Solonor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Melankolinin, beyinde bir bölgedeki bozukluktan ileri geldiği sanılıyor. Hasta, bu hastalıkta büyük bir ruhi ıstırap çekmektedir. Bu ıstırap her türlü beden ağrısını bastıracak kadar şiddetlidir. Hasta kendini hor görür, bütün kabahatleri üstüne alır ve şiddetle cezalandırılmasını ister. Melankoli başlar başlamaz hastanın yüzünde kaygı ve üzüntü ifadesi belirir; hasta inatçı bir uykusuzluktan ve iç organ bozukluklarından şikayet eder. Acısını artırmayan şeyler artık onun için sıkıcıdır. Yaşama arzusu kalmamıştır. Kararsız, iradesiz ve ilgisizdir. Daha ileri safhada uyuşuk ve kıpırdamaz olur. Müdahale edilmezse hastalık, 4-8 ay içinde gelişimini tamamlar. Tedavi ile bu süre kısaltılabilir, ama tekrarlama ihtimali yok edilemez. Tekrarlayınca hastayı derhal, bir psikiyatri kliniğine yatırmalıdır, çünkü intihar edebilir. Ekşisözlük'ten alınmıştır. İlginç bir yazı herkes okusun istedim. [Bu mesaj Solonor tarafından 08 Haziran 2004 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
creep67 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 beni tarif ediyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 İyidir hoşdur da bunun Karalama defterine işi yoktur. O yüzden ufak bir yolculuktan sonra onu Konu dışında Bonepartın tombik ellerine emanet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 benım uzerımden hazırlanmı$ bı yazı mı acaba bu :([signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bende bu hastalık var[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ha?[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 hamlet[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 allahkorsun bıoyle melankolıymıs ılgım olmaz :p[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Az bir ömrüm kaldı. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Apache, 10 Haziran 2004 15:45 tarihinde demiş ki: allahkorsun bıoyle melankolıymıs ılgım olmaz :p +1 :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Tamamen psikolojik... Tedavisi ise gülmek :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Sağol abi. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 eh tam değil,benzeri var ama :).[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 İşin kötüsü, gençlerin genel özelliğidir 2 günde bir melankolik takılmak. (Nedense sebebi de hep kız meselesidir.) Genelde gelip geçicidir ama ya değilse? Nasıl emin olacağız?[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ya kalıcı ise neetcez[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ağğğ böbreklerim ağrıyor galiba babaa beni bi çekapa götürün .. -anne ben iyi göremiyorum gözlerim bozuk benim -oğlum yarın git hastaneye nesil teyzene bi görün ozaman -tamam anne sonrada depresif ruh hali geldi şimdi daha iyiyim bissürü cipram , prozac zart zurt yutturdular ben millet annamasın diye junkie triplerine girdim sevgilim buyüzden ayrıldı benden :) aptallık ettim her şeyi siktir ettim benim hatamdı hoşçakal sevgilim..... en son cümlemdi ona kurduğum şimdi çok gülüyorum bu duruma[signature][hline]:yapma: i got the poison i got the remedy! [Bu mesaj darkwingduck tarafından 10 Haziran 2004 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj darkwingduck tarafından 10 Haziran 2004 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Eraq, 10 Haziran 2004 22:37 tarihinde demiş ki: İşin kötüsü, gençlerin genel özelliğidir 2 günde bir melankolik takılmak. (Nedense sebebi de hep kız meselesidir.) Genelde gelip geçicidir ama ya değilse? Nasıl emin olacağız? konu doru ama bu baya koydu kalıcı denılebılır bnm ıcın :([signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ya bi de cok kötü bişi abi bi anda vuruyo insanı, ne olup bittiini anlamadan bir anda kendini depresif bir modda buluyorsun. en kötü eksisi bu bu durumun. cok kötü abi ya. offffffffffffffffffffofffffffffffffffffffff[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Yok böyle birşey... İnsan ne olmak istediyse odur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 spor yapın gezin tozun bol bol gülün[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Melankoli nedir be? :) hadi benimde sevgilim yok diye atlamak mı camdan aşağı(ehe evet oymuş)? Tamam,sevgiliniz olmayabilir... Kötü gidebilir her alayı işiniz... Çok çok Zor günleriniz olabilir... yinede,inatla hayat gıcıklığına,gülünmelidir! İmkaansızları deneyip,kaybetmekten korkmayan kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 nede olsa kaybedecegım bısı yok dıyerek deneyende kazanır :)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ma$allah herkezde bu hastalik varmi$(!)[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emredokles Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 yasamak da melankolikliktir ehuheuheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bunu okurken anathema dinliyodum tam =)[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar