Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Bayağı salla pati düşük rating oyuncuları ile tecrübeni anlatıyorsun sen. Birincisi o silence veriyor dediğin bloodseeker öyle rahat early game verir sana veya early-mid game. Eğer ki ilerde kullanmak için lvl1 tutarsa zaten lategame iş yapıcak abilitysi kalmıyor O bloodrage üyü yapmanı engellerken aynı zamanda 20%/40%/60%/80% dmgını da arttırıyor. Late game kendine atmak zorunda onu. Early game 180 de dmg koyduğu için başkalarına atabiliyorsun. İlerde birine atarsan adam döner seni keser Magmus early game depremle, mid game kolay farmlamasıyla ve hero öldürmesiyle itemlarla ezer. Late game güçlendirecek hiç bir abilitiysi yok 1.5sny stun dışında. aganimsiz vurucağı 800 spelldmg kimse sallamaz
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 pre-order baslamıs. 30$ mıs, ayılk ucret (emin degilim) yokmus galiba, pre order edenlerin niclerinin soluna bir "shield" geliyo, FYI,
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 30$ aylıksa çok gibi geldi bana.
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 yok oyunun 30 $ a satın alıyosun Diablodaki gibi, online oynamak icin aylık bir ucret odemisyosunmus ...
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 yeni gordum bunu. key ayiyorum pls.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 2 Hero daha geldi, akasha ile atropos.
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Düşünüyorum ben pre order yapmayı ama kararsızım
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 fazla key olan varmıdır elinde ?
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Masticore said: Uye olan herkese belli bir sure sonra 3 key hakki veriyor heralde uye olsuktan 1 hafta sonra fln ben kullandim haklarimi ama paticik bunyesimde bir ton key vardir kimse bilmiyor yada ugrasmak istemiyor. :) nasıl ve nerden?
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 abi su arachna'yı alıcam ama yerini ezbere bilmiyorum benden once kapıyolar ararken. tam yerini tarif eder mi bilen biri pls.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Fistan said: Masticore said: Uye olan herkese belli bir sure sonra 3 key hakki veriyor heralde uye olsuktan 1 hafta sonra fln ben kullandim haklarimi ama paticik bunyesimde bir ton key vardir kimse bilmiyor yada ugrasmak istemiyor. :) nasıl ve nerden? http://beta.heroesofnewerth.com/invite.php burası galiba.
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 beta key yollarmısınız? teşekkürler.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 abi arachna ya. ne cd var ne mana bitiyo. eziyo her turlu. wingbow, flayer, savage mace üclüsü ile degmeyin keyfime
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Google'da arama yaparsanız dağıtılan yerler bulabilirsiniz. Tembellik etmeyip üye olup isterseniz bulduğunuz yerlerde bir kaç gün içerisinde birinden biri gönderiyor. Öyle yapmıştım 2-3 gün önce, az önce aldım beta key'imi, indirdim oyunumu :)
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 xaty "patiden hayır gelmez başka kapıya git" mi diyorsun anlamadım ki. sonuçta burasıda bir community sitesi ve 17 sayfa oyunla ilgili post var. burdada dağıtılıyor yani? tek fark ben zaten üyeyim. hatta onu diyene kadar pm den bir key at da şu mubarek ayda bir hayır dua sı al benden?
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Batiden hayır gelmez değil, gayet de güzel gelir. Millette invite varken dağıttık. Benim de bir arkadaşıma lazım ama yok invite napalım alienware dağıttı bitti facebooktan dağıttılar bitti fileplay dağıttı bitti yeni bulursanız siz söyleyin millet faydalansın
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Pati'den dağıtılıyor demedim. Demediğim gibi dağıtılmıyor zaten. Dağıtan varsa tabi bilemicem :) Zamanında toplu olarak stok yapan community'ler, blog'lar falan var. Google'da arayıp güncel olanına denk gelip oradan rica etmekten başka şansınız yok sanırım şu an.
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 xaty, her beta üyesine 3 davet hakkı veriliyor diye biliyorum ben.O dediğin sitelerin hiç birinde key yok.
aente Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 oyunu oynayan patiler kimler bir el atın kolumdan tutun, eskiden dota oynar idim, şimdi bunu kurdum tanıdık birileri olsun da oyun atalım, bi ses edin in game nickiniz ile benim nick aynı aente*
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 soyle bi baslık var http://forum.paticik.com/read.php?35,4224479,page=1
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 neyse keyi buldum, fakat download kısmında, I Agree download diyorum, sayfanın başına atıyor WTF?
Öne çıkan mesajlar