paramecium Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Selam, 1.6TDI DSG ama değil mi? Saygılar.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 porsche motoru olsa ne yazar abi, sonucta polo.
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Selam, Sana Polo yok :D Saygılar.
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 abi eet 1.6 DSG şanzuman. bilmiyorumda benide çok caydırıyo yani ..
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 yani şunu merak ediyorum aynı zamanda DSG Şanzıman 1.6 için hani toyotanın kiyle çok fark edicek mi neticede ? ya abi araç güzel ama hiçbi donanımsal katkısı da yok yani,buna bi jant taksam yarın öbürgün edicek 40 kaat zaten. e toyotada hepsi hazır 40 kaat yani ..
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Selam, Motor ve şanzıman Toyota'da bulamayacağın nitelikte. Otomobilden beklentine bağlı neticede vereceğin karar. Eğer Polo anlamsız bie seçim olsaydı bnugün kimse Polo almaz, Auris almaya koşardı ;) 1.4D M/M şanzıman yerine 1.6 DSG bana daha çekici geliyor. Bunun üstüne otomatik klima, sürücü/yolcu koltuğu yükseklik ayarı ve bel destekli koltuk, yükseklik ve açı ayarlı direksiyon oldumu tamamdır benim için :) Saygılar.
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 yükseklik ayarlı ön koltuk varmış,yükselik ve açı ayarlı ön koltuk başları,yükseklik ve derinlik ayarlı servo hidrolik direksyon. abi beni caydıran 2 şey var en önemlisi Jant,2.side direksyonda böle kontrol falan olmaması gerçi çok mantıklı bişi diil tabi,artı sis farı falanda yokmuş. hani ne bilim aslında soğumamın en önemli sebebi jant yani :d bide bişi soırucam bu DSG şanzumanda tiptronic gibi mi ? kendim değiştirebiliyomuyum ?
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 bi sorum daha olcak arkadaşlar,185/60 R15 lastikler yazıyo üstünde,ben buna lastiği değiştirmeden 16" jant takabilirmiyim ? bu görüntü olarak ince lastik gibi bi görüntü mü yaratır ? artı böyle birşeyin yakıt tüketimine veya araca zararları var mı ?
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Selam, Vİtesleri elbette triptronik gibi +/- yapabileceksin. Sis farı olmaması çok saçma, sırf vitrin olsun idye koyuyorlar artık. Jant pek takılınacak nokta değil. Lasitklerinle pek oynama. 16" yapmak istersen 205 falan yapman icap edecek genişliği ve o çap için de oldukça düşük yanak kalınlığı seçmen gerekli ki bu da konforunukırpacak, lastiğini riske sokacak. Saygılar.
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 şimdi abi şu kafama takılıo,üstündeki lastiği deiştirmeden direk gitsem 16" jant taksam ki üstünde 15" jant var kapaklı, sıkıntı mı olur diyosun ? yada hiç lastiği bozmadan 15" aliminyum jant takcam ama onuda araştırdım göremedim 15" jant bu arada abi gerçekten çok yardmcı oluosn çnkü son noktalardayız artık alım konusunda ve 3-5 kusur kafamı karıştırıyo.allah razı olsun senden : ) bu sis farı yok ama abi yuvaları var heralde,o kötü bi görüntü sağlar mı araçta ? bide tecrübelerine dayanarak soriim sen nedersin polo mu auris mi ? özellikleri biliosun
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Selam, Tip ve malzeme olarak Auris beni tatmin eden bir araç değil. Tamam çok afilli bir duruşu var ama bilmiyorum, yine de itici geliyor. Diesel motoru beklediğimden zayıf ki bunun nedeni 1.4 olması ve ayrıca şanzımanlar kıyas kabul etmez yani. Eğer sislerin yuvası varsa, sonradan serviste de taktırabilirsin ;) Aracı aldıktan sonra lastik basınçlarının yazdığı yerde sana mevcut lastik/jant olasıklarını gösteren bir etiket olacak. Oradan aynı çapa yakın bir opsiyon yapabilirsin. Hatta 16" çıkma VW jantı da bulabilirsin çıkmacılardan. Sana kazalı bir araçtan çıkanları verebilirler. Saygılar.
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 abi çok teşekkür ediyorum önce,yani lastiğin oranları doğrultusunda 16" jant da takabilirim direk ?
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 lastik isi mutlaka halledilir auris kullanmadiysan git o otomotik vitesli araci bi dene sonra poloyu dene sansin oldugunda. polo buyuk ihtimalle daha iyi bir izlenim birakicaktir, auris buyuk bir hayal kirikligiydi benim icin
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 auristen caymış durumdayım zaten şu aşamada. açıkcası 2.el güzel bi araç varsa audi,bmw o tarz mümkünse en düşük KM'de onlarada biraz göz kırpar oldum ama 2.0 dizel bi bmw'nin yakıt tüketimi nasıldır mesela ? veya 1.9TDI bi audi'nin ? zaten en olmadı polo eylül sonunda geliyo,kaporası yattı,hayırlısıysa o aracı alıcam zaten de ..
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ya şu honda jazza baktmda,donanımsal olarak çok bomba bi araç ama dizeli yok,ama yakıt tüketimide dizel astrayla aynı,dizel araç gibi. bu yarın öbür gün gider gene 1 depoyla 450-500km yaparsa ama ayvayı yerim,varmıdır bunların bu tarz bi durumu ? hakikaten 1 deposuyla dizel gibi 700-800 görülür mü ?
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 astra dizel doğru kullanımla bir depoyla şehir dışı 1300km rahat görür ben gördürcektim de annem de kullandı arabayı hız sabitlemesi oldukça başarılı, onunla da yetinmeyip yokuşlarda kademeli hız düşürürsen daha da iyi sonra araba bir kere gazı aldı mı durmuyor düz yolda, gazdan çekiorum kırmızı görünce frensiz durmuyor
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 astradan çok soğumuş durumdayım hiç düşünmüyorum bile şu aşamada açıkca sölemek gerekirse ..
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 benim fikrim hala 38 milyara polo alınmayacağı yönünde. 2. el bmw 1 serisi falan bulacaksın neredeyse, 38 milyara polo nedir abi kesinlikle israf. ha zevk meselesi ok de yani. bi yere kadar.
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 abi alternatif araç söyleyin diyorum 38 e dizel otomatik kimseden tık çıkmıyo ? aylardır bakıyorum 2.el'lere mesela 1 serisine hiç gelmedim,e bmw var ama hepsi 160bin KM de,ben aracı aldığımda allah nasip ederse 5-6yıl sürücem 2 yılda bi araç değiştirme gibi bişi söz konusu diil ? e 38 kaada ne aliim abi ? açık konuşiim astra alcaama polo alırım 38 kaata çünkü donanımsal olarakda daha artısı var bi kere,kalite desende bence VW kalitesi Opelden daha iyi artı ben şu anda da polo kulllanıcısıyım ve çok memnunum. bide şunuda unutuyosunuz astra da alsam 1.3 motoru var auris alsam 1.6 motor var bu ufacık polo'nun üstünde 1.6 TDI motor var,artı şanzımanıda DSG ki son yılların parlak yıldızıymış :d ha benim soğumamın tek sebebi jant olayı oldu,ama oda halledilmicek mesele diil.illede polo alıcam demiyrum ama bu araç alınmaz diyenler bana alternatif araç göstersinler ? 2.el araçlarda bile hep piyasada corollalar aurisler var arkadaşlar bide şöle bi gerçekte var şimdi araç alırken bu aracın kasko bedeli,vergisi falanda var. 2.0 bi araç aldığım anda yılad ödediğim vergi 3.5 milyar oluyo,kasko fiyatını sölemiyorum bile dolayısıyla herşeyi düşünerek hareket etmek lazım,param var aracı aldım bitti olmuyo. bende biliyorum 2006 model(yeni kasa) full otomatik 60 bin KM de opel vectra var,35 kaat,alcak durumda var ama bu aracı aldığımda yaktığım yakıt nası olcak ? vergisi,kaskosu nası olcak? dolayısıyla bir sürü şeyi düşünerek hareket etmek lazım. baktğım zaman bu fiyat aralığında olan dizel-otomatik araçlar, renault clio,fiat punto,fiat linea,opel corsa,opel astra,vw polo başka da elle tutulur hiç bi araç yok ... e varsa önerisi olan buyursun artık ne diim :d Not: bu arada yeni polo golften çok daha güzel olmuş görsel olarak,israf olcak bi araç da diil yani,niye israf neye göre israf
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Selam, Saab 9-3 1.9D araç var misâl. 40-44bin TL aralığında sağlam donanımlı bulabilirsin ;) Alım-satım vergisi ve MTV'si ne tutar bilemem ama :P http://www.sahibinden.com/!!!!_tum_bakimlari_yeni_yapildi_acil_masrafsiz_!!!!-05WQQaXQQ15968409WQQpXQQdisplayitem http://www.sahibinden.com/saab_9_3_vector_tid_garaj_arabasi_inanilmaz_temizlikte_dikkat_e-72WQQaXQQ14884736WQQpXQQdisplayitem http://www.sahibinden.com/vector_prem_2_1_9_tid_full_full_hirsch_performance-39WQQaXQQ13097648WQQpXQQdisplayitem Servis, 2.el değeri, bakım masrafı, sorun çıkartma oranı... gibi faktörlerden nazarındaki ağırlıklarına göre bir değerlendirme yapabilirsin :) Saygılar.
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 abi 38'in üstüne çıkma şansım yok,39 bile vermiyolar yani : )
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 al 28e bi hafif ticari geç git. 1000km yol yaparsın bir depoyla 10 liran da cebinde kalır.
screwy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Valeron said: ya şu honda jazza baktmda,donanımsal olarak çok bomba bi araç ama dizeli yok,ama yakıt tüketimide dizel astrayla aynı,dizel araç gibi. bu yarın öbür gün gider gene 1 depoyla 450-500km yaparsa ama ayvayı yerim,varmıdır bunların bu tarz bi durumu ? hakikaten 1 deposuyla dizel gibi 700-800 görülür mü ?arkadasın jazz i 700-800km arası yapıo bi depoyla yaklasık 1.5 senedir falan war.. ornek olsun die seetttim XD bi de kullanımı cok tatlı..cok hatun arabası gibi duruyo ama yine de icine binince surunce gayet guzel..
Öne çıkan mesajlar