Schweinsteiger Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Arkadaşlar benim bu konuda çok sıkıntım var.. Bir mağaza'ya girince birşey alıcam ama herşeyi beğenmiyorum tabi.. Çok arıyorum istediğimi bulabilmek için ve çok kasılıyorum mağazalarda birisi gelip zıplayıp buyrung flan yapınca birde mesela birşeye bakıcam bir jean katlanmış ona yüzeysel bakıyorum yani açıp dağıtmak istemiyorum yani almayacağım için falan arkamdan çalışanların sövmelerini tahmin edebildiğimden.. "Almicaksan niye dagıtırsın dallama" gibi sadsad özellikle marka mağazalarda :D oyşş fena Soruyorum bundan var mı xx hanım xx bey arkadaşa yardımcı olur musunuuuz şu bedenden getiriyor bakıyorum hıı guzel fiyatı ne kadar bu gömleğin 90 ytl uhh! Yani hı peki tamam kalsın demek için diyorum ulan ne desem ha ben sizi sonra ararım falan kolay gelsiiin ii çalışmalaaaar arkamdan sövmeyin ona göre.. En son levi's mağazasına girdim saolsun bi hatun vardı zıplamadı da üstüme özgürce dolandım baktım ettim bi pant beğendim sadsa ondan da 3 tane gelmiş bitmiş yarın gidip ankamall magazasında denıcem şansımı inşlh vardır. Sizinde böyle sorunlarınız var mı ? Çoğu zaman alıyorum birşeyi aceleyle bu yuzden sonra olmuyor üstüme ya da sevmiyorum gıymıyorum kalıyor kenarda öyle boşu boşuna :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 o insanlar senin dağıttıklarını toplamak için maaş alıyorlar. dolayısıyla mağazaya girip dağıtmak gayet normal bi davranış. denediğim tişörtü "onların da anası babası var ühü" diye katlayıp raflara dizmek gibi bi durum olamaz tabii. ama ortaya da bırakmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 E bende çekingenlik çokta bu konuda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Bende kabin fobisi var.Bu yüzden habire deneyip çıkarıp mağazayı tekrar dolaşıp beğenip tekrar kabine gitmektense bütün mağazaları geziyorum, beğendiklerimi belirliyorum, bedeni olmazsa yok kalıbı dardı boldu diye kabinde mahsur beklememek için her beğendiğimden iki farklı beden topluyorum. Sonra hepsini yanıma alıp hızlıca deniyorum. Tabi bide mağaza görevlilerini özellikle aradığım bişey yoksa "sadece bakınıyorum" diyip başımdan savıyorum.Zaman kaybettirip saçma sapan fuzuli tüketim yaptırıyorlar.Alışverişi ne kadar kısa sürede tamamlarsam o kadar mutlu oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 benden bitane daha varmış adfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Kane&Lynch said: benden bitane daha varmış adfjk aynen zaten giysi baktığım gün herhalde çok sinirli falan oluyor. İçeri girip dağıttığımda. "Hemişim lan anasını babasını yoplayacaklar asdfdsf" tarzı bi psikolojim oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 özellikle baktığım bişey varsa alışveriş daha kolay oluyor ama öylesine bakıyorsam bende geriliyorum başımda bekleyen biri oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Benim bi problemin yok ama sadece o görevlilere anabacı ettirmemek için denemek için aldıgım elbiseyi beğenmediysem aldıgım yere koyuyorum en azından aramak için uğraşmıyor.1. kattan aldıgın bi ürünü götürüp 3. katta abzürt reyonda bırakırsan haliyle annenin kulaklarını çınlatıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yalniz gidersem denemeden sallapati aliyorum, sonra giymiyorum. kiz arkadasimla gittigimde ise o seciyor, zorla denettiriyor, begendiklerimi aliyorum. ama kiz arkadasla gitmenin kotu yani, cok garip seyler de begenebiliyor boyle cok cici bici seyler filan. o noktada suratli bir sekilde reyon degistirmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Ya mağazalar küçük olduğundan dene et dakka başı zor oluyor. Sürekli göz önünde oluyorsun zaten.doğru düzgün kıyafet katlayamıyorum birde yamuk yumuk oluyor ben katlayınca :D Şimdi gidiyorum ankamall e bakıcam levis kot inşlh kalmıştır sads annem kendine bir pantolon gomlek alabilirsin dedi demesine de 130 tl pantolon aldıgımı nasıl söylerim bilemiyorum asdsa gömlek işi sornaya kalır artık 40 50 70 sadsa polo'da daha ucuz 90 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Bulabilirsen bir apple store'a git, fobinden kurtul, sonra diğer şirketlere söv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 fobi diyimce abi ben kiz arkadaslarimi filen bezdiriyorum ankamalle girince ya o derece duramiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bana bu dünyada en garip gelen şey, alışveriş delisi erkektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 o katli seyleri acip dagitmak istemiyorum, acip dagitinca almam lazim olayi serefsiz pazarlamacilarin oyunu senin gibi tonlarca cekingen insani soguslemek icin. artik bu gercegi bilerek gonlunce acip dagitabilirsin katli urunleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 kabin fobisi demiyim de, nefret ediyorum girip orda kiyafet denemekten. gerci istisnalar da var, bazi kabinlerde asiri bunaliyorum. modla da alakali olabilir tabi. aslinda en güzeli, satin alcaksin sonra evde deniceksin. begenmezsen de gidip degistirirsin. saatlerce dükkan dükkan dolasmaktan da hoslanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 oha farkettim de, 1 yildir sadece 1 tane pantolon almisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ahah o katlanmış şeyleri çıkarmama huyu bende de var. Böyle yüzeysel bakıyorum bende hatta dikkat ediyorum üst üste tişörtler varsa, düzenleri bozulmasın diye... beğenip te rafından çıkartırsam bi daha katlıyıp öyle yerine koyuyorum, ama hiç diğer katlananlara benzemiyor :S. bi daha katlıyorum fln taa ki görevli bis hallederiz diyinceye kadar. :) hayatta en fazla kasıldığım yerlerdir heralde kıyafet satan dükkanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 sosyal fobi belirtileri bunlar, girin alın kasılcak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 alışverişten hazetmem ama garip bir huyum var. enine çizgili tshirt satın alma manyağıyım. aynen kadınlar nasıl böle gerekli gereksiz bir sürü şey alır, hiç aklında yokken görür almalıyım filan der dayanamaz alır bende de öle. biyere girip enine çizgili/çubuklu bi tshirt görürsem ve beğenirsem direkt alıyorum asdfasfds. eğer avmdeysem sıkıldıysam birilerini bekliyorsam veya birilerinden ayrıldıysam gitmeden 2-3 mağaza dolaşıp enine çububklu tshirt filan bakıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 en güzel tsörtünün resmini koysana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 cüzdanımda saklıyorum fotoğrafını scanliim koyiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 cemad said: alışverişten hazetmem ama garip bir huyum var. enine çizgili tshirt satın alma manyağıyım. aynen kadınlar nasıl böle gerekli gereksiz bir sürü şey alır, hiç aklında yokken görür almalıyım filan der dayanamaz alır bende de öle. biyere girip enine çizgili/çubuklu bi tshirt görürsem ve beğenirsem direkt alıyorum asdfasfds. eğer avmdeysem sıkıldıysam birilerini bekliyorsam veya birilerinden ayrıldıysam gitmeden 2-3 mağaza dolaşıp enine çububklu tshirt filan bakıyorum :) fetiş haline getirmişin aga hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Bende nefret ediyorum alışverişten komik ama bazen int'ten alıyorum artık . Alıpta beğenmediğim olmadi :) . Yalnız Kot olmuyor int.'ten işte. Şu dünya'da Kot almaya gitmek beni cinnet geçittiriyor. beli olmuyor ,beli oluyor , boyu olmuyor . boyunu yaparız abi diyorlar hemen ama bu seferde üstünün taşlaması,deseni bozuluyor hebere hübere... Birde ter içinde kalıyorum denemekten o da ayrı sinir birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 hafız online olarak kot/tshirt baktıgın siteler nedir bi yoklıyım ne var ne yok optimum-palladium gitmeye üşeniyom yol uzak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ben deyim yerindeyse çalışanların azına ediyorum, magazayı altına üstüne getiriyorum ve begenmeyip almayıp çıkıyorum. biraz yoruluyorum bunları yaparken ama egleniyorum. çekingen olmaya gerek yok, ordaki insanlar sana hizmet etmek için orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar