Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dizel otomatik araç

Valeron

Öne çıkan mesajlar

yani astraya elegance'a girersek fiyat 40 oluyo ki benim için fazla oluyo,diğer türlü Linea 38 e bitiyo.

bu linea'lar gerçekten astrayla falan kıyaslanamıcak araçlar mı arkadaşlar ya ? herkes öle bi bahsediyo ki korktum açıkcası.
toyotalar için de durum aynı mıdır ?

artı şunu sorucam ki bence çok kilit bi soru,şimdi bu opelin sitesindeki astra fiyatları 2009, 2010 modeller çıkınca 2009'unun fiyatı düşer dendi konu içerisinde, bu şuanki fiyattanda mı düşer yoksa şu anki fiyattan satılır 1-2 ay sora mı düşer ? çünkü Eylülde gider 2009 Astra alırım,ekimde 2010 çıkar 38 kaat saydıım araba 32-33 e düşersede üzülürüm bildiğin yani :d

bu model-fiyat değişiminden dolayıda biraz Linea'ya kayıyorum yani 2010 çıkınca 2009 fiyatı düşcek ya ama bunlar çok kısa aralıklarda olursa o zaman bayağa bi koyar,ha ocakta 2010 çıkar eyv sorun olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Selam..

4 Kapı araç alıcaksan hb astralar 307 ler hyundai i serisi falan bunlar bence gereksiz.

madem 30 32 bin paran var ve eski volkswagencisin jettaları düşünebilirsin.Hem görüntü itibariyle hem güven itibariyle hemde donanımıyla 30 binin karşılığını vericek bi araç.
Sosyal ağlarda paylaş

Easytronic gibi otomatikleştirilmiş manuel viteslerin tümünde (M/M, i-Shift, gibi adı ne olursa olsun) her markada istisnasız vites geçişleri sarsıntılı. Araba kendisini bir kasıp vitesi attım ben diye kendini hissettiriyor.

Burada püf noktası, otomatikleştirilmiş vitesi aynı manuel vites gibi vites atacağı zaman ayağı gazdan çekerek kullanmak. Eğer ki dip gaz yapıp sürekli bir ivmelenme beklerseniz hayal kırıklığı yaşarsınız :)
Sosyal ağlarda paylaş

Eed otomatik olunca fiyatlar aşırı artıomuş ben hiç otomatik aramamıştım zaten 3-4 tane satılık araç var.

Alternatif olarak peugeot 407 ve Opel Vectralarada bakabilirsin..

edt:Bu arada sahibinden de falan verilen ilanların fiyatlarını baz alma abi ben 7-8 bin indirğimi çok bilirim.
zaten verilen ilan tarihleriyle fiyatların alakası yok sen 32 binim var getir arabayı dediğinde işler değişir bi anda ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Vodan said:

Rerore said:

Vodan said:

Hepsi dijital buton nesi odun?

kullanım pratikliği yok

Valla kardeş bişeyi uzun uzun yapmaktan çabuk sıkılan biri olarak bana sorarsan gayet pratik. Şimdi düşündümde belki Elegance'tır senin gördüğün.. Dijital klimalı versiyonda kullanım biraz daha zor gerçekten. Enjoy'da klima manuel olduğundan oldukça basit.

http://3.bp.blogspot.com/_KrjPsbnEsgA/SmImJloIoQI/AAAAAAAAAYc/UkeQqqWxPDs/s1600/astra_design_018%2Bcopy.jpg

bu yeni konsol mesela, bu kadar buton, tuş, eskisini de aratıyor
Sosyal ağlarda paylaş

abi yılda 10-12bin km arası bişi yapıcam abi ama yok abi 137 binde araba almam ben yani giderim 0 uyduruk bişi alırım ama 137 binde arabayada 38 kaat vermem yazık günah bence ya :d hani sizler kadar anlamıyorum bu işten,ne kadar gider daha o araba,ne kadar dayanır falan ama neticesinde 0 arabadan kalkıpta 137bin km li arabaya geçiş başta ailem olmak üzere bneim içinde psikolojik bi yıkım :d
Sosyal ağlarda paylaş

Konu güncel Astra olduğu için ben 2 gündür iç mekan diye aşağıdakini kastediyorum. Senin koyduğun karışık görünüyor gerçekten. Insignia'nın ki de bu şekilde ama içine girince iyi bir ambiyans var.

Bu arada paramecium peder bey'in arabayı satmaya çalışıyor bence :P

Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Bence yeninin içi daha güzel. Çok daha işlevsel duruyor. Menülerde bilmem nerelerde kaybolmana da gerek yok :)

Pederin arabaya ben sulanıyorum şu an Vodan. Dün 110km/h'ı geçmeden otobandan eve gideyim dedim; 6,6lt/100km yaktı hayven. 6,6x3,34/100=0,22TL/km

Ben LPG ile 0,20TL/km rakamını yakalıyorum :(

Çok pis bilendim, 19TDI multitronic A4 bakmaya başladım :P

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...