NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Olmaması gerek zaten. Ingame müdahele edilmesi çok yanlış. Oyun dinamiğinde varsa kullanılır. Bu zırt pırt dililong diye gelen server mesajlarını kapatmanın bir yolu yokmudur? Connector ile ilgili bir sorununuz var birde. .Net framwork hatası verdiğinde quit diyorum. Connectoru kapatıyor hata felanda almıyorum ondan sonra. Sonuç olarak ne oyundan atıyor beni connector olmadığı için nede farklı şeyleri engelliyor. Bilmem anlatabiliyommu.
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Connector şu an devre dışı bir süreliğine, gir oyna istiyorsan işte sakin =)
Michaell Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Connectorun hostu kapalı olduğu için böyle bir sorunumuz var. Uonun içindeki Nimloth.exe ile girebilirsiniz.
ChemistryIsMyDestiny Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Bende başladım servera :D
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Su server mesajları ciddi spamlanıyor yalnız. Onları kapatmanın bi secenegini sunarsanız, ya da daha az, sadece gercekten bilgilendirecek olan mesajları yayınlarsanız daha iyi olur. Mesela aynı mesajı 1 saat icinde 10 kez gormek pek hos olmuyo. Bi de Llama tame edenlerin isimleri falan geciyo altta, banane yahu :)
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 abi oynayanlar nicklerini yazsa ya? elrohim ben.
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 süper, prudent'ı da görüyorum forumlarda ben.
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 çok lamer server. speed, easy hepsi açılıyor, ben de açtım
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ms-miner-tailor falan böyle crafter skilleri olan char satılıktır aeuhaueha
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Connectoru bekliyoruz. Şu anda açılıyo her bi şey. Nicklerim; Nero Weasel
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 [email protected] ekleyin benim 7-8 arkım daha var oynayan guild falan kuralım alayına gidelim diyorum =)
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Kalemizi aldık biz 3 kişiyiz. Guild için uraşıyoruz. Yanlız şoyle diyim bu Michaell de dahil staff kadrosu rezil. Başlamak isteyenlere lafım stafftan medet ummayın. Hakaret eden staffmı ararsın speed yapana ben soyledim arkadaşa bir daha yapmayacak diyenimi ararsın. Komedi dans grubu gibi buranın staffı. Ben oyunuma bakarım staffla işim olmaz derseniz buyrun. Staff dışında gayet eğlenceli güzel server. Ben senelerdir düzgün işini yapan staff görmedim. Alıştım boyle komikliklere.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Ben oynarken oyun içi sorunlarda buglarda vs. ilgililerdi de böyle hile olayına göz yummaları efsane olmuş. Michael uyuma sabrımızı taşırma!
Riddler Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ödeme yapılmadıgı için kaptılmıştır nedir yahu
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 connector bozulmus uo klasorunun icindeki nimloth client'ından giricen. staff olayını da fazla takmayın kafaya, ben su ana kadar bi sorun yasamadım ama actiona da girmedim henuz. biraraya gelirsek karsımıza cıkan sorunları daha rahat kabul ettirebiliriz, eger bir problem olursa. umarım olmaz. pru'yu ekledim ben.
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 şimdi bu nimloth a baslamaya yeltenmiştim 3 hafta once kadar sonra dedimki cilenti indircem char accam char kascam (ki dummy yok dedi arkadas) sonra item bulcam hazırlancam act yapcam milletle kavga etcem aile için para biriktir kur et ohoo ztn daha yeni char kastım zor zaman alır gelmem arada arkadasınkinden girerim :D
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Ahahaha az once staff algos diye biri yell geçti. *Gecekondu gibi ev kurup savaşırken ona kaçanlar alan ihlali suçundan jail alır ve evleri silinir* Algosmu Malgosmu bilmiyorum ama tümüyle oyundan bi haber staffların kurduğu server bu. Yakında patlar boyle giderse.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 abi kendi charları ile action yaparken birileri evlerine kacınca dellediler herelde. saka falan olsun yukarda gordugum lutfen.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 euhauehua çok ilginçmiş olay gerçekten. stuff tır, ne yapsa yeridir.
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Burda mantikli davranmis bn staff olsam player char acsam tam kescekken eve kacan adama ban atardim :D
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 toggie said: abi kendi charları ile action yaparken birileri evlerine kacınca dellediler herelde. saka falan olsun yukarda gordugum lutfen. amma abarttınız yav, biraz tecrübesizlik var o kadar yani. staffla ilgili büyük sorun çekerseniz de atın pm bana ben msnden iletirim direk sdf. bu arada bugün guildi kuruyoruz hepinizi beklerim (isim bulamadım gerçi daha ehjeuheu)
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 goctu server ilk defa bu kadar uzun sure giremedim.
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 NeroWarden said: Ahahaha az once staff algos diye biri yell geçti. *Gecekondu gibi ev kurup savaşırken ona kaçanlar alan ihlali suçundan jail alır ve evleri silinir* Algosmu Malgosmu bilmiyorum ama tümüyle oyundan bi haber staffların kurduğu server bu. Yakında patlar boyle giderse. kendisini şahsen tanıyorum, ve kendisi maldır. staff takımının kalanını severim bu arada.
Öne çıkan mesajlar