mrsandman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bence Gerard Depardieu birinci İkinci de Alman Aktör Moritzt Bleubtreu[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 jean reno derim[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 sean connery birinci gelir, ikinciliği de jean reno ile gerard depardieu paylaşır eğer birilerini unutmuyorsam.. dur bakayım.. ian mckellan da ingiliz idi sanırım, o zaman birinciliği sean connery ile paylaştırayım.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Gerard Depardieu Jean Reno[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Sean Connery Jean Reno[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ewan mcgregor da hala genç olsada iyidir.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 john malkhowic ?[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Robert De Niro italyandı dimi ? öyleyse robert derim
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Sir Anthony Hopkins karizması yeter :P[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Johny Deep[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 johnny ingiliz mi? amerikali diye biliyodum *!arastirir*[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Buraya göre USA'de dogmus.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 yok ben avrupalı olmasına dikkat etmedim.. söledim sadece sevdigim aktoru amerikali deep[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ulan avrupalı olmayan yokmuş ki, beyhude bir soru olmuş bu.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Anthony Hopkins,Sean Connery,Jean Reno,Gerard Depardieu.[signature][hline]VII.
Brook Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Jean Reno[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ?
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 şu an aklıma isim gelmio da buraya yazılanlar arasında bence en iyisi Anthony Hopkins[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Sir Sean Connery derım karızması yeter ayrıca Sir Ian McEllan da var[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Alexi_Septimus, 10 Haziran 2004 18:47 tarihinde demiş ki: Anthony Hopkins,Sean Connery,Jean Reno,Gerard Depardieu. +1 Birde Şener Şen demek istiyorum.[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş...
Öne çıkan mesajlar