Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigaraya rekor zam !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeşilçam filmlerindeki sigara kaçakçıları geliyor aklıma asdf. limana gece yanaşan paket paket malbora kent taşınan filmler.

sigaradan alınan villalar yalılar, güzel kadınlar asdfas..

tabi ya dönsün 70 lere yine. kesin birilerinin oğulları kaçakçılık işine girer. hatta sigara 10 lira olmadan önce kamyon kamyon çekerler malı. bir günde çalıkvari bir grup daha oluşur felan.
Mesaj tarihi:
matama said:

ben striptiz kluplerinin yayginlasmasini istiyorum

bazen 2-3 erkek takiliyoruz adam akilli istedigimiz mekanlara gidemiyoruz, illede araci sok tanidik sok falan, e sonra gidiyoz reina meina

erkek erkege dans edilmiyor, ille hatun bulacan

ben acikcasi sole 2 arkadasimi alayim amerikadaki gibi birami ickimi alayim hatun oynasin dolarlarimi yapistirayim kucak dansimi alayim boyle bir ortam olsun istiyorum.

bence akp striptease klublerine bir el atsin.

dostum sence türkiyede striptease club olsa amerikan filmlerindeki atmosfer yakalanabilirmi? herşey yerinde güzel :P
Mesaj tarihi:
Gelir seviyemiz sanki aynıymış gibi sigara fiyatını belli bir standarta çekmeleri çok yoğun bir zeka göstergesi bence, bu çocuklarda iş var.
Ulan önce gelir seviyesini yukarı çekin, sigara kusur kalsın. Yasak eyvallah mantıklı hadi de bunda mantık bulmakta gerçekten zorlanıyorum yani.

Sigara burada çok ucuz diye bir şey de yok, sigara "orada" pahalı, ama bize göre pahalı. "Oradaki" adam bizim asgari ücretin bilmem kaç katı asgari ücret alıyor zaten. O adama girmiyor 10€ döşemek sigaraya. Öğrenci adama koyarsa zaten n çeşit tütün var, aromalı çarşafı bilmem nesi var, zilyon çeşit filtre cart curt var.
Çok şey istiyorum mantık falan tabi o da var.
Mesaj tarihi:
tütün sarın abi. 1 haftadır tütüne sardım, bu haber çıkmadan önce. iyi ki de başlamışım on numara birşey. 5 tl lik tütün 10293023 paket sigaraya bedel.
Mesaj tarihi:
İyide abi dünya'da kabul edilecek bir sistem ise bu kaçak sigara diyorsunuz yurt dışından aynı fiyata kaçırıp 9 tl'ye mi satacaklar hayrına ?iyi olur işte azaltırız hem aslında
bırakmayı istiyorum da kafam atınca falan canım çok istiyor zıkkımı haftada 1 paket yeter :D
Mesaj tarihi:
bence biraz suyunu cikartmaya basladilar bu sigara, icki olaylarinin. sahiden hos olmaz boyle birsey. yani sigarayi 10 tl yapsalar gene alan alir ama iste baya bi kufur yiycek yapan kisi veya kisiler =)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...