Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi Avrupalı Aktör???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence Gerard Depardieu birinci
İkinci de Alman Aktör Moritzt Bleubtreu[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Mesaj tarihi:
jean reno derim[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
sean connery birinci gelir, ikinciliği de jean reno ile gerard depardieu paylaşır eğer birilerini unutmuyorsam.. dur bakayım.. ian mckellan da ingiliz idi sanırım, o zaman birinciliği sean connery ile paylaştırayım.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Mesaj tarihi:
ulan avrupalı olmayan yokmuş ki, beyhude bir soru olmuş bu.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Mesaj tarihi:
Jean Reno[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım...

Who is that ?
Mesaj tarihi:
şu an aklıma isim gelmio da buraya yazılanlar arasında bence en iyisi Anthony Hopkins[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
Mesaj tarihi:
Sir Sean Connery derım karızması yeter
ayrıca Sir Ian McEllan da var[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 10 Haziran 2004 18:47 tarihinde demiş ki:
Anthony Hopkins,Sean Connery,Jean Reno,Gerard Depardieu.

+1
Birde Şener Şen demek istiyorum.[signature][hline]İndim yarin bahçesine,
Parsellenmiş...
  • Yeni Oluştur...