dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ufak bi sorum var 15 inç 2. el arçelik monitör fiyatı nedir kadar ne eder? edit: hatta daha altı için 14 inç ne eder onuda sormuş bulunayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 lcd oldugunu varsayarsak 120-130 tl demiştim ama :D crt ise 20 ye kaktırabilirsen iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 kaç inç olduğunu bilmiyorum ama ufak cetvel var elimde ölçüyorum =) çaprazlama 35 cm gibi bişey çıkıyor arçelik ve 2. el 60 liraya aldım bunu 20 30 a bulursun diyor arkadaşlar nedir bu durum peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Alıyor musun, satıyor musun? (Marka verdiğine göre satıyor heralde dedim ama 14'ü de sormuşsun.) edit: satıyorsun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 pazar alanına açtım ama alıp satmıyorum aslında kazık mı yedim onu öğrenmek istedim farklı bölüme mi açsaydım diye tereddütteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 15" lcd monitor 60$ max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 yaklaşık ufak bi sapmada olsa 35 cm gelen bi ekran 15 inç midir teknoloji cahiliyim de ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konu alım/satım için açılmamış olduğundan burada bunu sormamın bir sakıncası olmadığını düşünüyorum; Bende de 17'' bir monitör var (CRT), satsam ne kadar eder? Elimde bom boş duruyordu, konuyu görünce aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 35/2.54=13.77 inç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 13.77 inç ikinci el arçelik marka crt monitör ne kadar eder diye düzgün haliyle sorayım o zaman sağolun hep birlikte bi soru çıkarttık ortaya heh kazık yemiş gibi bi durumdayım sanırım öyle geliyor bana 60 lira eder mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 20-30 milyona satarsan iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Üzgünüm ama sanmıyorum edeceğini, piyasayı da bilmiyorum ama bence fazla 60tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 philips,samsung gibi markaların 17" flat monitörlerinin temiz sorunsuz 2. elleri 50-60 milyon civarına satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 e bu monitörü gidip adamın kafasına atayım yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 eğer 2. el 14" monitöre 60 lira verdiysen,evet bence at =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 sana bakmanı öneriyorum 17' samsung lazım olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 oha direk spas12 verilir mi abi,bari ufak bi tabanca filan verseydin :D gerçi bunun kargosu bedavaymış ;O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ee ben bu bilgisayarcıyı aradım 13 inç yokki diyo 15 galiba bu verdiği yarında açıkmış daha büyük istiyosan gel bak dedi bi fiyat farkı durumu olcak tabi 19 inç gelcekmiş bide bunun rengi sarı marı görünüyo eski görünüyo ama diretti adam beklemekten sararmış diye lol sana verdiğim 1. el dedi benim kafa allak bullak yani olaya şuan tekrar bakınca herşey normal görünüyo siz ne diceksiniz bu işe? edit: lcd için verilmiş o fiyatlar ben her türlü ahmak ve süzük konumundayım gene ne güzel ya o kadarda iyi bi insanım nelerle uraşıyorm niye allahım asdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 haha silah güzelmiş bu arada param olur olmaz alıp kendi üzerimde deneyeceğim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 dostum o monitör 14" , 13.79 çıkıyor cm > inç hesabı yapıldığında. o da düz hesap 14" ediyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 yarın oradan kanlı bıçaklı olmadan çıkmayı umuyorum ben zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ordan verdiğin parayı al bi daha da gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 geçmiş olsun üzüldüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 benim 17 philips duruyodu temiz satmaya üşendim komşuya verdim. 20" lcd de kralmış. bundan sonra 17" de kullanamam ben be kötü valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 gitmekten vazgeçtim önemli değil parasınıda iyi günlerde harcasın yani napıyım.kaba saba davranmaya gerek yok yakıştıramadım şimdi kendime, düzgünce bişeyi araştırmadan atlamamak lazım ticari dünya böyle kazık yemezsen sonradan böyle münakaşalara girmene de gerek kalmaz dikkatli davranmak lazım; şu sıralar mantıklı düşünemiyorum genelde, bu saçma topic de pazar alanını güzel süsledi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar