sufle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 uyuma bari saat olmş 3 zaten. 5 saat uyusan nolcak uyuduğuna değmez sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 uyuma bari saat olmş 3 zaten. 5 saat uyusan nolcak uyuduğuna değmez sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 dayı naptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 AHAHAH bu ne tam pati giderken yazdm 2349348 tane çıkmş sori=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ziyadesiyle salak bir topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 bananaphone <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 uyudu mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Hotdog said: uyudu mu lan Ümid ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 aquila said: digerlerini niye uyandirdin lan, vicdansiz. hakket ha cok adisin. bana böyle birsey olmadi ama korkuyla aglamaklik bir duruma gelmek ve aile bireylerinide kaldirma noktasina gelmisse olay ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þeytan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 hepimizin hayatında var o esrarengiz ses , hep gece olduğunda bi yerden garip bi tıkırtılar , translar , sinyaller duyarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 EVDEKI SES EVDEKI SES BAM BAM MIKROFONDDA KERIM TER AKIYO SIRTINDAAAN KOLAY DEGIL BOLE RAPTE YERINDE DURMAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ee ne oldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Vicdan azabı o ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ilk mesajı atan tipten bitane de benim üst ranzamda yatıyo ağzını burnunu kırasım var böle tiplerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 başlıyorum anlatmaya... okulda benim sürekli kavga ettiğim bir grup var...böyle 3-4 kişiler... bizim okulun bahçesi böle tepe gibi..bende yanımda biri kız biri erkek oturuyorum.baktık bi ara o grup ve yanında bi sürü kişi daha var. ben dedimki kalkalım hiç uğraşılmaz falan die..ama onlar kavgalı oldumu bilmiolarmış.neden falan filan derken bütün o insanlar yanımızda bitiverdi..o insanlarla ben tartışıodum orda..bizim sınıftan ve başka sınfılardan bi sürü arkım geldi (çounluk erkek) bi sorun mu var dediler..evet falan filan dedim onlarda yanımda bekliolar nolur nolmaz die..çünkü onlar baya kalabalık ve hepsi otçu falan tipler... arkamdan arkadaşım dediki sözü unutma dedi..bende dedimki asla aptallarla tartışma önce kendi seviyelerine çekerler sonrada tecrübeleriyle yenerler ben bunu dedikten sonra herkes birbirine girdi çok hızlı bi şekilde... öle anlar geçtiki hatyıramıyorum bile... sonuç : arkadaşım beni o gruptaki en gıcık olduum kızın üstünden çekerken kızın burnu kırılmış ve azından burnundan kanlar geliodu...olaylar bıçaklanmaya kadar gelmiş.. heryer kan içinde..tabi biz hemen kaçtık çok hızlı gelişti olaylar zaten ama görünenlerin hepsi disipline gidip uzaklaştırma aldı..kaçabilen 3 kişi falan... inanılmaz bi vahşete dönüştü..ilk başta ben ve kızın kavgasıydı aslında..... kendimi suçlu hissediuorum ama onlarda bize saldırıp bıçaklicaklardı okuldaki disiplinde ilgimi çekiyorki bu nasıl bi okuldur ya..yeni geldim okula zaten..ne kadar irençliktir okulda öyle insanlar olması...sevmiyorum bu tür olaylar sevmicem yinede kendimi suçlu hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Helcaraxe said: EVDEKI SES EVDEKI SES BAM BAM MIKROFONDDA KERIM TER AKIYO SIRTINDAAAN KOLAY DEGIL BOLE RAPTE YERINDE DURMAK http://www.youtube.com/watch?v=Npvb53x32CQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 nası yaa :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Giovanni said: arkadaşım beni o gruptaki en gıcık olduum kızın üstünden çekerken kızın burnu kırılmış ve azından burnundan kanlar geliodu. kız dövmek güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ona diyorum nası yaa diye bende. yani komple mesaja diyorum. adam ses diyo öteki kavga falan yazmış niyeki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 OLM ARENDA LAN NASI UNUTTUNUZ YILLARIN EFSANE TOPİĞİNİ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 abi hakkaten arendanın konusu nasıl unutulur.. yen iyetmemisiniz ULAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 abo reziller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 sory baps :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar