Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

meyve votkanın köpeğidir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vodka limonla içilir
vişneyle içilir
yanında hiç bi zıkkım yenmez
rakı dışında hiç bi alkolun yanında bi zıkkım yenmez
zıkkımın pekini yiyin.
miğden alkol istiyo meyve kuruyemiş cips değil
alkol alkol
rakı ayrıdır
rakının yeri ayrıdır
Mesaj tarihi:
ben bol buz bol limon ve 1/2 uludağ gazozla tüketiyorum 2'dir. müthiş oluyor epey

ha bi de uludağ limonatayla içtim geçen gün gene bol buzla bi de nane ektim eheheh

deniyoruz işte, hepsi de güzel oluyo valla
Mesaj tarihi:
Ha bir de karpuza enjekte etme olayını deneyeyim dedim de pek beceremedim sanıyorum

hemencecik tabağa aktı vodka. daha sağlam bi tekniği olmalı enjekte edip buzluğa koysam belki güzel olur hmmm
Mesaj tarihi:
trainspotting23 @ hayatımda alkolden bi kere kustum ondada kusmayı hakettim vodka, sek rakı ve ekstra efes üstüste gittim meze peynir ve cerezdi. bünyeme güvenirim ki kendisi 110 kilo durmak yok içmeye devam(:P)
Mesaj tarihi:
vodka ne lan rusmusunuz siz? demek çok abes sanki
memlekette bira ve rakıdan sonra en çok tüketilen alkollü içki votka olsa gerek (harbi öyle mi aceba?) En azından ben öyle gözlemledim.

votkanın artan popülaritesini de şeye bağlıyorum.

böyle alkol tadını pek sevmeyen biri votkayı alıp sevdiği içecekle karıştırdığında çok güzel tad alabiliyor. aynı zamanda kolay yoldan sarhoş olmak için en tatlı ve en çabuk içilebilcek şey de yarısı votka olan bir meşrubat olmalı

o sebepten ötürü
Mesaj tarihi:
absolut hiç almadım valla

meşrubatıma katayım kafa yapayım mantığıyla tükettiğim için, votka eksperi olmadığım için felan marka kasmıyorum henüz ama o da olur heralde =p
  • Yeni Oluştur...