Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silinecekler, izlenecekler

Kojiroh

Öne çıkan mesajlar

Bi ara verilen puanlara ve türlerine bakarak 15'e yakın anime indirmiştim, şimdi bi haftalığına yer açabilmek için bikaçını silecem, geri kalanı iyiyse izleyecem vaktim oldukça.
Liste şöyle:
Druaga no Tou The Aegis of Uruk
Hayate no Gotoku
Ichigo 100%
Kurenai
Mnemosyne
Rosario to Vampire
Sora (Sola diye de geçiyo bazı yerlerde)
Spice and Wolf
Sumomomo Momomo
Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de
True Tears
XXXHolic
Zero no Tsukaima - Futatsu no Kishi (yanlışlıkla bunun 2.sini indirmişim sanırım, ilk bölümünü izlemiştim, izleyenler herkesi tanıyomuş gibi bi hava vardı, hiçbi şey anlamamıştım)

Şimdi bunlardan hangileri iyidir, izlemeye değerdir, hangileri fostur, silmek için 1 saniye beklememe gerek yoktur? Ichigo 100%'ün rezalet olduğunu duymuştum, Spice and Wolf'u da bikaç bölüm izledim, ekonomi muhabbeti baydı bıraktım :p
Sosyal ağlarda paylaş

Druaga no Tou The Aegis of Uruk (tu) eğlenceli
Hayate no Gotoku (tu) eğlenceli
Ichigo 100% (td) mangasına da ...
Kurenai (tu) top10 girer muhteşem yapım
Mnemosyne (tu) eğlencelik fanservice 10 numara (biseksüel mamiko noto + lezbiyen teh rie)
Rosario to Vampire (tu) eh işte başka izliycek bişey bulamazsan
Sora (tu) eh işte drama hafif kalıyor komedi hafif kalıyor romance hafif kalıyor öyle orta karar
Spice and Wolf (tu) ama horo yu sevmen lazım yoksa sıkar ortaçağ ekonomi dersleri
Sumomomo Momomo (tu) bayağı güldürüyor
Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de (tu) insiderları ve seiyuu göndermelerini anlarsan çok eğlenceli
True Tears (tu) başarılı drama
XXXHolic (td) hiç sevmedim
Zero no Tsukaima (tu) 1. sezon izlemeden ikinciyi izleme. Eğlendirir komedisi başarılı
Sosyal ağlarda paylaş

Druaga no Tou The Aegis of Uruk : İzlenir, devamınıda çek izle.
Hayate no Gotoku : Eğlenceli seri
Ichigo 100% : Sil gitsin, hiç başlama
Kurenai ; Güzeldir
Mnemosyne : Eh izle
Rosario to Vampire : İzleyecek birşey kalmamışsa izle, yoksa sil gitsin
Sora (Sola diye de geçiyo bazı yerlerde) : Bilgim yok
Spice and Wolf : Fena değil, ama; baydığı doğru, ekonomi çok fazla yer işgal ediyor o açıdan sıkabilir.
Sumomomo Momomo : Komedi, güzeldir
Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de : Fena değil
True Tears : Drama harika, ama; finalin içine etmişler. Sırf finali yüzünden zamanında çok sövmüştüm yapımcılara....
XXXHolic : Clamp işte seviyorsan seversin ya da hiç sevmesin
Zero no Tsukaima - Futatsu no Kishi : 1. sezonu önce izlemelisin. Mahou-shoujo + tsundere seviyorsan olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...