sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Bir korku yazarının mı ne karısını kaçırıyorlardı galiba, bu da karısını ararken kendi yazdığı senaryoyu takip ettiğini anlıyodu bilmemne. büyük sallıyo da olabilirim aklımda öle kalmış. 2 ay önce mi ne trailerı çıkmıştı. onda karanlık güçler üstüne araba fırlatıyodu da ağacın arkasına kaçarak kurtuluyodu bilmemne. neydi bu oyun ya? çıkmış mı veya yakında çıkıyo mu diye bakıcaktım internetten de oyunun ismi aklımdan uçmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 alan wake? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 hah oh be. teşekkür ettim. delirecektim valla :) yuh 2010 ilkbaharında çıkıcakmış. ben de sonbaharda çıkar mı aceba diye hevesliydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 O oyunun var ya.. Yani yapımcılarının.. Adamlar gitti PC sürümünü süresiz rafa kaldırdı.. Yok efendim Xbox 360 nanesine odaklanacaklarmış tamamen de bilmem ne. İçim acıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 beceremedik demiyorlar da... eşekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 "duke fever" diyorum bu hastalığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar