sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Bir korku yazarının mı ne karısını kaçırıyorlardı galiba, bu da karısını ararken kendi yazdığı senaryoyu takip ettiğini anlıyodu bilmemne. büyük sallıyo da olabilirim aklımda öle kalmış. 2 ay önce mi ne trailerı çıkmıştı. onda karanlık güçler üstüne araba fırlatıyodu da ağacın arkasına kaçarak kurtuluyodu bilmemne. neydi bu oyun ya? çıkmış mı veya yakında çıkıyo mu diye bakıcaktım internetten de oyunun ismi aklımdan uçmuş.
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 hah oh be. teşekkür ettim. delirecektim valla :) yuh 2010 ilkbaharında çıkıcakmış. ben de sonbaharda çıkar mı aceba diye hevesliydim
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 O oyunun var ya.. Yani yapımcılarının.. Adamlar gitti PC sürümünü süresiz rafa kaldırdı.. Yok efendim Xbox 360 nanesine odaklanacaklarmış tamamen de bilmem ne. İçim acıyor..
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 beceremedik demiyorlar da... eşekler.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 "duke fever" diyorum bu hastalığa
Öne çıkan mesajlar