Queen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Küçükken okuduğum bi kitap vardı resimliydi. Kitabın bi yerinde kahramanımız bi kabile keşferdiyordu ve o kabiledekilerin kulakları çukulatadandı ve yenilebiliyordu. Bi süre sonra yeniden çıkıyordu. Bilen var mı acaba? Resimlerde mavi renk ağırlıktaydı diye hatırlıyorum.
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mike Tyson Harikalar Diyarında :D:D:D:D:D:D:D:D:D
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 oha eve hatırlıyorum ronald dahl kitabiı oaliblir o.. ama emin değlim
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Werewolf said: Mike Tyson Harikalar Diyarında :D:D:D:D:D:D:D:D:D HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAH
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Biliyorum ben o kitabı ya içinde bu resim vardı dimi
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Werewolf said: Mike Tyson Harikalar Diyarında :D:D:D:D:D:D:D:D:D ashdsAHAHAHAHAH
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Werewolf said: Mike Tyson Harikalar Diyarında :D:D:D:D:D:D:D:D:D (tu)
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Werewolf said: Mike Tyson Harikalar Diyarında :D:D:D:D:D:D:D:D:D auhauhauhauhasssss
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 lan paso aratıyorum fetiş siteleri falan çıkıyox
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Werewolf said: Mike Tyson Harikalar Diyarında :D:D:D:D:D:D:D:D:D ahuauhahua birayı püskürtüyodum monitöre
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Werewolf said: Mike Tyson Harikalar Diyarında :D:D:D:D:D:D:D:D:D Werewolf Yine Formunda :D:D:D:D:D:D Werewolf Sandalyeden Düsür Bizi Werewolf Kuzenimi de Düsürürsen Seni Marha Dolara Bogaram
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Queen said: lan paso aratıyorum fetiş siteleri falan çıkıyox valla en sevidğim şeylerden biri spesifik şeyleri googleda aramak, doğru kelimeleri bulmaya çalışmak. 3 dakka içinde kabile çukalata ve kulak kelimelerini kullanarak gerek tırnak işaretli gerek tırnak işaretsiz onlarca kombinasyon denedim. İnşallah bi 15 dakka daha uğraşıp sonuca ulaşıcam kjsfhsldf
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 biz elimizde hiçbir ipucu olmadan feyrouz mudur nedir o içeceğin adını bulduyduk. google tanrı diyoruz da inanmiyorlar işte...
Öne çıkan mesajlar