Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of Newerth ( key )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bayağı salla pati düşük rating oyuncuları ile tecrübeni anlatıyorsun sen.

Birincisi o silence veriyor dediğin bloodseeker öyle rahat early game verir sana veya early-mid game. Eğer ki ilerde kullanmak için lvl1 tutarsa zaten lategame iş yapıcak abilitysi kalmıyor

O bloodrage üyü yapmanı engellerken aynı zamanda 20%/40%/60%/80% dmgını da arttırıyor. Late game kendine atmak zorunda onu. Early game 180 de dmg koyduğu için başkalarına atabiliyorsun. İlerde birine atarsan adam döner seni keser

Magmus early game depremle, mid game kolay farmlamasıyla ve hero öldürmesiyle itemlarla ezer. Late game güçlendirecek hiç bir abilitiysi yok 1.5sny stun dışında. aganimsiz vurucağı 800 spelldmg kimse sallamaz
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Uye olan herkese belli bir sure sonra 3 key hakki veriyor heralde uye olsuktan 1 hafta sonra fln ben kullandim haklarimi ama paticik bunyesimde bir ton key vardir kimse bilmiyor yada ugrasmak istemiyor. :)

nasıl ve nerden?
Mesaj tarihi:
Fistan said:

Masticore said:

Uye olan herkese belli bir sure sonra 3 key hakki veriyor heralde uye olsuktan 1 hafta sonra fln ben kullandim haklarimi ama paticik bunyesimde bir ton key vardir kimse bilmiyor yada ugrasmak istemiyor. :)

nasıl ve nerden?

http://beta.heroesofnewerth.com/invite.php

burası galiba.
Mesaj tarihi:
Google'da arama yaparsanız dağıtılan yerler bulabilirsiniz. Tembellik etmeyip üye olup isterseniz bulduğunuz yerlerde bir kaç gün içerisinde birinden biri gönderiyor.

Öyle yapmıştım 2-3 gün önce, az önce aldım beta key'imi, indirdim oyunumu :)
Mesaj tarihi:
xaty "patiden hayır gelmez başka kapıya git" mi diyorsun anlamadım ki. sonuçta burasıda bir community sitesi ve 17 sayfa oyunla ilgili post var. burdada dağıtılıyor yani? tek fark ben zaten üyeyim. hatta onu diyene kadar pm den bir key at da şu mubarek ayda bir hayır dua sı al benden?
Mesaj tarihi:
Batiden hayır gelmez değil, gayet de güzel gelir. Millette invite varken dağıttık. Benim de bir arkadaşıma lazım ama yok invite napalım

alienware dağıttı bitti
facebooktan dağıttılar bitti
fileplay dağıttı bitti

yeni bulursanız siz söyleyin millet faydalansın
Mesaj tarihi:
Pati'den dağıtılıyor demedim. Demediğim gibi dağıtılmıyor zaten. Dağıtan varsa tabi bilemicem :)

Zamanında toplu olarak stok yapan community'ler, blog'lar falan var. Google'da arayıp güncel olanına denk gelip oradan rica etmekten başka şansınız yok sanırım şu an.
Mesaj tarihi:
oyunu oynayan patiler kimler bir el atın kolumdan tutun, eskiden dota oynar idim, şimdi bunu kurdum tanıdık birileri olsun da oyun atalım, bi ses edin in game nickiniz ile

benim nick aynı aente*
  • Yeni Oluştur...