Chemical Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 never gets old Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Alacağın cevaplar: 1) Otur oturduğun yerde! 2) Ayranın yok içmeye .. 3) Cin olmadan ... 4) Açta .. oyna. 5) Bsg. 6) Ah keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Sekilci olmusunuz iyice, benim icin telefonda en buyuk kriter dusurdugumde kirilmamasidir. Nokianin basit bi modelini kullaniyorum suan kirilmamakta inat ediyor, cok memnumum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Ya nokia 6300 alcam samsungum kırıldı o bile pahalı gelio bi telefon için 280 lira verilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ne görmemiş insanlar var abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 şu telefonlara o kadar para verilir mi ? mantık almıyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 "roket adam" said: kendisi bir milf. ayrıca masasında; apple macbook air apple iphone apple ipod bulunmaktaydı. vay anasın şirkette 4 kişiyiz... iphonelar kamera olarak kullanıldığı için ortalıkta yok o anda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Onlara sahip olabilmek için önce hak etmen lazım dostum. Ben de çok şey istiyorum ama emek olmadan olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Xtreme_Chill said: ne görmemiş insanlar var abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 O kadar uzun yazıyı görünce iPhone faciası sandım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ahah masada 6 tane air var, ama sandalye plastik, super lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 "roket adam" said: . iç cebimden blackberry'mi çıkartıp, "beyler ünite başına 300, toplamda 690 bin dolar bence az bir rakam. . Hacı mümkün değil. 2 ünite alana 3. bedava gibi olmuş nerdeyse, olmaz öyle rakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ahahahhaha çok iyi yakalamışsın. işte o yüzden blackberry kullanan bir executive olma ihtimalim yok şu yaşımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 aquila said: ahah masada 6 tane air var, ama sandalye plastik, super lan. 1 air, 4 macbook pro, 2 aluminyum macbook, 1 beyaz macbook, 1 vaio. ayrıca o sandalye terletmesin diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 lol.. konuya bak lam. deli tech fetish bi adam olarak cep tel ile alakam "nefret etmek" üzerine kurulu.. uykunun en dadlu yerinde aranmanı sağlayan her türlü telefondan şiddetle nefret ediyorum efenim.. bu postumu milf'e selam ederek bitiriyorum. amen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 rokette para var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ayak yapmışın hadi aushausha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 "roket adam" said: selam arkadaşlar. biliyorsunuz 2 haftadır falan çalışıyorum artık işi gücü olan bi insanım. ahsfuhaf, bu ne , dizi filmmi cevriliyo burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 blackberryler bara gideyim, interette gezerek kız düşürürüm nası bi mantıktır ya. nete evde gir rahat rahat düşür kızı. ev gibisi var mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 çok zenginim paticik bayanlarına selam ed.. pardon bayım, evet 42 bin ünite siparişini az önce verd- selam ederim. kapatıyorum bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 42k ünite ney ? dsasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 o zamanlar ufağım ben daha... sigaranın üstündeki naylonu, paketi çorabın içine koyunca ıslanmasın diye var zannediyorum. bi de bi hakan abim vardır benim, öz değil ama aileden gene. bende bi 10 yaş büyüktür, elinde büyüdük sayılır. bugün dahi çok konularda akıl danıştığım olur. neyse, benim sigaranın üstündeki naylonu paketi çorabın içine koyunca ıslanmasın diye var sandığım bir zamanda şöyle bir diyalog geçmişti aramızda: -senin yaşındayken en büyük hayalim, çok zengin olup bütün paramla uzaya gitmek ve ölmekti. - peki abey niye dünyaya dönmüyorsun geri? - olm bütün parayı harcadık ya dönüp ne yapacağım dünyada? - abey madem hayal bu ya, niye paranın yarısıyla uzaya gidecek kadar çok paran yok? - hayal işte olm! sittir git ocaktan bi çay bi oralet söyle. işte daha o yaşımda hakan abey bana çok büyük bir ders vermişti: insan, hayalleri kadar büyüktü. bu dersi senin duruma uygularsak eğer; 5 sene içersinde blackberry'ini senin için taşıyıp, senin için telefon açanları karşılayan bir boss olma hayalleri görmezsen, 1 sene içersinde blackberry'si olan bir executive olamazsın. not: uzayda geçen hikaye tamamen doğrudur ve evet o yaşımda bu saçma diyalogtan bu büyük dersi çıkaracak kadar akıllıydım. ne olduysa sonra oldu, lisedeki rehberlik dersinde yapılan iq testinde eğitilebilir bişe çıktım. not2: blackberry'im yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Sailor said: "roket adam" said: kendisi bir milf. ayrıca masasında; apple macbook air apple iphone apple ipod bulunmaktaydı. vay anasın şirkette 4 kişiyiz... iphonelar kamera olarak kullanıldığı için ortalıkta yok o anda :p o nasıl bir çalışma ortamı ben kafayı yerim o dağınıklık ve o kalabalıkta xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 4 kişilik şirket mi olur be. çaycı çay bile götürmez size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Her basarili adamin arkasinda bir kadin vardir. 8 kisi ediyor toplam, herseyi benmi soyliycem, birazda kendiniz dusunun boyle basit seyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar