SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yanında meyve olmadan votka düşünülemez!!1111!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 http://images.businessweek.com/ss/07/01/0127_caffeine/image/redbull.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 merve volkanın köpeğidir diye okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 SPectre88 said: yanında meyve olmadan votka düşünülemez!!1111!!11 bence bu argumana göre votka meyvenin köpeği oluyor.. BANA BUNLARLA GELMEYİN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 BabacumMostors @ kim kimin köpeği bilemedim valla benim menüm bölehttp://img382.imageshack.us/img382/2559/spa0445.jpg ayrıcam üzüm ve kayısım var :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 vodka limonla içilir vişneyle içilir yanında hiç bi zıkkım yenmez rakı dışında hiç bi alkolun yanında bi zıkkım yenmez zıkkımın pekini yiyin. miğden alkol istiyo meyve kuruyemiş cips değil alkol alkol rakı ayrıdır rakının yeri ayrıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 peace bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 postaya yolla bu şiirini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Dostum bence doğada bi döngü var ya ben buna inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ben bol buz bol limon ve 1/2 uludağ gazozla tüketiyorum 2'dir. müthiş oluyor epey ha bi de uludağ limonatayla içtim geçen gün gene bol buzla bi de nane ektim eheheh deniyoruz işte, hepsi de güzel oluyo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 votanı yanında illaki meyve olam zorunda değil mi.. ytani votka meyvesiz hiç bir şey.. e o zaman meyve votkanın deil votka meyvenin köpeğidir :) menü güzel ama ben önermeye şeyettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ha bir de karpuza enjekte etme olayını deneyeyim dedim de pek beceremedim sanıyorum hemencecik tabağa aktı vodka. daha sağlam bi tekniği olmalı enjekte edip buzluğa koysam belki güzel olur hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 vodka sux + kusturgaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 trainspotting23 @ hayatımda alkolden bi kere kustum ondada kusmayı hakettim vodka, sek rakı ve ekstra efes üstüste gittim meze peynir ve cerezdi. bünyeme güvenirim ki kendisi 110 kilo durmak yok içmeye devam(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 valla benim midemi sadece vodka bulandırıyo abi :) günümü zehir ediyo desem yeridir ama sex on the beach içinde pek koymuyo tabi sotb de bir vodka + meyvedir başlığı destekledik dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 vodka ne lan rusmusunuz siz? sscb subayları soğukta donmamak için tatsız alkol içerlermiş sizde meyveyle karıştırıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 vodka ne lan rusmusunuz siz? demek çok abes sanki memlekette bira ve rakıdan sonra en çok tüketilen alkollü içki votka olsa gerek (harbi öyle mi aceba?) En azından ben öyle gözlemledim. votkanın artan popülaritesini de şeye bağlıyorum. böyle alkol tadını pek sevmeyen biri votkayı alıp sevdiği içecekle karıştırdığında çok güzel tad alabiliyor. aynı zamanda kolay yoldan sarhoş olmak için en tatlı ve en çabuk içilebilcek şey de yarısı votka olan bir meşrubat olmalı o sebepten ötürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 tatlı içki sonuçta ve kısmen ucuz. çogu kişinin biradan sonra ilk deneyimidir vodka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 siz hayatınızda alkol almamışsınız bence lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 benim ilk deneymim rakı ikincisi şarap QES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 gidip 50 milyona absoulte alıon, sonra onu 2 milyonluk vişne suyuyla karıştırıyon YAKIŞIR MI LAN, SEK İÇİN MİS GİBİ. Bİ DEĞERİ KIYMETİ KALSIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 absolut hiç almadım valla meşrubatıma katayım kafa yapayım mantığıyla tükettiğim için, votka eksperi olmadığım için felan marka kasmıyorum henüz ama o da olur heralde =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bu konuda bi arkadaşım harama helal karıştırmıyorum sek iciyorum derdi saygı duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 rakı varken absolut a 50 lira verenin aklına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 eregorn2 said: http://images.businessweek.com/ss/07/01/0127_caffeine/image/redbull.jpg votka redbull ama zaman zaman mali sıkıntı yasandıgında sek de tavsie edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar