Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gelecek Vaat Eden Futbolcular

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Başlık vardı gibi hatırlıyorum da aradım onca bulamadım :) Neyse U-19 futbol turnuvasını izliyorum da birkaç gündür bayağı iyi adam var.Böyle bir konumuz olsun dedim,FM yıldızlarını değilde gerçekten gelecek vaat eden adamları şurada paylaşalım,günün birinde büyük bir takıma gittiğinde Fanatik gibi "BİZ YAZMIŞTIK" diyebilelim,ben başlayayım.

Yacine Brahimi

Fransa U-19 takımının şuan ki en büyük silahlarından,19 yaşında ve Clermont Foot'ta kiralık olarak oynamış bu sene,Paris St. Germain altyapısından yetişip Stade rennais'te profesyonel kariyerine başlamış.Şu ana kadar ki genç milli takımlar kariyerinde 29 maçta 9 golü var,8 tanesi u-19 maçlarında son dönem attıkları.

Sol açıkta oynuyor ama yer yer başka bölgelere de kayıyor.İnternette hakkında pek birşey göremedim ama turnuvada izlediğim kadarıyla iyi sayılabilecek bir tekniğe sahip ve çok aktif bir oyuncu.Turnuvada son 9 maçında 8 golü var ve oynadığı 3 maçı izledim,her maçta bir golde attırdı.Çok süratlı ve topa hakim bir oyuncu,

Dediğim gibi internette hakkında pek birşey yok.Bulabildiğim iki video var Youtube'da onlarda;

Bir önceki maçta İspanya'ya attığı gol,golü hazırlayan da kendisi;
http://www.youtube.com/watch?v=IT4mFIzkSog

Bu da genel bir video işte :)
http://www.youtube.com/watch?v=01cIfsBr_L0

Şuan İngiltere U-19'la Fransa U-19'un maçı var,Brahimi yine golünü attırdı :) İzlemek isteyen varsa Eurosport'tan açıp izleyebilir.Favori İngiltere karşısında 1-0 önde gidiyor Fransa,

Daha birkaç kişi daha var takip ettiğim,onları da yazacağım bir ara :)
Sosyal ağlarda paylaş

Jack Wilshere - Arsenal

92 doğumlu, AM RLC gibi diyeyim pozisyonuna, solak bir de.

Geçen sezon da ismini duydum Carling Cup maçlarında falan, ama bu seneden itibaren rotasyonda yer almaya başlayacak muhtemelen.
İlk kez dün Emirates Cup maçında izledim, hastası oldum. İnanılmaz yumuşak ayakları, yaşına göre çok iyi bir oyun zekası var. Ayrıca Walcott kadar olmasa da hızlı.
18:15'te Arsenal - Rangers maçı var ntvspor'da, muhtemelen yine şans bulacaktır bu genç. İzlenesi.

Edit: Bu çocuğa dikkat hakikaten. Bahsettiğim maçın 1 buçuğuncu dakikasında golünü attı.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaspar said:

Jack Wilshere - Arsenal

92 doğumlu, AM RLC gibi diyeyim pozisyonuna, solak bir de.

Geçen sezon da ismini duydum Carling Cup maçlarında falan, ama bu seneden itibaren rotasyonda yer almaya başlayacak muhtemelen.
İlk kez dün Emirates Cup maçında izledim, hastası oldum. İnanılmaz yumuşak ayakları, yaşına göre çok iyi bir oyun zekası var. Ayrıca Walcott kadar olmasa da hızlı.
18:15'te Arsenal - Rangers maçı var ntvspor'da, muhtemelen yine şans bulacaktır bu genç. İzlenesi.

Edit: Bu çocuğa dikkat hakikaten. Bahsettiğim maçın 1 buçuğuncu dakikasında golünü attı.

Katılıyorum bu çocuk süpersonik bir topçu olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...