empat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 arkadaşlar bi arkadaşımın doğum günü yakınız hatta biraz duygusal bişeyler war gibi ama aleni bişeyde yok.ona güzel,hatırlayabileceği bi doğum günü hazırlamak istiyorum parlak bi fikri olan?çok abartmadan ama aklında kalacak güzel bi anı..??daha çok dışarda bişeyler düşünüyorum.yardım ederseniz sevinirim 3 gün kaldı d.gününe aklıma hiçbişey gelmiyo:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 çıkar masaya vur şaşırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 jkashdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 İçkisine date rape drug at. Hiç unutamayacağı bir gece yaşasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ha ha ha komiksin sekerim.sen öyle yaparsın olunca ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Tamam tamam sinirlenme şaka yapıyoruz altı üstü. Bir sürü muffin al ismini yaz hepsinin üstüne mum koy falan. Arkadaşlarını da çağır. Al sana güzel bir gesture. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yok yok sana diildi lafım şu yukardaki saçmalığa çemkirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Evet sesu nun dediği gayet normaldi Greeny nin dediği olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Ucunu o kadar açık bırakmışsın ki. Dışarıda ama nasıl. Bir yığın insan çağırıp kalabalık birşey mi, sadece ikinize özel birşey mi? Onun dışında çocuk alkol alır mı, mesela dart oynar mı bunları dikkate almak lazım. Dart oynamayı falan biliyorsa dart oynanabilen güzel bir mekanda kalabalık bir buluşma eğlenceli olabilir. Hatta olabilir değil gayet oluyor tecrübeyle sabittir, kişisel olarak yakınlaşmak istiyorsan daha da müsait bir ortam olur, başbaşa kalınca çok daha zordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 greeny e dedim zaten bende. yok ikimiz olucaz sadece.dart oynamayı sewermi bilmiorum :S acaba karaoke ye falanmı götürsem bak aklıma geldi şimdi :)) evet alkol alıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 empat said: karaoke o biraz tehlikeli. Lunapark derim. Biraz klişe ama iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Yemeğe çıkar güzel bir yere masaya çık KADINIM OL diye bağır sdfdsf. Arkasına bakmadan kaçsa bile unutmaz amaç bu ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 biraz iddalıysan ve kendine güveniyosan iççamaşırı al yemeğe çıkar tabi bunu alırsan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 nedense empat'ı ben kız die biliodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 empat kız. izmirdeysen halen, asansöre götür bence. Hem madem duygusal bişeyler var, gece gece güzel gider orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Benim yarın sınıfımdan bi kız arkadaşımın doğum günü var , beyzbol sopası alcaz iki arkadaş.(ciddiyim) Sende gidip messi forması al bence dsagfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Nakamura said: empat kız. açıp gösterdimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 kermit said: Nakamura said: empat kız. açıp gösterdimi ? şair burada wepkemden bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 etmiyor da olabilir yalan olmasın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 [IMG]http://img54.imageshack.us/img54/1839/1231535.png" alt="" />[/img] 15 yaşında bi çocuğa alabileceğin en iyi şey game boy dur herhalde aklıma başka bişi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ginaly said: kermit said: Nakamura said: empat kız. açıp gösterdimi ? şair burada wepkemden bahsediyor. hahaha çok güldüm ya :) açıp göstermemmi gerekiyo inanmanız için?? herkeste erkekmişim gibi muamele yapmış hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Nakamura said: empat kız. izmirdeysen halen, asansöre götür bence. Hem madem duygusal bişeyler var, gece gece güzel gider orası. ya biliomusun onu bende düşündüm çokta sewerim oranın manzarasını ama ortamı bozulmuş oranın ya millet çoluğunu çocuğunu toplayıp gelio pazar yeri gibi olmuş:) başka yer önerin warsa alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 empat kız. ismi de burcu. kendisini de çok seviyorum. selam canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Frantic said: Benim yarın sınıfımdan bi kız arkadaşımın doğum günü var , beyzbol sopası alcaz iki arkadaş.(ciddiyim) Sende gidip messi forması al bence dsagfg. bence dikkat et o sopayı kafana yiyebilirsin:) ne alaka ya??imada bulunur gibi :)ha tabi kız beyzbol hastasıysa bişey diyememde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 sopa hastasıymış kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar