gidince deneyeyim direkman :) unuttum bak. Teşekkürler Dralnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Eski usul herzaman daha iyidir.. Ultimada Oldschool olduğu gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Ben de beğendim. (tu) Rating sistemi, düştüğün oyuna geri girebilmek gibi büyük artıları var. DotA'ya fazla benzemek dışında bir eksisini görmedim. Halbuki özgün abilityler gayet şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 dralnu nun limiti dolmuş alan arkadaşlardan biri el atarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 başka beta şeysi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 yalnız oyun cok hızlı geldi ya sizede öyle gelmedimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Oyun hizli evet alişman için biraz süre gerekiyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 BANA KEY VERENI 30 GUN YASATIRIM BURALARDA. HER YAZDIGI POSTA ARKA CIKAR, TROLLEYENLERIN KAFASINI UTULERIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 limit: You have reached your invite limit. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 inv yollayana 3 dürüm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 beta acc açtık ama invitation vermemiş o facebook linkinden almıştık bizde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Azmodai = Alican ? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ben 3 dürüm + yarım koko+midye tava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Elinde key olup Pm leyecek süper mükemmel insanlar aranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 facebook ta HoN fan olursaniz ordan belli araliklarla key atiyolar en son bi 35k tane atmislar sanirim :p edit: verdigim link de orda dagitilan linkti, invite olayi yok suan; facebooktan invitelar bitti heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Ben girdimde arkadaşlar giremiyo. Ha oyunun tek olumsuz yanı biraz daha hızlı olması. Bir oyun oynadım sadece. Grafikler efektler herolar hiç rahatsız etmiyor. Rahatlıkla alışılabilir. Dotanın neredeyse aynısı ama yerine geçer bu dotanın. Kesinlikle çok eğlenceli ve dotadan farkı yok. GG Dota. Welcome HON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 menuler game play oyun motoru vs cidden cok basarılı olmus, dun fırsatım oldu standart 1 mb adsl ile 60-140 ms arasında dolastı ne lag ne bisi gayet sorunsuz zaten rating ve leaverlara penalty verebilen bi sistem koymuslar oldukca keyifliydi, keza baslarken random hero modları hos olmus, 2 kotu yanı bence hızlı olması alısmak lazım bide bazı heroların creeplerden farkı yok ortam cok janjanlı oldugunda farkedilmiyor kim dost kim dusman kim creep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Halen daha key i mevcut olan yokmu yaf. Çok lazım 1 tane olsa yeter. Key karşılığı kokoreç, midye tava, arnavut ciğeri felan ısmarlarım. Yanında da şalgam suyu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 beta şeysi için 40 yıl köle olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Çok fena oyun lan çatır çatır oynuyorum.Düşen biri tekrar bağlanabiliyor oyuna falan.Rating sistemi falan.Key'imde var ohh.Yanlız şu an Key kalmadı.Dağıtımı durdurdular.Sizde resimlere videolara bakıp durun artık ahahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bana da key varsa gonderir mi biri lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Evet level 3 oldu acc. 6 galibiyet 2 yenilgi var toplamda. Kill death sayılarım komik ama. 40 kill 40 death :D Support hero ile oynamanın zararları işte :D Bu arada yeni yeni farkediyorum daha betadan çıkması için oyunun bayaa uğraş vermesi lazım. Karakterlerin bazılarının ciddi balans sorunu var. Swiftblade ve Scout biraz aşıyo. Ozellikle swiftblade in 3. passive skili var hem evasion hemde crit veriyo. Yurneronun healini çıkartıp yerine crit ve evasion vermişler. Tabi aşmış oda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Elinde key olan varsa ne teklif ediliyorsa 2 katını öneriyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 evet dengesizlik var ama icefrog gibi bir adamın böyle bir hata yapması garip geldi. Evasion konurmu yurnero'ya be... Yalnız sinyal vermeyi bulamadım oyunda nasil verebiliriz ? Birde yabancılar ayar ediyorlar konuşma yok adamlarda put gibi oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar