Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 biri benim aldigi klimayi bozmaya kalkarsa onun belini sirtimda kirarim. Rahatsizsan pvc yap. herif yazin bu sicakta pissin mi arkadasim. Aferin adama. Insallah bozarsin ve sana cezasini odetip yerine SANAYI tipi alir. o zaman gor sen sesi asdsdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 said: AMA YİNE DE KLİMA YOK BENDE GÜNEŞ BEYNİME BEYNİME GİRİYOR EN ÜST KATTAYIM SABAH ODADA OTURULMUYOR SALONA GÖÇ EDİYORUM ya da mutfağa aa aynı ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Azmodai said: biri benim aldigi klimayi bozmaya kalkarsa onun belini sirtimda kirarim. Rahatsizsan pvc yap. herif yazin bu sicakta pissin mi arkadasim. Aferin adama. Insallah bozarsin ve sana cezasini odetip yerine SANAYI tipi alir. o zaman gor sen sesi asdsdfg. klimada kompresor arızası varsa rahatsız eder. yerine tam oturtulmadıysa rahatsız eder. gitsin tamir ettirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 abi mesela benim klimamda hiçbir arıza yok ama tartar ses çıkarıyor yani. servisini çağırdım yapılcak bi şey yok dedi adamlar. komşular falan laf etse de kapatmam yani şahsen. azmoya katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 çok basit bir kural var sana yapılmasını istemediğini başkasına yapma. klima ihtiyaç ise insan gibi ihtiyacını görsün, gitsin yenisini alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 trainspotting23 said: -Dark_Angel- said: Biri gidip saat 6da trainspottingin beynine beynine son ses müzik çalsın sonrada kulak tıkacı var desin.düşünerek konusalım. biri o insanın evdeki ihtiyacı, adam bunalıyorsa kullanmak zorunda ve o aleti de evin içinde muhafaza edemez. diğeri ise sabah 6'da son ses müzik açmak yani hayvanlık. biri ihtiyacı doğrultusunda eşyasını kullanan adam, diğeri de hayvanlığın doruklarında bi yaratık. kulak tıkacını da hafife alma bence. olasılıklar üstüne konusurken öyle bişey varmıs gibi oldu ama yok değil benim arkadasım var o saatte son ses müzik açan.. Klima bir ihtiyaç değildir klima bir lükstür. kermit said: ZaugnaKhaldun said: klima hala lüks lüks değil antalyada her evde en az 2 tane var en kenar mahalledeki evlerde bile klima mevcut elesso said: oha nereye lüks abi. 300 milyona 300 taksitle satılıyo klimalar, elektrikte çok abartı farketmiyo. eskisi kadar pahalı değil elektrik. Her evde 26 tanede olsa bu onu ihtiyaç yapmazki ? Fiyatıylada alakası yok gayet. Hayatta kalmak için klimayamı ihtiyacınız var ? Yada yaşam fonksiyonlarınızı sağlıklı bişekilde devam ettirmek için ?. Terlemek zararlı bişey değil sadece rahatsız edici. Kendi rahatsızlığını engellemek için başkasını rahatsız edemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sıcak bölgelerin 45- 50 derece + nem olayını deneyimlememiş kişiler için klima lüks olarak görülebilir. ama dediğim türdeki yerleşim yerleri için kesinlikle gereksinimdir. @ Rakursi, cam tipi klimaların sesi çok çıkıyor ama duvar tipi klimaların dış ünitelerinin sesi, herhangi bir bozukluk olmadığı sürece fazla rahatsız edici olmuyor. bir ara bizimki çok sesli çalışıyordu, tamirci çağırdık, bir noktada yerleştirildiği demire dayanıp rezonans yapıyormuş, halledildi. belki komşunuzunkinde de öyle bir durum vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Eskiden klimamı vardı ? İnsanlar ölüyomuydu ? Demiyorum klima kullanılması saçmalık ama kullanırken başkalarını rahatsız edebileceğin kadar önemli bi gereksinim değil. Lüks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 heee eskiden hiç bişey yoktu her şey lüks şimdi lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 o değşil de bu klimalar boruları sayesinde farklı yerlere taşınamıyor mu? mesela bizim apartmanda görüntü kirliliği yapıyor diye cepheye takılanların hepsi balkon içine alındı çözüm var.. ve klima lüks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 küresel ısınma kenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 o kadar klima kullanmayın carbon salınımın ıazaltacak önlemler alın olmaz öyle küresel ısınma klima gazı da matah bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ne ettin bozdun mu klimayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 sen en iyisi çıkar pervanelere sok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 parasini veriyorum, isiniyorum rahatsiz oluyorum geceleri uyuyamiyorum terden ve sicaktan, alirim klimami takarim kimse de laf edemez. Sessiz almaya calisirim, baktiririm ama yine de kimse laf edemez arkadasim. Hele bir de kasitli olarak bozarsa, dava acar hem o klima, hem de mutfak icin alacagim sahane LUKS ve gereksiz klimanin parasini alirim. sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 azmodai cok amerikan filmi izliyon sen ya tazminatlar falan :) sen hele bir dava ac, sen evden tasinasiya anca cozume ulasir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 lanet olsun adamım paskalya tatilinde evimin önündeki çukur yüzünden ayağımı burktum ve lanet belediyeye açtığım davada 1 milyon $ tazminat kazandım. saidkasldfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Ben o fatura olayına takıldım.Bizim evde klima neyim yok TV yok.Bilgisayarx2 buzdolabı çamaşır makinası elektronik eşya bunlar var 100 ytl elektrik faturası geldi lan nasıl oluyo bu iş.Bu arada eger yer cidden Antalya falansa adama cinnet geçirttirirsin klimasını bozarsan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Spiderman e söyle ag atsin. Bi müddet pervane dönemez motor icten yanar, tabi ag da bi müddet sonra kendiliginden yokolucagi icin iz de birakmamis olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar