Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Telefonun ilk sahibiyim ve telefon tertemizdir hiç bir sorunu yoktur aparatlarıyla birlikte verilecektir.Cihazda 2.2 firmware yüklüdür ve bir çok oyun program mevcuttur.İsteyene 3.0 yükleyip verebilirim.3g alacağımdan dolayı cihazımı satıyorum.Her türlü takas teklifine açığım fiyat : 650 ytl yer : istanbul / ataşehir cep tel : 532 500 69 92 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 sen geçende de iphone satmıyor muydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 2g dedigin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ilk nesillere 2g deniyor 3g ler türkiye ye yasal kontratlı gelenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 sufle said: sen geçende de iphone satmıyor muydun? o 3g idi alıp satmıştım onu 2g benim kendi şahsi telefonumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 3g'li nokia e-71 düşünürmüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 DANIEL STRIKES BACK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 daniel sen bir iphone aliyorsun, bir satiyorsun, bir takas ediyorsun. valla anlamadim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 legendary notebooku vardı arkadaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Amerikadan kaçak getirenler sonu böle olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 malesef nakit düşünüyorum takas olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 daniel said: Her türlü takas teklifine açığım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ahahaha şaka gibi bu adam Daniel said: Her türlü takas teklifine açığım trainspotting23 said: 3g'li nokia e-71 düşünürmüsün Daniel said: malesef nakit düşünüyorum takas olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 açığım ama o takas teklifini istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 2g için çok uçuk bir fiyat.. biraz daha inmelisin artık 3g'ler bile 650 lira.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 az önce girip bulduğum iphone 2g 8 gb fiyatı : 550,00 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 scorch said: ahahaha şaka gibi bu adam Daniel said: Her türlü takas teklifine açığım trainspotting23 said: 3g'li nokia e-71 düşünürmüsün Daniel said: malesef nakit düşünüyorum takas olmaz ahaahhahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bu arkadaş lsd yada mantar yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 fiyatta bişeyler yapabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 "roket adam" said: scorch said: ahahaha şaka gibi bu adam Daniel said: Her türlü takas teklifine açığım trainspotting23 said: 3g'li nokia e-71 düşünürmüsün Daniel said: malesef nakit düşünüyorum takas olmaz ahaahhahaaha fena fail olmus =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 parayla takas edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Hayir, takas yok dedi, nakit istiyormus. Takas yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar