Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komşunun klimasını bozmak

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

Azmodai said:

biri benim aldigi klimayi bozmaya kalkarsa onun belini sirtimda kirarim. Rahatsizsan pvc yap. herif yazin bu sicakta pissin mi arkadasim.

Aferin adama. Insallah bozarsin ve sana cezasini odetip yerine SANAYI tipi alir. o zaman gor sen sesi asdsdfg.

klimada kompresor arızası varsa rahatsız eder. yerine tam oturtulmadıysa rahatsız eder. gitsin tamir ettirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

trainspotting23 said:

-Dark_Angel- said:

Biri gidip saat 6da trainspottingin beynine beynine son ses müzik çalsın sonrada kulak tıkacı var desin.
düşünerek konusalım. biri o insanın evdeki ihtiyacı, adam bunalıyorsa kullanmak zorunda ve o aleti de evin içinde muhafaza edemez. diğeri ise sabah 6'da son ses müzik açmak yani hayvanlık. biri ihtiyacı doğrultusunda eşyasını kullanan adam, diğeri de hayvanlığın doruklarında bi yaratık. kulak tıkacını da hafife alma bence.

olasılıklar üstüne konusurken öyle bişey varmıs gibi oldu ama yok değil benim arkadasım var o saatte son ses müzik açan..

Klima bir ihtiyaç değildir klima bir lükstür.

kermit said:

ZaugnaKhaldun said:

klima hala lüks

lüks değil
antalyada her evde en az 2 tane var
en kenar mahalledeki evlerde bile klima mevcut

elesso said:

oha nereye lüks abi. 300 milyona 300 taksitle satılıyo klimalar, elektrikte çok abartı farketmiyo. eskisi kadar pahalı değil elektrik.

Her evde 26 tanede olsa bu onu ihtiyaç yapmazki ? Fiyatıylada alakası yok gayet. Hayatta kalmak için klimayamı ihtiyacınız var ? Yada yaşam fonksiyonlarınızı sağlıklı bişekilde devam ettirmek için ?. Terlemek zararlı bişey değil sadece rahatsız edici. Kendi rahatsızlığını engellemek için başkasını rahatsız edemezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

sıcak bölgelerin 45- 50 derece + nem olayını deneyimlememiş kişiler için klima lüks olarak görülebilir. ama dediğim türdeki yerleşim yerleri için kesinlikle gereksinimdir.

@ Rakursi, cam tipi klimaların sesi çok çıkıyor ama duvar tipi klimaların dış ünitelerinin sesi, herhangi bir bozukluk olmadığı sürece fazla rahatsız edici olmuyor. bir ara bizimki çok sesli çalışıyordu, tamirci çağırdık, bir noktada yerleştirildiği demire dayanıp rezonans yapıyormuş, halledildi. belki komşunuzunkinde de öyle bir durum vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

parasini veriyorum, isiniyorum rahatsiz oluyorum geceleri uyuyamiyorum terden ve sicaktan, alirim klimami takarim kimse de laf edemez. Sessiz almaya calisirim, baktiririm ama yine de kimse laf edemez arkadasim. Hele bir de kasitli olarak bozarsa, dava acar hem o klima, hem de mutfak icin alacagim sahane LUKS ve gereksiz klimanin parasini alirim.

sdfg.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben o fatura olayına takıldım.Bizim evde klima neyim yok TV yok.Bilgisayarx2 buzdolabı çamaşır makinası elektronik eşya bunlar var 100 ytl elektrik faturası geldi lan nasıl oluyo bu iş.Bu arada eger yer cidden Antalya falansa adama cinnet geçirttirirsin klimasını bozarsan sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...