Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Bi ara verilen puanlara ve türlerine bakarak 15'e yakın anime indirmiştim, şimdi bi haftalığına yer açabilmek için bikaçını silecem, geri kalanı iyiyse izleyecem vaktim oldukça. Liste şöyle: Druaga no Tou The Aegis of Uruk Hayate no Gotoku Ichigo 100% Kurenai Mnemosyne Rosario to Vampire Sora (Sola diye de geçiyo bazı yerlerde) Spice and Wolf Sumomomo Momomo Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de True Tears XXXHolic Zero no Tsukaima - Futatsu no Kishi (yanlışlıkla bunun 2.sini indirmişim sanırım, ilk bölümünü izlemiştim, izleyenler herkesi tanıyomuş gibi bi hava vardı, hiçbi şey anlamamıştım) Şimdi bunlardan hangileri iyidir, izlemeye değerdir, hangileri fostur, silmek için 1 saniye beklememe gerek yoktur? Ichigo 100%'ün rezalet olduğunu duymuştum, Spice and Wolf'u da bikaç bölüm izledim, ekonomi muhabbeti baydı bıraktım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Druaga no Tou The Aegis of Uruk (tu) eğlenceli Hayate no Gotoku (tu) eğlenceli Ichigo 100% (td) mangasına da ... Kurenai (tu) top10 girer muhteşem yapım Mnemosyne (tu) eğlencelik fanservice 10 numara (biseksüel mamiko noto + lezbiyen teh rie) Rosario to Vampire (tu) eh işte başka izliycek bişey bulamazsan Sora (tu) eh işte drama hafif kalıyor komedi hafif kalıyor romance hafif kalıyor öyle orta karar Spice and Wolf (tu) ama horo yu sevmen lazım yoksa sıkar ortaçağ ekonomi dersleri Sumomomo Momomo (tu) bayağı güldürüyor Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de (tu) insiderları ve seiyuu göndermelerini anlarsan çok eğlenceli True Tears (tu) başarılı drama XXXHolic (td) hiç sevmedim Zero no Tsukaima (tu) 1. sezon izlemeden ikinciyi izleme. Eğlendirir komedisi başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Kojiroh said: Druaga no Tou The Aegis of Uruk Mnemosyne Rosario to Vampire bunları izledim ve hepsini beğendim, hepsi de vermeyi vaadettiklerini verdi bana. ilki komedi & macera, ikincisi macera, üçüncüsü de ecchi komedi olarak son derece başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Tamamdır dayı saol. XXXHolic'ten de bi şey anlamamıştım zaten askljfhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Druaga no Tou The Aegis of Uruk : İzlenir, devamınıda çek izle. Hayate no Gotoku : Eğlenceli seri Ichigo 100% : Sil gitsin, hiç başlama Kurenai ; Güzeldir Mnemosyne : Eh izle Rosario to Vampire : İzleyecek birşey kalmamışsa izle, yoksa sil gitsin Sora (Sola diye de geçiyo bazı yerlerde) : Bilgim yok Spice and Wolf : Fena değil, ama; baydığı doğru, ekonomi çok fazla yer işgal ediyor o açıdan sıkabilir. Sumomomo Momomo : Komedi, güzeldir Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de : Fena değil True Tears : Drama harika, ama; finalin içine etmişler. Sırf finali yüzünden zamanında çok sövmüştüm yapımcılara.... XXXHolic : Clamp işte seviyorsan seversin ya da hiç sevmesin Zero no Tsukaima - Futatsu no Kishi : 1. sezonu önce izlemelisin. Mahou-shoujo + tsundere seviyorsan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Ichigo 100% allah belasini versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Hayate no Gotoku fena degil izlenir Kurenai izle:) Rosario to Vampire ecchi comedy seviyorsan Sora (Sola diye de geçiyo bazı yerlerde) bir ara sıkıntıdan izlemiştim fena degil XXXHolic sanırım 2.si cıktı bununda ilki cok ilgimi cekmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar