Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO:Nimloth

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Verlure said:

tymaron fln iyi adamlar ama kadroda rescue gibi stafflar olmadıkça çömezlerle bu iş yürümez uonun kalitesini düşürüyolar, vallahi ben bi shard açicam üye alımları kapalı olucak, üye olmak için bizzat msn veya telefon yolu ile konusucam tatmin olursam üye edicem amk

mesajı okuyunca 'aha kılıçlı kantırcı' diyesim geldi eauheasd
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Merhabalar,

Hakkımda veya Nimloth hakkında yazılan abuk sabuk mesajlara cevap vermiyorum artık. Son durum hakkında birkaç bilgilendirme yapıcam ve gidicem.

Sunucuda oyun içi stabilize sağlanmış durumda. Online sayısı benim için o kadar önemli değil. Şuanda ortalama 80-100 arası player var. Kış dönemindeyiz oyuncu sayısının düşmesi çok normal. Kalan eksikliklerimizi yaza kadar fazlasıyla gidermiş oluruz. Yazın da Türkiyenin en kalabalık ve stabil sunucusunu görmüş olursunuz =)

Forumlarımız aktif.
Connector çok yakın zaman içerisinde geliyor.
Sitemizdeki istatistik kısmı da güzel özelliklerlerle kısa süre içerisinde aktif olacak.
Mesaj tarihi:
Bunun Türkiye'nin teki olmakla alakası nedir? Benim hedefim yazın Türkiye'nin en kalabalık sunucu olmak belki? Kimi ilgilendirir ki bu. Kimseyi zorla oyuna sokmuyoruz zaten player kendi karar veriyor.
Mesaj tarihi:
yok ben zamanımı öldürüyor diye bıraktım üstteki postuda pislik olsun diye attım asdf.

o diilde bu kadar kötü mü ya gm ler ben ilk açıldığında madenlerdeki sorunlardan sebeple baya bir haşir neşir oldum gm lerle iyi insanlar gibime geldiydi.
Mesaj tarihi:
Player vendorlarda olan olaya ne demeli. Adam blank rune e isim vermiş +15 katana diye ve 500k san satışa sunmuş. Vendor listesinde +15 katana 500k olarak gözüküyo. Almak için tıklıyosunuz ve süpriz. Çantanda 500k değerinde blank recall rune. :D Page attım bu ne boyle diye. Serverda dolandırıcılık serbestmiş oyle dediler.

Düzeltemedikleri şeyi legal yapmışlar çözümleri bu.
Mesaj tarihi:
Explosionu kaldıran , stealingi heba eden sunuculardan biri olmaktadır ne yazık ki.. Eminim ki Avatar , Mondain'in kristalini patlattığına pişman olmuştur. Bu kadar shardı nasıl yaydım demektedir.
Mesaj tarihi:
Hayır ortamı kızıştırmayın. Sunucu sahiplerinin iyi insanlar olduğunu biliyorum ama yetkililerinize biraz müdahale etmeniz şart çünkü oyuncunun sürekli oyununu bozuyorlar.
Mesaj tarihi:
NeroWarden said:

Player vendorlarda olan olaya ne demeli. Adam blank rune e isim vermiş +15 katana diye ve 500k san satışa sunmuş. Vendor listesinde +15 katana 500k olarak gözüküyo. Almak için tıklıyosunuz ve süpriz. Çantanda 500k değerinde blank recall rune. :D Page attım bu ne boyle diye. Serverda dolandırıcılık serbestmiş oyle dediler.

Düzeltemedikleri şeyi legal yapmışlar çözümleri bu.

rune şekli çıkıyor allahtan ona dikkat ederek oynuyorum devamlı, arrowlara da yapıyorlar nasıl oluyorsa artık.

hani düzeltemicekleri bi şey olsa içim yanmıcak ya.
Mesaj tarihi:
Halledicez o problemi. Yalnız itemi alırken dikkat ettiyseniz resmi çıkıyor. Gidip rune şeklindeki itemi Frenzied Ostard diye yada +15 katana diye alıyorsanız da pek söyleyecek birşeyim yok. Ama yine de satılacak itemlere açıklama eklenmesini kaldırıcam.

Bu arada yeni connector geldi. Detaylı bilgiyi anasayfamızda bulabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Sorun bu tür bişey değilki michaell. Page attığımızda aldığımız cevap. Düzelticez dense gam yemicem. Dolandırıcılık serbesttir. O vendordaki bugda dolandırıcılık sınıfına giriyor diyor adam.
  • Yeni Oluştur...