Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Başlık vardı gibi hatırlıyorum da aradım onca bulamadım :) Neyse U-19 futbol turnuvasını izliyorum da birkaç gündür bayağı iyi adam var.Böyle bir konumuz olsun dedim,FM yıldızlarını değilde gerçekten gelecek vaat eden adamları şurada paylaşalım,günün birinde büyük bir takıma gittiğinde Fanatik gibi "BİZ YAZMIŞTIK" diyebilelim,ben başlayayım. Yacine Brahimi Fransa U-19 takımının şuan ki en büyük silahlarından,19 yaşında ve Clermont Foot'ta kiralık olarak oynamış bu sene,Paris St. Germain altyapısından yetişip Stade rennais'te profesyonel kariyerine başlamış.Şu ana kadar ki genç milli takımlar kariyerinde 29 maçta 9 golü var,8 tanesi u-19 maçlarında son dönem attıkları. Sol açıkta oynuyor ama yer yer başka bölgelere de kayıyor.İnternette hakkında pek birşey göremedim ama turnuvada izlediğim kadarıyla iyi sayılabilecek bir tekniğe sahip ve çok aktif bir oyuncu.Turnuvada son 9 maçında 8 golü var ve oynadığı 3 maçı izledim,her maçta bir golde attırdı.Çok süratlı ve topa hakim bir oyuncu, Dediğim gibi internette hakkında pek birşey yok.Bulabildiğim iki video var Youtube'da onlarda; Bir önceki maçta İspanya'ya attığı gol,golü hazırlayan da kendisi; http://www.youtube.com/watch?v=IT4mFIzkSog Bu da genel bir video işte :) http://www.youtube.com/watch?v=01cIfsBr_L0 Şuan İngiltere U-19'la Fransa U-19'un maçı var,Brahimi yine golünü attırdı :) İzlemek isteyen varsa Eurosport'tan açıp izleyebilir.Favori İngiltere karşısında 1-0 önde gidiyor Fransa, Daha birkaç kişi daha var takip ettiğim,onları da yazacağım bir ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 fransada bide sağ bekvardı galiba hafif uzun saçlı beyaz tenli olan ( çünki hepsi zenci takımın nerdeyse) geleceğin sergio ramosu o çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Güney Afrika Milli Takımı'nda TSHABALALA var. Genç falan değil ama baya iyiydi konfederasyon kupasında. Çok beğenmiştim. Kaiser Chiefs'te oynuyor. Türkiye'ye getirilebilir, iş de yapar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Douglas Costa var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 SABRİ var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Sebastien Corchia benim dediğim eleman çok canlı çok final fransa sırbıstan olur sırbıstan kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Brahimi yi gs topicinde yazmıştım. o çocukta iş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ben de izledim maçı yazıcaktım yasini :) adam ön libero gibi oynuyor , ama sol açık , garip bi furbolcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Pedro Alcaraz Bekleyip görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Çalıcam çalıcam bloguma çalıcam siz yazın bakalım hepsi hacı :D :D Şaka bi yana bende Fm deki Wonderkidler hakkında bi araştırma yapmıştım buyurunuz efendim En iyi 11'li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 fm topic'i gibin olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 asenjo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 pablo piatti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 kazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 kazım kazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Jack Wilshere - Arsenal 92 doğumlu, AM RLC gibi diyeyim pozisyonuna, solak bir de. Geçen sezon da ismini duydum Carling Cup maçlarında falan, ama bu seneden itibaren rotasyonda yer almaya başlayacak muhtemelen. İlk kez dün Emirates Cup maçında izledim, hastası oldum. İnanılmaz yumuşak ayakları, yaşına göre çok iyi bir oyun zekası var. Ayrıca Walcott kadar olmasa da hızlı. 18:15'te Arsenal - Rangers maçı var ntvspor'da, muhtemelen yine şans bulacaktır bu genç. İzlenesi. Edit: Bu çocuğa dikkat hakikaten. Bahsettiğim maçın 1 buçuğuncu dakikasında golünü attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 maç şu an oynanıyo 2-0 önde arsenla güzel geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 attı yine veled. arsenal anaokullarına scout gönderiyo belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 abicim sahada yaş ortalaması 20 yada 21 dir anlamıyorum nası buluyolar lan bizde niye yok böyle oyuncular bi kazım var gerisiz fıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 sercan yıldırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 fredi adu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 cherno samba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Kaspar said: Jack Wilshere - Arsenal 92 doğumlu, AM RLC gibi diyeyim pozisyonuna, solak bir de. Geçen sezon da ismini duydum Carling Cup maçlarında falan, ama bu seneden itibaren rotasyonda yer almaya başlayacak muhtemelen. İlk kez dün Emirates Cup maçında izledim, hastası oldum. İnanılmaz yumuşak ayakları, yaşına göre çok iyi bir oyun zekası var. Ayrıca Walcott kadar olmasa da hızlı. 18:15'te Arsenal - Rangers maçı var ntvspor'da, muhtemelen yine şans bulacaktır bu genç. İzlenesi. Edit: Bu çocuğa dikkat hakikaten. Bahsettiğim maçın 1 buçuğuncu dakikasında golünü attı. Katılıyorum bu çocuk süpersonik bir topçu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 genç milli takımlarında izlediğim bir adamdı o zaten,harika bir oyuncu ve gelecekte İngiliz futbolunun taşıyıcılarından biri olacaktır buna eminim.Fırsatınız olursa ve denk gelirseniz zaten İngiltere genç milli takımlarının maçlarını izleyin,pardon Arsenal maçlarını asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 dünki final maçında ukraynada da bi adam vardı.Saçları şu anki messi gibi hatırlayamadım şimdi forma numarasını.( 7 ya da 9 sanırım ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar